çmer bey gorfaj yazsında fve j yi g harfine göre aşağı indirirseniz üstü düz olacaktır tam köşe koyabilirsiniz ve Y logosunuda yazıya göre biraz ufaltmalısınız bu haliylede fena değil benimki öneri belki daha güzel olabilir
iyi çalışmalar....
ilk baktığımda tam köşe dükkan daha canlı bir çalışma olsa daha çok dikkat çeker diye düşündüm sonra baktım bina kırmızı sağ dükkan sol dükkan kırmızı siyah çalışmanız çok iyi olmuş ellerinize sağlık
ozaman inan bey niyet farklı çıkan farklı oluyor gerçi doğrusuda bu hayal gücünüzü sınırlamıyorsunuz belkide bu yüzden çalışmalarınız daha farklı ve güzel oluyor
Elips yataj değil abi haif çevirdim sayfayada ortalamadım
Yazı hatası olmassa olmazım abi daha örnek göstermedim daha senin gördüklerin varsa söylersen düzeltirim
Çalışmalarınız hepsini en ince ayrıntısına kadar incelemeye çalışıyorum müthiş bir hayal gücü ve bunu kağıda dökebilen bir yeteneğiniz var bir şey merak ediyorum inan bey mesela bu çalışmanız ne kadar vaktinizi aldı çünkü bu tür çalışmaların 1-2 saatlik bir iş olmadığını biliyorum
ona en yakın buluğum fon fatura hv bt onu yükledim bide işimiz hizmet yazsının vektörel halini yükledim
http://rapidshare.com/files/212991907/Yeni_Klasoer.rar.html
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.