Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Saat Firması Logo >

@BYProLiGht Estağfurullah olurmu hiç öyle şey...
  2. Arzu ULUIRMAK

Logo Tasarımı

@BYProLiGht Kameranın arkasına bir adam ekleyin, adamın kulağına kulaklık takın, eline bir kahve verseniz fena olmaz... vs.. vs... Olurmu canım öyle şey. Doğru yönlendirilmeniz lazım logonun yuvarlağı mandelinaya benziyor. Kameranın detaylarını ne kadar azaltsak o kadar iyi olur. Oradan...
  3. Arzu ULUIRMAK

TİPO BASKI GÖRSELLERİ*** (matbaacılığı bilenlere) 46 jpg

@Ferhat07 Evet haklısın.. :) Birde kalıp açma suyunda kalıbı çalkalarken o suyun deydiği yerlerde erkeklerin ellerindeki tüğler dökülürdü. O yüzden babam bana açtırırdı kalıpları :)
  4. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta yazıya efekt verme

@afanofteamcoco Rica ederim.
  5. Arzu ULUIRMAK

@Ferhat07 :) Bende babam iş basarken kağıt haznesinin üstüne otururum. Bilirsiniz zincirliydi. Kağıt azaldıkça yukarı doğru çıkardı eylenirdim kendi kendime... Ama daha sonraları bende az makine yıkamadım. Önlüğü giyerdim üstüme tabi o zaman büyümüştüm yıkadığım makine ofsetti gazete...
  6. Arzu ULUIRMAK

Photoshopta yazıya efekt verme

Yazıyı yaz layer a sağ tıkla. Blending options / Drop Shadow renk ayarlarını ve opacity ayarlarını oradan yapabilirsiniz. Ayrıca manuel olarakta yapabilirsiniz. Yazdığınız yazıdan birtane daha kopyalayın alttaki yazıya filter menüsünden blur verin. Daha sonra opacity ayarını yapın.
  7. Arzu ULUIRMAK

Gerçekten duygulanmamak mümkün değil :) İyiki paylaşmışsınız. Küçüktüm o zamanlar Babamın matbaasında babamla birlikte sabahlamak çok hoşuma giderdi. Cağaloğlu sokaklarında gecenin geç saatlerinde her handan entertype makinalarından dökülen kurşun sesleri yayılırdı boş sokaklara. Mücellit...
  8. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Kataloğa girmesi gereken bütün doneleri, yazı fotoğraf vs.. Firmanızın logosunu adresini vs.. Grafikere teslim edeceksiniz. Tabi sayfa sıralamasınıda siz söyleyeceksiniz hangi ürünler hangi sayfaya gelsin bazı ürünler vardır ilk sayfalarda olmasını istersiniz bazı ürünler vardır...
  9. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Naci bey tabi nasıl bir katalog yaptırmak istiyorsunuz orasını bilemiyorum. Ben sanırım profesyonel düşündüm biraz. Ama öylede olması lazım. Sizin söylediğiniz gibi eğer resimlerin rezilasyonları düşük fonlar farklı farklı ve eğer birde pdf formatındaysa zaten oturup bütün kataloğu...
  10. Arzu ULUIRMAK

yeni yapmış olduğum broşür çalışmam

Aaaaa sürekli gititğim hastane nerde çalışıyorsunuz siz :)
  11. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Mart ayına kadar bu kataloğu kim yetiştirir bilemiyorum. Ama çok zor öyle basit işler değil birkere bu kataloğu her tasihte siz baştan aşağı okuyacaksınız bilgilerin bir araya getirilmesi vs.. Uzun iş iki ay derken zaten çok masum bir süre verdim. Birde yarışma düzenlemekten...
  12. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Bahsettiğiniz katalog aşağı yukarı 400 sayfalık bir katalog bu da en az 2 ay demektir. Siz içeriği ne kadar doğru verirseniz eksiksiz ve doğru bilgi sağlarsanız tasarım işi o kadar kolaylaşır. Tasarımcı öncelikle size birkaç tane kapak ve iç tasarım örneği sunar siz bunlardan birini...
  13. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Bu sitede öneride bulunacak birileri herzaman vardır :) Yukarıda yazdım başka sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olayım.
  14. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

@nacierol Bu tarz işleri çok yaptım. Öyle Bahsettiğiniz gibi anseklopedi falan olmaz mantıklı olan bütün ürünlerinizi bir ana katalogta toplamaktır. Bazı özel ince kağıtlar vardır çok sayfalı kataloglarda kataloğun uzun ömürlü olması ve dağılmaması için bu kağıtlar kullanılır baskı...
  15. Arzu ULUIRMAK

Katalog tasarımı

Sayın Naci Erol bu sorunuzun cevabını almanız için önce ne iş yaptığınızı ve bu katalogların içinde ayrı ayrı ne bilgiler olduğunu yazın ki bizde size birleştirilip birleştirilemeyeceğini söyleyelim.
  16. Arzu ULUIRMAK

ergün evleri

Eline sağlık çok güzel olmuş
  17. Arzu ULUIRMAK

Logo çalışmam - Atak Matbaa

Baştan yap sen bunu kardeşim hiçbirtarafı olmamışki yorum yapayım. Biraz logo araştır. Tipografi oku. Yavaş yavaş olacak...
  18. Arzu ULUIRMAK

Dizi Afiş Çalışmalarım

Öncelikle emeğinize sağlık. Hepsine tek tek yorum yapamayacağım için genel birşeyler söyleyeyim. Genel olarak gördüğüm şey dekupe ve geçiş hataları bunlara dikkat ederseniz daha şık duracaktır. Birde fon, font ve renk seçimide değişmeli. Tipografiye ve aynı afiş içerisinde görselleri...
Yukarı Alt