Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Yeki Dönerim Çalışmalarım

Çalışmalara baktığım kadarıyla arka planlarınız ve kullandığınız görseller hazır psd dosyalarından oluşmuş.. Niçin bütün çalışmalarınızda çiçek-yaprak,dal vs.. kullandınız acaba? Şöyle bi bakınca çok karışık duruyor zaten. Çalışmalarınızda Başarılar.. Bir de konuları uygun başlık altında...
  2. Buse Türüdü

Lastik Ve Jant Ferrari Adlı Çalışmam.

Hakan Bey, yine her zamanki gibi çok güzel ve aynı zamanda gerçekçi olmuş.. Ellerinize sağlık.
  3. Buse Türüdü

Yeni Brushes

şimdi bakıyorum da rapid'e veya başka upload sitelerine aktarılmamış olması çok güzel. Hemen istediği beklemesiz download edebilirim. Bu bakımdan çok güzel bir paylaşım. Teşekkürler Mehmet Ali Bey..
  4. Buse Türüdü

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Teşekkürler Yaşar Bey. Hem sizin hemde tüm Grafikerler.org üyelerinin kandili mübarek olsun..
  5. Buse Türüdü

fast turka restaurant kurumsal

Sayın b.emre; Yüklediğiniz çalışma gözükmüyor ama? BURADAN adresinden nasıl resim yüklenir bakabilirsiniz..
  6. Buse Türüdü

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

Bu cevabı başka bi sitede görmüştüm. Kopya mı çektiniz Emine Hanım:D
  7. Buse Türüdü

Sabahattin ÖZLÜ. | Ogün SANLISOY. duvarkağıtları.

Çok güzel olmuşlar Sabahattin Bey, ellerinize sağlık.
  8. Buse Türüdü

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

@asringuzeli05 Sayın asringuzeli05; Neyi anlamadınız, Çözemediniz?? Bir de önceki mesajımı tekrar ediyorum. Forum kurallarını lütfen gözden geçiriniz..
  9. Buse Türüdü

Dergi Çalışmam (EK)

@asringuzeli05 Sayın üyemiz, Forum içerisinde yazıların bold ve renkli olarak yazılması yasaktır. Forum kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum.. Saygılarımla.
  10. Buse Türüdü

Masked Girl (Manipüle)

Tebrik ediyorum, Gerçekten Çok güzel olmuş Erkin Bey. Bu ara manipülasyon çalışmaları üzerine yoğunlaşmışsınız anlaşılan:)
  11. Buse Türüdü

"Beyazın Asaleti" Adlı MAX+Vray+PS Çalışmam.

Beyazın yanında Siyahın da asaleti olmuş biraz, he? :) Şaka bir yana, herzamanki gibi güzel bir çalışma çıkmış ortaya. Detaylara gelince, artık birdahaki yeni çalışmalarınızda görürüz detayları.. Sıkmayın canınızı:)
  12. Buse Türüdü

eminecik en sevdiğim filimler

Doğrusu bu filmi bende merak ettim sizin gibi Yaşar Bey. indirip izlemek lazım.
  13. Buse Türüdü

99 Adet Flash Banner, Menü, Fotoğraf Galerisi (Çok kaliteliler)

@noncelalreis Emin misiniz noncelalreis? Daha dün Ben ve Erkin Bey linki yeniledik, 2 linkte sağlam durmaktadır. Lütfen kontrol etmeden cevap atmayın.
  14. Buse Türüdü

Film Önerileri

Yukarıda verdiğim ilk 2 film, aşk konulu filmler ve gerçekten ikisi de birbirinden güzel.. *Black'in konusu: Kız doğuştan kör ve sağırdır. Ailesi zihinsel engelli olduğunu da düşünür ama aslında değildir. Devamlı iyileştirmek için birileri gelir gider ama kimse kıza yardımcı olamaz...
  15. Buse Türüdü

Aşçı Clip-art 138 ADET

Dosya Linki: http://rapidshare.com/files/325762534/a____ae_.cLip-art._Grafikerler.Org.rar Şifre: Grafikerler.Org
  16. Buse Türüdü

grafiker aranıyor

@karameco Lütfen flood yapmayınız.Ayrıca, konuyla alakasız sorular yöneltmeyiniz..
  17. Buse Türüdü

grafiker aranıyor

Sanırım "Adana" olabilir..
  18. Buse Türüdü

Site İçin ( Kartvizit Gibi ) Üye Kartı Çalışması Yapacağım.Önerileriniz,Örnekleriniz?

Sayın tifati, Ben resimleri göremiyorum. Tekrardan yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  19. Buse Türüdü

3 Adet bayan pullu Çizimler bana Aittir...

@harun dede Harun Bey, forum içerisinde mesaj yazarken Türkçemizi düzgün kullanmaya özen gösteriniz..
  20. Buse Türüdü

Photoshop yardım

Sayın elyaa; öncelikle forum kurallarını okumanızı ve Daha sonra konunuzu uygun başlıklar altında açmanızı öneriyorum. Photoshop öğrenmek istiyorsanız forum içerisinde Photoshop'a dair birçok dersler mevcuttur. Türkçe konusuna gelince, programları kendi dilinde öğrenmeniz sizler için daha...
Yukarı Alt