Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Geçmiş olsun Erkin. Gerçekten üzüldüm. Allah beterinden korusun. Buluşmaya katılan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim. Gerçekten keyif dolu dakikalar geçirdik. Daha sonra buluşma ile ilgili detaylı bir açıklama yönetim tarafından yapılacaktır. Saygılarımla.
  2. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

Yorumunuz için teşekkür ederim Dilek Hanım. Fikirlerinizi bir kenara not ediyorum. Bu iş için geç kalınmışta olsa diğer işlerimde göz ardı etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Saygılarımla.
  3. Serkan Baysal

Yarın alıcam içtimayı :D Görücez o zaman 22 mi değilmi :D Yarın görüşmek üzere.. Gerçi saat 12 yi geçmiş. Bugünmü demeliyim :D
  4. Serkan Baysal

Merhaba (:

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim...
  5. Serkan Baysal

grafik tasarım eğitimi

Teşekkür ederim. Bunu bir iltifat olarak alıyorum. Size biraz daha detaylı bilgi edinmeniz için aşağıda bir link veriyorum. https://www.grafikerler.org/grafik-tasarimlari/5800-mac-operatorlerinin-dikkatine.html Saygılar.
  6. Serkan Baysal

Kutumun son hali :d

Biraz basit bir çalışma olmuş. Bunuda aceleyle hazırlanmış olmasına veriyorum. fakat bıçak izinizi biraz değiştirmişsiniz. Bazı hatalarınız var. Mutlaka bıçakçınız ile görüşerek tam ve doğru bıçak izini temin ettikten sonra film aşamasına geçin. Saygılar..
  7. Serkan Baysal

grafik tasarım eğitimi

Burçin Hanım, ben verecek olsam neden söylemeyeyim. Ünlü bir grafik tasarımcı verecek bu kursu.
  8. Serkan Baysal

grafik tasarım eğitimi

Ömer Bey derken Site admini olan Ömer YILDIZ'dan bahsettim. Bir tasarım kursu açılacak. Ve eğitimi verecek kişiyi hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Saygılarımla.
  9. Serkan Baysal

Slmlar...

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.
  10. Serkan Baysal

Buse zaten gelmemek gibi bir lüksün yok. Valla sıkarız topuklarına :D
  11. Serkan Baysal

eskilerden bazı çalışmalar

@Mehmet KIYMIK Mehmet Bey; Siz çalışmaları beğenmemiş olabilirsiniz. Bende sizin yaptığınız yorumu beğenmedim. Tamamen aşağılayıcı şekilde yaptığınız yorumunuzdan dolayı sizi kınıyor ve uyarıyorum. Çalışmalarda gördüğünüz hataları söylemek yerine, kaba bir uslub ile saçma sapan bir...
  12. Serkan Baysal

Kutu tasarımı ile ilgili sıkıntım :(:(

Örnek oluşturması adına kapaklı bir kutu için bıçak izi yolluyorum. İstediğiniz ölçülere getirebilir ve o ölçülerde tasarımınızı yapabilirsiniz. Kutu bicak izi Şifre : grafikerler.org Saygılarımla..
  13. Serkan Baysal

grafik tasarım eğitimi

Burçin hanım Ömer Bey ile irtibata geçin. Size Grafik Tasarım kursu ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Saygılarımla.
  14. Serkan Baysal

Sabah size örnek olarak bir çizim atacağım fakat bu kadar farklı ölçüledeki ürünler için çok çeşitli kutu tasarımları yapmanız gerekir. Buda 14 şubat sevgililer gününe kadar bitmez zaten.Tutun ki bitti. Baskısı, kesimi, yapıştırması mümkün değil yetişmez. Siz sabah benimle irtibata geçin. bazı...
  15. Serkan Baysal

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Forum içerisinde çizilmiş bir sürü kurdela bulabilirsiniz. Veya internette kurdela resimleri bulup onlar üzerinden çizim yapabilirsiniz.
  16. Serkan Baysal

grafikerler.org için ufak nacizne bir çalışma

Ömer bey gerçekten dipnot gerektiren bir çalışma olmuş :D Burçin Hanım sizden de ufak bir ricada bulunsam, lütfen ismimizi doğru yazın :D bütün çalışmalarınızda yanlış yazmışsınız :D
  17. Serkan Baysal

Türkçe Konuş! Görselleri

Çok güzel bir konu hakkında çok güzel yorumlarda bulunmuş ve başarılı tasarımlar yapmışsınız. Sizi bu nedenle tebrik ederim. Başarılar dilerim. Saygılar.
  18. Serkan Baysal

Corel Draw ile animasyon

Corel Draw 12 sürümüyle beraber Corel RAW programıda PC'nize kurulur. Ne işe yarar bu Corel RAW? İşte yapmaya çalıştığınız gif animasyonunuzu sahne sahne hazırlamanıza yarar. Tıpkı Corel Draw kullanır gibi üstelik. Yalnız, Animasyonun sürelerini ayarlamada ve diğer bazı özelliklerinde...
  19. Serkan Baysal

peki bu kutuya sevgililer günü için ne koyacaklar? içine girecek malzemeye göre şık bir kutu çizimi yollayabilirim size..
  20. Serkan Baysal

Merhaba

Hoşgeldiniz. İyi forumlar ve iyi paylaşımlar dilerim..
Yukarı Alt