Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

corelde çizilmiş kawasaki motor vektör

Renk geçişleri renk uyumu çok güzel bir çizim olmuş paylaşım için teşekürler
  2. Fatih Coşkun

corelde bir hat daha ( Rabbim,kolaylaştır güçleştirme) vektör

Teşekürler asimavi elleriniz dert görmesin
  3. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Murat bey grafik üzerinde yazıyı nasıl değiştirecem sözünden ben birşey anlamadım bir örnekle anlatırsanız daha hızlı yardım alabilirsiniz
  4. Fatih Coşkun

Bannerlar (renkli) 43 adet -515x151

Teşekürler Yusuf bey elinize emeğinize sağlık
  5. Fatih Coşkun

Çikolata 100 HQ IMAGE + dekupeli ! RS

Paylaşım için teşekürler Erdem dekup olması ayrı bi güzel:) + rep
  6. Fatih Coşkun

Yardımınıza İhtiyacim varr...!!!

Dila hanım logo yaptırmak istiyorsanız iş verenler bölümüne veya grafikerler.org/hgh bölümüne konu açınız. Eğer öneri istiyorsanız siz aklına gelen birkaçtane logo yapın biz onları geliştirmeniz için yardımcı olacak önerilerde bulunalaım
  7. Fatih Coşkun

Amatör eşarp desenlerim-4 (ilkbahar-yaz :))))

Özlem hanım elinize sağlık benim en sondaki örnek hoşuma gitti ama renkleri biraz mat
  8. Fatih Coşkun

For Illustration

tebrikler tuncay bey İll deneyime göre yartıcı bir çalışma bence devam etmelisiniz.
  9. Fatih Coşkun

Crocodile tear's are fake /timsahın sahte gözyaşları

Herşey sahte emek ve çalışma gerçek elinize sağlık inan bey
  10. Fatih Coşkun

Şizofreni

Elinize sağlık Ahmet bey coreli ps gibi kullanıyorsunuz:)
  11. Fatih Coşkun

ortak nokta

Ayşegül hanım benim fikrimce ortak noktayı bir başlık olarak kullansaydınız daha dikkat çekici olmazmıydı 17 bankayı altına ufaltır ondan sonrada bankaları dizerdiniz
  12. Fatih Coşkun

Güzel Katil /Beautifull Murderer

İnan bey gerçekten çok farklı bir çalışma olmuş korku filminin film afişini andırıyor elinize sağlık
  13. Fatih Coşkun

ıllustratorde bugun yaptığım ilk çalışmalarım

İlk çalışmalrınız bunlarsa ve sadece erkin beyin yardımcı el kitabını inceleyerek yaptıysanız başlangıç için gayet güzel özellikle vazo
  14. Fatih Coşkun

Broşür Tasarımlarıma bakarmısınız özellikle Büyüklerimin yorumunu bekliyorm...

bencede resminizi biraz daha büyük yüklemelisiniz gördüğüm kadarıyla renkler ve objeleri yerleştirme biçiminiz güzel gözükyor
  15. Fatih Coşkun

Büroşür tasarımları

Resmin çözünürlüğü kötü ve renkler biraz mat olmuş daha canlı renkler ve daha güzel resimler kullanırsanız daha güzel olacaktır
  16. Fatih Coşkun

enemy

üsteki büyük enemy yazısı çalışmaya boyut kazandırmış ve bu şekilde çok güzel gözüküyor elinize sağlık
  17. Fatih Coşkun

Korku Kitap Kapağı

Yaşar abinin dediklerini düzenlediyseniz fazla söze gerk kalmadı yeni çalışmalarınızı bekliyoruz kolay gelsin
  18. Fatih Coşkun

kapadokya

Alt taraf çok güzel duruyor elinize sağlık
  19. Fatih Coşkun

Merhabalar :)

hoşgeldiniz iyi forumlar
  20. Fatih Coşkun

Kitap Kapağı Desing eleştiriye açık msjnızı bekliyorum...

Bahar hanım çalışmanızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz siz bir kaç önerim olacak yazıyı ikikere yazmazsanız daha iyi bide arkadaki ağaç efekti gözlerin olduğu kısımda olmasın tipografi olarakta sayfayı daya iyi kullanabilirdiniz mesela kasım büyük yazar baya büyük hatta o söz yazar...
Yukarı Alt