Öncelikle forumda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Abdullah Bey ne güzel söylemiş ki, burada bizler bir aile gibiyiz.Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz 2senemizde bitti. Dilerim çok uzun yıllar daha beraberce,ailecek geçireceğimiz zamanlarımız olur..
Yeni yaşımız...
Trabzona 1 kere gittim, o da 2-2,5 sene öncesiydi sanırım. Havaalanına bir akrabamızı bırakmıştık giresundan yola çıkarak.. Gelmişken Boztepeyede çıkmıştık. Gerçekten çok beğenmiştim Hele ki manzarası..
Tekrar görmüş kadar oldum Emine Hanım teşekkürler..
Selamlar..
Bu çalışma Coreldraw'da yapıldı. Çizim tamamıyla hayali.
İçindeki kitaplar,romanlar kendi kütüphanemin başkahramanları. Hepsini oraya koymak isterdim ama sanırım çok vakit alırdı :)
Cd kutusunu biraz benzetmeye çalıştm ama olduğu kadarıyla.. Kitaplarda kütüphanemdeki kitaplara...
Selamlar. Bu sefer bambaşka çalışmayla karşınızdayım..
Photoshop'ta bu tarzdaki ilk çalışmam diyebilirim.Yardımcı program olarak Coreldraw'dan, Görseller içinde Vektör ve resimlerden faydalandım.
İlk defa bukadar çok group ve katmanla çalıştım. Çizim tamamiyle hayali.. 2 günlük internet...
Abdullah Bey, hepsine bakıyorum vallahi en sonunda after effect'e başlatıcaksını bizi..
O kadar güzel şeyleri gördükten sonra insanın içinde bir heves beliriyor:)
İndirdiğiniz dosyayı Office Word programında açacaksınız. Zaten önünüze uzun uzun yazılar, sayfalar çıkacaktır. Onları okuyacaksınız, Kimi yerlerde resimlerle anlatımların da olduğunu göreceksiniz. Bu şekilde Okuduklarınızı, gördüklerinizi Coreldraw programı üstünde uygularsanız bilginize bilgi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.