Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Şişeden üretilen Netbook.

Sony'nin geliştirdiği yeni netbook serisinin kasası CD ve plastik şişeden üretildi. İşte çevre dostu o netbook... CES 2010 fuarı birçok yeni teknolojik oyuncağı kullanıcılarla buluşturdu. Bunun son örneği de Sony'nin geliştirdiği yeni bir mini-laptoptu. Dışarıdan bakıldığında sıradan bir...
  2. Buse Türüdü

400 Adet Profesyonel Brushes

Linkler kırılmış, Linkler yenilenene kadar Konu Geri Dönüşüm Kutusu'na taşınmıştır..
  3. Buse Türüdü

Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz Seyit Ali Bey; Forum içerisinde keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle..
  4. Buse Türüdü

Alpay Ekmek(çaylak)

Çalışmanız gözükmüyor.. Çalışmanızı ekleyebilmek için aşağıdaki linki takip edin.. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/700-foruma-resim-eklemek.html
  5. Buse Türüdü

herkese merhaba =)

Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumLar dilerim..
  6. Buse Türüdü

1000 Şarkı...

Çok güzel, keyifle dinliyorum.. :)
  7. Buse Türüdü

merhaba :)

Aramıza hoşgeldiniz.. Forum içerisinde sizlere yarar sağlayacak pek çok Photoshop ile ilgili derslerimiz mevcuttur. Sıkılmadan uygun başıklar altında sorularınızı sorabilirsiniz.. İyi forumlar diliyorum..
  8. Buse Türüdü

Şansınız yanınızda olsun (Mutlu Yıllar)

Tüm Grafikerler.Org üyelerinin ve yönetiminin yeni yılını kutlarım.. Mutlu,huzurlu,sağlıklı ve bol tasarımlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle.. :)
  9. Buse Türüdü

Merhaba...

Hoşgeldiniz Erhan Bey, iyi forumlar dilerim..
  10. Buse Türüdü

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Linklerin hepsi sağlam ve çalışıyor.. Rapidshare free kullanıcısıysanız lütfen "linkler kırık" şeklinde mesaj yazmayınız. Bekleyip tekrar deneyin..
  11. Buse Türüdü

970 adet hayvan clipartı

Şimdi kontrol ettim, linkte hiçbir problem bulunmamaktadır..
  12. Buse Türüdü

Hayat Bana ..... öğretti ?

*Hayat sizlere ne öğretti? Üyeler yazsın bakalım, kimler yaşadıkları zaman içerisinde neler öğrenmiş Hayat'tan? (: __ >Hayat;bana susmayı öğretti.. >Hayat;bana herşeyin TozPembe olmadığını öğretti.. >Hayat;bana sabretmeyi, beklemeyi öğretti.. >Hayat;bana mutluluğu da mutsuzluğu da öğretti...
  13. Buse Türüdü

Bugün Ne Dinledik ?

*Sagopa Kajmer feat. Kolera- Soğuk Küvet *Şanışer (Rap) Şarkıları *Yonca Lodi- Emanet *Tuna Tabu- Yıllarım Gitti *Tuna Tabu- Çaresi *Haluk Levent-Can Dostum *Candan Erçetin-Kırık KalpLer Durağında *Melih Görgün-Yüreğim Yanar *Cem Adrian-Nereye Gidiyorsun **Kıraç- Yıllar Sonra vs. birçok şarkı...
  14. Buse Türüdü

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Linklerde herhangi bir problem gözükmüyor, hepsi çalışır durumda.. Rapidshare; Premium Üyelik aldırmak için Free kullanıcılarını zorlar durumda.. Her indirmeden sonra modeminize reset çekmeniz gerekmektedir. Ya da download programları kullanarak linkleri download edebilirsiniz..
  15. Buse Türüdü

GünaydınLar HoşçakaLLar

Herkese günaydın.. Güzel bir gün geçirmeniz diLeğiyle.. :)
  16. Buse Türüdü

Aşçı Clip-art 138 ADET

Link Yenilenmiştir..
  17. Buse Türüdü

Broşür,Fatura,Takvim,forma,Renk ayrımı pdf ders kaçırmayın

Çok güzel bir kaynak.. Teşekkürler +rep
  18. Buse Türüdü

merheba

Aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar..
  19. Buse Türüdü

Kız Kulesi Sultanahmet Camii Boğaz Köprüsü Vektörel

Linkte bir problem görünmüyordu ama ben yinede tekrar upload ettim biLginize.. Link: http://rapidshare.com/files/320760456/ae_stanbul_G__zellikleri.rar Şifre: Grafikerler.Org
  20. Buse Türüdü

karakalem portre

Resmi bende göremiyorum Halit Bey..
Yukarı Alt