Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Havayolu Firması Reklam-İlan.

Hakan bey eleştiriye açık gibi görünmüyor olabilir bence eleştiriye açık fakat sadece olmamış basit olmuş gibi eleştirilere bizim gibi oda açık değil Hakan beyin söylediği gibi bu yapmış olduğu ilk çalışma onun için yapılan yorumların bunu dikkate alınarak yapılmasında fayda görüyorum. benim...
  2. Fatih Coşkun

doğa ile ilgili fotolar 24 jpg | Size: A4 to A2 | 300 dpi | 132 Mb rar

Doğa ile ilgili fotoğrafları okadar çok arıyorum ki en sonunda yeşil bir vadi buluyorum mavi bir gökyüzü çiziyorum bide hazır bulutlardan kullanıp kendi gökyüzümü oluşturmaktan bıktım artık inşaallah sayenizde bu dertten kurtulurum paylaşımınız için Çok Çok Teşekkürler Bahtınur hanım
  3. Fatih Coşkun

Kokteyller

Özellikle menü tasarımlarında bu resimleri çok arıyoruz teşekkürler
  4. Fatih Coşkun

Çerçeveler - Arka Fonlar - Desenler

çok güzeller erkin ramazanda imsakiyede yararı olacak gibi duruyor dini motiflere benizyorlar
  5. Fatih Coşkun

Çerçeveler Karışık

Güzel çerçeveler Teşekkürler erkin bey
  6. Fatih Coşkun

Bilgisayarınızın Performansını Arttırın!

verdiğiniz bilgiler için Teşekkürler Sabahattin bey Abdullah bey xp yi bekliyoruz:)
  7. Fatih Coşkun

Freehand de yazıyı şekile yerleştirme

bu güzel ve anlaşılır Ders için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
  8. Fatih Coşkun

photoshopta gölgeli Yazı efekti

konununuz photoshop bölümüne taşınmıştır
  9. Fatih Coşkun

Köfte Kutusu

beğenmemekte haklısınız köfteci ali yazı karkteri ver resimler pek uyum sağlayamamış böyle cıvıl cıvıl iştah açıcı bir tasarım olabilirdi
  10. Fatih Coşkun

Karikatür

erkenekon espirisini çok güzel yakalamışsınız tebrikler yaptığınız çalışmalardan görüyorum ki renk seçiminde başarılısınız yaptığınız çizimler gelecek vaat ediyor daha iyilerinide bekliyoruz. kolay gelsin sercan bey
  11. Fatih Coşkun

Müşfik Kenter'den AŞK..

ve aşk "keşke" yerine daima "iyi ki"diyendir... keşkelerden nefret ederim ve kullanmamaya çalışırım bu doğruları bizlerle paylaştığınız için teşekkürler elif hanım
  12. Fatih Coşkun

Dekoratif Abajur Çiziyoruz(Pentool Çizim ve Çizime Derinlik Kazandırma Gridmod)

Elinize sağlık hakan bey video olması resimli anlataımdan çok daha faydalı oluyor sağolun
  13. Fatih Coşkun

Renkler ve Anlamları

Teşekkürler erkin bey renkleri ve özelliklerini bilmekte fayda bir nevi ressamız bizde
  14. Fatih Coşkun

el yıkama

burada 2 el yıkama bide çeşme resmi var bende çok aradım bulması baya zor bir fotoğraf googleden ingilizcesini - almancasını da ararsan farklıresimler de var inşaallah işini görür http://rapidshare.com/files/219667345/Resimlerim.rar.html
  15. Fatih Coşkun

Gidiyorum Hoşçakal Kitap kapak

Elinize sağlık büyük bir ilerleme katetmişsiniz biraz daha ayrıntılara dikkat ettiğiniz vakit çok daha güzel işler çıkaracaksınız ve siz de gördüğüm eksik font seçimi tipografiye biraz daha özen göstermelisiniz
  16. Fatih Coşkun

burdur bld. afiş çalışmam

yazı karakteri seçme bakımından daha hassas davranmalısınız çalışmayı 2 ye bölmüşsünüz yeşil çok fazla göz yoruyor belki çimen yeşili yada daha koyu bir yeşil iyi olabilir tanıtım yazıları da geldikten sonra çalışma daha doyurucu gözükecektir ama yinede üzerinde çalışılması lazım kolay gelsin...
  17. Fatih Coşkun

Vektörel Su Damlaları

Teşekkürler Erkin bey
  18. Fatih Coşkun

Logo yarışması için hazırladığım logolar

bunların hepsini corel de mi ayptınız ahmet bey zor çizimler helal olsun bana sorarsanız alttan 7. siyah çerçeve içindeki tamamdır derim elinize sağlık
  19. Fatih Coşkun

Corel Photo-Paint Effects ana menüsü çalışma notları

Çok teşekkürler yusuf bey photopoint biraz göz ardı ediyoruz ama onda da harika işler yapılabiliyor sizinde paylaşımınızla inşaallah photopointe olan ilgi artar ve kendimizi bu yönde geliştiririz..
Yukarı Alt