Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim..
  2. Serkan Baysal

sadece kafa bolumu alarak calısma yaptım

Renk tonlarının haricinde pixel farklılıklarınıda göz ardı etmişsiniz. Daha dikkatli olarak çok daha başarılı çalışmalar elde edebilirsiniz. Saygılarımla..
  3. Serkan Baysal

herkeze selamlar saygılar..

@Mesut Demirci Resim için teşekkür ederim. iyi forumlar dilerim..
  4. Serkan Baysal

birde film afişi

Elinize sağlık. Gerçekten başarılı bulduğum bir çalışma. Diğer çalışmalarınızıda görmek isterdim. Başarılar dilerim.
  5. Serkan Baysal

kendime yapığım logo

Bence S harfi büyük değil, E harfi küçük. Onun boyutları ile oynarsanız gerçekten güzel bir çalışma olacak. Ayrıca isminizi tek satır halinde biraz daha büyüterek kullanabilirsiniz. Renk seçiminiz gerçekten güzel. Elinize sağlık. Başarılar..
  6. Serkan Baysal

Karabekir Döküm logo çalışması

4. Logo çalışmanız diğerlerine göre daha çok göze hitap ediyor. Fakat Ahmed Bey'inde dediği gibi akılda kalıcılıkta önemli. Ben yinede 4. logonuzun diğerlerinden daha fazla ön plana çıktığı kanaatindeyim. Elinize sağlık. Başarılar..
  7. Serkan Baysal

Edicafe Logo çalışmalarım

Çalışmalarınız güzel. Elinize sağlık. 7. logo üzerinde çalışılabilir. Renk seçiminizi hiç beğenmedim. Kullandığınız yeşil renk çok pastel kalmış. Kesinlikle değiştirerek farklı renkler denemelisiniz. Zeminin sarı oluşuda fincan figürünü yok etmiş. Renklerle oynamanızı tavsiye ederim. Başarılar..
  8. Serkan Baysal

Overprint nedir ? Neye yarar?

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Repinizi yolluyorum. Paylaşımlarınızın devamını bekleriz. Saygılar..
  9. Serkan Baysal

Hazırladığım bir kaç dergi sayfası :)

Farklı çizgilere sahip başarılı çalışmalar. Elinize sağlık..
  10. Serkan Baysal

A i d s | H i v

Tebrik ederim. Güzel bir çalışma olmuş. Slogan ve görsel kesinlikle çok iyi oturmuş. Elinize sağlık.. Emine Hanım'a katılmayanların hayatlarında daima böyle hastalıklara yakalanma riskleri olacaktır. Umarım herkes tek eşlilik ve önemli olan aile sadakatini destekler.. Saygılarımla..
  11. Serkan Baysal

kurban bayramınız kutlu olsun...

İyi bayramlar..
Yukarı Alt