Arama sonuçları

1. Serkan Baysal

banner tasarımım

Bence gayet başarılı bir çalışma olmuş. Yeni başladığınızı da göz önünde bulundurmak gerekiyor diye düşünüyorum. Fondaki resimde gerçekten iyi bir seçim olmuş. Elinize sağlık. Başarılar dilerim..
  2. Serkan Baysal

Pisik Onleyici Tasarim..

Şapkalı japon bir bebek size neden hoş gelmedi Sedat Bey? Şapkalı japon bebekler pişik olmazlarmı? Kutunun ön plana çıkması gerekmiyordu. Zaten o yüzden ufak ve arka planda. Fon için birşey söyleyemem. Kimi beğenir, kimi beğenmez. Güzellik göreceli bir kavramdır. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  3. Serkan Baysal

Meyve Sebze Yemek 10 adet psd

Paylaşım için teşekkürler. elinize sağlık. Repinizi yolluyorum.
  4. Serkan Baysal

Kız Kadın vektörleri

Paylaşım için teşekkürler. Elinize sağlık..
  5. Serkan Baysal

Türk Takım Logoları - Pattern - Style - Brush

@Emine Şahin Emine hanım yaklaşımınızı çok sevdim. Ağzınıza sağlık :D
  6. Serkan Baysal

Ofset Baskı Tekniği

Erkin Bey paylaşım için teşekkür ederiz. Gerçekten çok faydalı bilgiler. Fakat Alıntı yapılmışsa lütfen alıntı olduğunu ve nereden alıntı yapıldığını yazınız.. Saygılar.
  7. Serkan Baysal

2. İstanbul Üyeler Buluşması - 08.02.2009 Pazar

Herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Herkese açık bir buluşma olacak. Saygılar..
  8. Serkan Baysal

Seçim Afişi (Belediye Başkanı ve Ekibi)

Herkes söylenebilecek eksikleri söylemiş. Bende birşey ekleyeyim. Sağ alttaki beyaz saçlı kişinin kulaklarında bir sorun var sanırım. Onunda düzeltilmesinde fayda var. Konsepti beğendirebilseniz bile müşterinize, bu tarzda grafik hataları yapmamak sizin mesleğinizdeki kariyeriniz adına önem...
  9. Serkan Baysal

Örnek olarak Yaptığım afiş Bilboard Çalışması

Amacını iyi anlatan, göz yormayan ve anlaşılır, başarılı bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.
  10. Serkan Baysal

PlayX

Elinize sağlık hem tasarım olarak hemde kullanım olarak gerçekten başarılı bir çalışma. Tebrik ederim..
  11. Serkan Baysal

İnsan, restaurant, market, manav vs.vs.

Paylaşım için teşekkürler..
  12. Serkan Baysal

Şimdiye Kadar yapılmış En iyi Logo

Ben şahsen bu kadar iyisini yapamam. Ama 12 yaşındaki kardeşim belki böyle birşey yapabilir. Elinize sağlık. Çak başarısız olmuş.
  13. Serkan Baysal

Hayırlı olsun Fatih Bey. Allah Analı, Babalı büyütsün. Vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. Bizde sizin güzel haberilerinizi bekliyoruz.
  14. Serkan Baysal

@Bahtınur YILDIZ Bende Bahtınur'a katılıyorum bu konuda :D Sen bence mendili bir dene. Tutmazsa artık biz bişeyler yapıcaz :D
  15. Serkan Baysal

"Şahin Makina" için logo çalışması

Dilek Hanım elinize sağlık. Bence başarılı bir çalışma olmuş. Yazı karakterinizi, logonuzu ve renklerinizi çok beğendim. Başarılar dilerim.
  16. Serkan Baysal

Abdullah ankara istanbul uzakmı? Uçakla 40 dk ya sürer ya sürmez :D aynı gün gelip gidebilirsin. Hava limanında in, metroya bin, 10 dk da buluşma noktasındasın. :D
  17. Serkan Baysal

Bende istanbul ve çevresindeki tüm yöneticileri o buluşmada görmek istiyorum :D
  18. Serkan Baysal

Sana yakın olsun diye orayı seçtik Buse :D
  19. Serkan Baysal

Merhaba arkadaşlar; Buluşma tarihi, yeri ve saati kararlaştırılmış ve yukarıda düzenlenmiştir. Saygılarımla.
  20. Serkan Baysal

tost resimleri

Link Yenilenmiştir. İyi paylaşımlar. Saygılar..
Yukarı Alt