Corelde PDF yaparken Publish to PDF komutunu tıkladıktan sonra açılan pencerede sağ alt tarafta settings bölümü vardır. oradan bir kontrol edebilirsiniz. Makinemde corel olmadığı için ben kontrol edemiyorum.
Kolay gelsin..
Bu saldırının yenileri olabilir ve site belli bir süre kapalı kalabilir. Fakat grafikerler.org olarak her zaman var olmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum.
Saygılarımla..
Burak Bey Hoşgeldiniz. Yazım kurallarına daha özen göstermelisiniz. Por(ğ)ramları değil Pro(g)ramları şeklinde olacak. Ufak yazım hataları büyük sorunlar doğurabilmektedir.
iyi forumlar dilerim.
Yazıya verdiğiniz gölge efekti kesinlikle çok fazla. Orada farklı birşeyler denemeliydiniz.
Üste ve alta attığınız çizgilerden oluşan bantlar işin görselliğine gölge düşürmüş.
Dilek Hanım'ında belirttiği gibi serçe parmakta sorun var. Tam olarak yok edememişsiniz veya siyah renk yapma...
illustrator çizimi değilde fotoğraf çekimi deseydiniz sanırım hepimiz inanırdık. Tebrik ediyorum. gerçekten çok çok başarılı bir çalışma.
Elinize sağlık.
Başarılı bulduğum güzel bir çalışma olmuş. Vektör çizimlerinizi ve özelliklede logotype'ı çok beğendim. Logotype yanındaki beyaz zemin için belki farklı birşeyler düşünülebilirdi. Onun haricinde gözüme batan başka bişey yok.
Başarılar dilerim.
Arkadaşlar gereken açıklamaları yapmışlar zaten. Banada hoşgeldiniz demek kalmış.
Umarım kalıcı ve aktif olursunuz. Buda yetki alıp almayacağınız konusunda fikir sahibi olmamızı sağlayacaktır.
Saygılarımla..
Başarılı bir çalışma. Renk seçimleri konuyu iyi anlatmış. Fakat hiç karton kutuda salça görmemiştim. Genelde bu ambalajlar metal kutulara yapılır. Bence ödevde olsa dikkat etmeniz gereken bir konu.
Elinize sağlık. Başarılar..
Çalışmalar konusunda Emine Hanımın yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum. Görsel seçimleriniz kesinlikle yanlış. Fakat mesaj güzel. Kadın, erkek, genç, yaşlı ayrımı yapılmadan insana uygulanan şiddete hayır temsını da işleyebilirdiniz.
Elinize ve emeğinize sağlık.
Saygılar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.