@MeltemYK
Soldaki menüden Blur Tool (Kısayolu R) aracını seçin. Aracı seçtikten sonra üst tarafta araçla ilgili bir menü açılacaktır. Bu menüden araç için uygun ebat ve şekli seçebilirsiniz. Daha sonra mode bölümünü normal olarak seçin ve strength değerini %100 e taşıyın. Düzeltmek...
Film çıkışında renk ayrımını siz değil, sizin yerinize kullandığınız program yapar. Renk sayısının hiç bir önemi yoktur. Burada film çıkış makinesinide bir yazıcı olarak düşünebilirsiniz. İçerisine kağıt yerine film koyarsınız sadece. Yazıcıda yaptığınız bazı ayarlamalara benzer ayarlamalar bu...
Sayın Fatih Sayar;
Öncelikle böyle bir istekte bulunmuş olmanızdan dolayı gerçekten sevindiğimizi ve gururlandığımızı söylemek isterim.
Şuanda herhangi bir buluşma organizasyonu söz konusu olmamasına rağmen okullarında tatile gireceği önümüzdeki günlerde bir buluşma düzenlenebileceği...
Grafik Tasarımcı denince aklınızda ne canlanıyor?
Kimdir bu Grafik Tasarımcı?
Kime Grafik Tasarımcı denir?
Grafik tasarımcı Ne yapar?
Web tasarımı yapan bir kişide Grafik tasarımcımıdır? yada desen tasarımı, 3 Boyutlu obje tasarımları yapan biri?
Yoksa sadece matbaa ve benzer sektörler için...
İlk çalışmanız olduğu için çok fazla yorum yapmayacağım fakat yazı karakteri seçimine biraz daha özen göstermelisiniz. Ayrıca Punto konusunuda atlamayalım. Biraz büyük kullanmışsınız. Birde eğer ön ve arka için aynı renklerin birbiri arkasına gelmesini istiyorsanız yaptığınız tasarımda bu mümkün...
Bencede 2.si daha güzel fakat E harfinin yanındaki dağılma efektini kareleri küçülterek biraz daha şık gösterebilirsiniz. Ayrıca renkleri değiştirmenizi tavsiye ederim. Ne kadar klasikte olsa mavi yerine kırmızı veya bordo deneyebilirsiniz.
Elinize sağlık.
@ipek tok
İpek Hanım merhaba..
Geçmiş zamanlarda aynı şeyleri bende yaşamıştım. Belkide bu beni meslek değiştirmeye itmiştir. Şimdi grafik tasarımcıyım fakat severek Bilgisayar Programcılığı okudum ve mesleğimde sizin gibi belli noktalara gelmek istiyordum. Gittiğim her yerde "tecrübe"...
Tulum Peyniri, Salam, Zeytin, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Turşu (Paket veya açık olabilir) resimlerine ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
Arkadaşlar elinde aşağıda örnek olarak gösterdiğim resim formatında resimleri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Tek olarak değilde gruplanmış olarak olursa daha iyi olur. Marka farketmez. Yeterki yerli malı olsun..
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..
Corel Drawdaki çalışma pencerenizin iztediğiniz ölçüde olup olmadığını kontrol edin birde isterseniz. PDF özellikleri arasında boyutlandırmayı bende göremedim. Bir kaç çeviri yaparak denedim. Hepsi çalışma sayfamın boyutlarında.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.