Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Logo çalışması

çmer bey gorfaj yazsında fve j yi g harfine göre aşağı indirirseniz üstü düz olacaktır tam köşe koyabilirsiniz ve Y logosunuda yazıya göre biraz ufaltmalısınız bu haliylede fena değil benimki öneri belki daha güzel olabilir iyi çalışmalar....
  2. Fatih Coşkun

cephe tabelası

ilk baktığımda tam köşe dükkan daha canlı bir çalışma olsa daha çok dikkat çeker diye düşündüm sonra baktım bina kırmızı sağ dükkan sol dükkan kırmızı siyah çalışmanız çok iyi olmuş ellerinize sağlık
  3. Fatih Coşkun

Metal

ozaman inan bey niyet farklı çıkan farklı oluyor gerçi doğrusuda bu hayal gücünüzü sınırlamıyorsunuz belkide bu yüzden çalışmalarınız daha farklı ve güzel oluyor
  4. Fatih Coşkun

A5 tek renk önlü arkalı karate kursu çalışması

Elips yataj değil abi haif çevirdim sayfayada ortalamadım Yazı hatası olmassa olmazım abi daha örnek göstermedim daha senin gördüklerin varsa söylersen düzeltirim
  5. Fatih Coşkun

Pencere ve Kapı Fotoğrafları

Paylaşımınız için teşekürler sait bey
  6. Fatih Coşkun

Kendi Yazdığım Bir Vals Gecesi 2 Eski Sevgili

Eski türk filmlerini hatırladım Belgin Doruk Ayhan Işık hey gidi hey
  7. Fatih Coşkun

2 Dünya Savaşı Fotoğrafları

Paylaşımınız için teşekürler sait bey inşaallah 2 de kalır
  8. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@gulnur karnak gülnür hanım sitemizin vektör bölümünde bu bahsettiğiniz çiçeklerden ve daha fazlasını bulabilirsiniz
  9. Fatih Coşkun

Metal

Çalışmalarınız hepsini en ince ayrıntısına kadar incelemeye çalışıyorum müthiş bir hayal gücü ve bunu kağıda dökebilen bir yeteneğiniz var bir şey merak ediyorum inan bey mesela bu çalışmanız ne kadar vaktinizi aldı çünkü bu tür çalışmaların 1-2 saatlik bir iş olmadığını biliyorum
  10. Fatih Coşkun

Spor Vektörleri

paylaşımiçin teşekürler erkin bey
  11. Fatih Coşkun

Mutfak Araç-Gereçleri

Bunlar arada lazım oluyor fakat arayınca da bulunamıyor bu güzel paylaşımınız için teşekürler erkin bey
  12. Fatih Coşkun

Teknoloji Resimleri

Çok farklı resimler teşekürler erkin bey elimizde bunlar olduktan sonra bize fazla iş kalmıyor:)
  13. Fatih Coşkun

Karışık Vektörler

Çok güzel paylaşımlar teşekürler erkin bey
  14. Fatih Coşkun

Değişik Resimler

Paylaşım için teşekürler erkin bey
  15. Fatih Coşkun

Su Efektli - Yağmur Efektli

Teşekürler erkin çok kaliteli resimler
  16. Fatih Coşkun

İnşaat Resimleri

paylaşım için Teşekürler erkin bey
  17. Fatih Coşkun

Font istek

ona en yakın buluğum fon fatura hv bt onu yükledim bide işimiz hizmet yazsının vektörel halini yükledim http://rapidshare.com/files/212991907/Yeni_Klasoer.rar.html
  18. Fatih Coşkun

Uçuş - Yolculuk Resimleri (Güncellenecektir)

Paylaşım için teşekürler dilek hanım
  19. Fatih Coşkun

Dergi ilanı ve aynı çalışmanın daha sonra araç giydirme olarak kullanılması

dikkat çekici bir çalışma olmuş elinize sağlık
Yukarı Alt