Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Terlikler vektörel (ai)

Teşekkürler Yaşar Bey
  2. Buse Türüdü

Fast Turca Restaurant Menü - Logo

Güzel bir çalışma olmuş Erkin Bey. Renklerde uyumlu. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim..
  3. Buse Türüdü

İsminizi Didikleyin :D

BUSE Türkiye'de en çok kullanılan 752. isim (... 750. berkant, 751. bihter, 752. buse, 753. celil, 754. ceylan, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,908 kişiden birinin adı BUSE ve ismin yaygınlık oranı binde 0.2. BUSE adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük...
  4. Buse Türüdü

Kahve Bardakları,Fincanları Vektörel Ai-Jpeg

Şuanda evde değilim ama en geç akşama linki yenileyeceğim.. Saygılarımla.
  5. Buse Türüdü

ugly VS ugly

Katılıyorum Fatih Bey :D
  6. Buse Türüdü

Ramazan Davulcusu Ai Formatında *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Negüzel Fatih Bey,güle güle kullanın:)
  7. Buse Türüdü

İç Mekan Vektörel Eps-Ai-Jpeg

Link: http://rapidshare.com/files/258908123/__304___Mekan_Vektoerel-Grafikerler.Org.rar.html Şifre: Grafikerler.Org
  8. Buse Türüdü

Boya Aşkı Adlı Yeni Çalışmam. Boyalarla Oynamayı Sever misiniz?

Değindiğiniz nokta da, çalışmanızda çok güzel.. Hele soldaki "Color"'a bayıldım,Gözüme çok hoş gözüktü.. Ama oraya bi iki bişey daha ekleyebilirdiniz. Mesela Azim.. mesela İstek.. Bunlar artabilir tabiki.. Tekrar tebrik ediyorum sizi. Sizin en çok düşündüklerinizi,hayal gücünüzle birlikte...
  9. Buse Türüdü

3D Yay Çizimi

Çok güzel bir ders Dilek Hanım,ellerinize sağlık
  10. Buse Türüdü

Ramazan Görselleri -1 Ai-Eps *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Link: http://rapidshare.com/files/407575409/Ramazan_G__rselleri-Grafikerler.Org.rar.html
  11. Buse Türüdü

Ramazan Davulcusu Ai Formatında *Ramazan Yaklaşıyor Kaçırmayın..

Link: http://rapidshare.com/files/407574367/Ramazan_Davulcu-Grafikerler.Org.rar.html
  12. Buse Türüdü

Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Katılıyorum.. Gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız.Ellerinize sağlık Hakan Bey
  13. Buse Türüdü

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

Teşekkür ederim Yaşar ve krmksz Bey.
  14. Buse Türüdü

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

Herkese tşk. ederim. Bu arada belirtmek isterim.Yukarıdaki ilk kurumsal kimlik çalışmam..
  15. Buse Türüdü

Yıllara Göre Baba-Kız Diyalogları

Çok Çok güzel bir yazıydı Abdullah Bey. Birilerinin değerini anlamamız için illa kaybetmemiz mi gerekiyor.Keşke değerleri kaybetmeden anlasak..
  16. Buse Türüdü

Oyun oynayan mutlu çocuklar (60 ai)

Çok güzel görünüyorlar Yaşar Bey, teşekkürler..
  17. Buse Türüdü

"Küçük Melekler"

@tobee sayın tobee, Forum içerisinde renkli,kalın vs. yazmak yasaktır. Forum kurallarını okumanızı ve forum kurallarını okuamnızı öneriyorum.. Saygılar.
  18. Buse Türüdü

Polis Telsizi Komik Diyaloglar

’Emekli Polisler Derneği' tarafından kurulan internet sitesinde polislerin ilginç telsiz konuşmaları ve anonslar yer aldı. Sitede yer alan komik anoslar şöyle: * Heyecanlı bir ses: ’Merkez tarandık. -Merkez: Hayır efendim aranmadınız. * 4512: Merkez alet kontrol. - Merkez: Elinizdeki...
Yukarı Alt