Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Araç Çizimleri Vektör 50MB

Evet, Linklerde hiçbir problem yoktur..
  2. Buse Türüdü

Logo-Kartvizit ÇaLışması

:) Öncelikle kesinlikle her dediğinizde haklısınız. Şöyle bişey ki; ünv. ilgili pek bilgim olmadığı için çok küçük çaplı araştırmalarım doğrultusunda bilgiler ekledim.. Bir dahaki seferde daha dikkatli olacağım. 2.si font konusunda da haklısınız. Bölüm öğretmenimiz abartıyı seven birisi. Daha...
  3. Buse Türüdü

Logo-Kartvizit ÇaLışması

Okuldaki bölüm ödevimle ilgili bir çalışma.. Aslında bunu programla değil de el ile yapmak gerekiyor. Bense ilk önce programda deneme yaptım, sonradan el ile çizime dökücem..
  4. Buse Türüdü

Bugün Ne Dinledik ?

Sezen Aksu hayranı biri olarak şarkı seçmeksizin Sezen Aksu dinledim:)
  5. Buse Türüdü

2010 Takvim Vektörel

https://www.grafikerler.org/psd-dosyalari/15847-quot2010-calenderquot.html Buraya göz atabilirsiniz..
  6. Buse Türüdü

Annemin eczanesi için yaptığım kartvizit örnekleri nasıl olmuş?

Bir kartvizit için çok karmaşık bir tasarım olmamış mı? Sade tasarımlar üzerinde çalışmanızı öneririm..
  7. Buse Türüdü

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Tüm forum üyelerinin bayramı kutlu olsun. Herkese İyi bayramlar diliyorum..
  8. Buse Türüdü

ayakkabı tasarımı !!!

Konunuz İş Verenler Bölümüne taşınmıştır..
  9. Buse Türüdü

Türk Telekom'dan bayram hediyesi

Türk Telekom'dan bayram hediyesi;4 saat bedava konuşma. Türk Telekom, bayramın birinci ve ikinci günü kullanılmak üzere toplam 2'şer saat görüşme dakikası hediye ediyor. **Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, bayramda müşterilerini sevindiriyor...
  10. Buse Türüdü

İnternet Logoları...

Çok güzel bir paylaşım Cemal Bey Teşekkürler..
  11. Buse Türüdü

Atatürk İmzalar...

Teşekkürler Cemal Bey..
  12. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

Teşekkür ederim Hakan Abi,anladım öyle demek istediğini zaten, Çok sağol:) Teşekkür Ederim Ozan Bey.. Çok sağolun,teşekkür ederim.. Birlikte nice yıllara inş.
  13. Buse Türüdü

"2010 calender"

Linkte herhangi bir problem görünmüyor..
  14. Buse Türüdü

Doğum Günün Kutlu Olsun

Çok teşekkürler Figen abla, Yaşar abi sağolun :) İyi dilekleriniz ve hatırladığınız için.. Mutle beraber yıllara inş. :)
  15. Buse Türüdü

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Linklerde herhangi bir problem bulunmamaktadır Sayın TEKBAYRAK..
  16. Buse Türüdü

Türk Yemekleri - Fast Food - Pasta V.s. Fotoğrafları (Güncellenecek)

@Sait SANCAK Abdullah Bey, bu linklerden bahsedilmekte sanırsam..
  17. Buse Türüdü

2010 Takvimi Vektörel -3

Link: http://rapidshare.com/files/308919151/2010_Takvim-Grafikerler.Org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  18. Buse Türüdü

# Merhabalar.. (:

Aramıza hoşgeldin LaLL :) Forum içerisinde keyifli vakitler geçirmen dileğiyle..
  19. Buse Türüdü

Merhaba, Grafikerler.org Sakinleri

Aramıza hoşgeldiniz Sayın Mix; Aradığınızı bizimle bulmanız bizleri sevindirdi Forum içerisinde keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle..
  20. Buse Türüdü

Vektörel Büyüteçler...

Link Eklenmiştir..
Yukarı Alt