Arama sonuçları

1. Arzu ULUIRMAK

Tüsiad a yeni logo

@HisarMedya "Fakat eğer katılsaydım aşağı yukarı aklımdaki şey buydu. Bir font oluşturmak ve onun üzerinde oynamaktı." Siz yukarıdaki bir kaç yorumu gözden kaçırmakla kalmayıp, okuduğunuzu da yanlış okuyorsunuz sanırım. İçini oyardım değil, font üzerinde oynardım yazdım. Aynen yukarıdaki...
  2. Arzu ULUIRMAK

Film Afişi

Malesef, size bu konuda iyilik yapıyorum ödevinizi yapmamakla... Dediğim gibi hazırlayın üzerinde yorum yapalım. Siz böyle ödevlerinizi sağa sola yaptırıp yarın öbürgün mezun olup ben grafik tasarımcıyım diyebilecekmisiniz göğsünüzü gere gere... Film afişi yapmak yarım saatlik iş burada vakit...
  3. Arzu ULUIRMAK

Film Afişi

Sizin ödevinizi başka birinin yapması doğru olmaz... Sizin yapmanız gerek, yardımımız ancak şu olur afişinizi yapar buraya eklersiniz üzerindeki hataları söyler size yol göstermiş oluruz.
  4. Arzu ULUIRMAK

mimarlık logo

Evet mantığı çözdünüz sonunda, fakat estetik olarak eksikleriniz var. Mesela milenyumdaki L harfi R gibi görünüyor onu o şekilde uzatmamalısınız. Y harfi ise estetik durmamış, onun üzerinde oynamanız lazım daha estetik durması açısından. Başta kullandığınız amblemde oturmamış, Genelde logoyla...
  5. Arzu ULUIRMAK

sitesi yapım aşamasında olan ajanslar????

@cranberry83 Yok bence bu kadar katı olmaya gerek yok, yani ajansın güvenilir olup olmaması web sitesinin olup olmamasıyla bağdaştırılamaz... Yeni açılmış bir ajans olabilir. Bir web sitesi yapmaya birtürlü vakit bulunamamış olabilir... (Terzi kendi söküğünü dikemez gibi) Fakat bunlar...
  6. Arzu ULUIRMAK

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

@Yasemin Uyar Öyle olmasını umuyorum, zira bir grafikerden böyle birşey duymak çok üzücü olurdu... Dün bir müşterimle tartışdım bu durumu, adamcağız evet işi mahvetmişler dedi ve arkasından şunu ekledi fakat zevkler tartışılmaz adamın gözüne o hoş gelmiştir belki... Bende şunu savunuyorum...
  7. Arzu ULUIRMAK

Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

@sancak siz ciddi misiniz bu söylediğinizde...
  8. Arzu ULUIRMAK

Street Fighter Esin Kompozisyonu

@street065 İnsanları itham etmeyiniz eğer çalıntı olduğunu düşünüyorsanız orjinalinin linkini ekleyiniz.
  9. Arzu ULUIRMAK

efekler giderse:)

Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşamız mimarlar her işe imzasını atar demişti, size fikir vermişti ama siz hala aynı fikir üzerinden gidiyorsunuz. Ve efekt yok dediğiniz logoda bir sürü geçiş var. Size örnek olarak bir çalışma yaptım, umarım aradaki farkı farkedebilirsiniz. Böylece ne demek...
  10. Arzu ULUIRMAK

logo tasarımlarım

Hala efektlerle çalışıyorsunuz!!!!!!
  11. Arzu ULUIRMAK

logo tasarımlarım

@ekinoks76 Logo ve her türlü kurumsal kimlik çalışmalarını photoshop programında yapanlar yanlış yapıyorlar. Ben size burada doğrusunu anlatıyorum. Fakat çok sabit fikirlisiniz. Katalog broşür ve içinde görsel efekt bulunabilecek her türlü iş photoshop ve bir vektörel program ile hazırlanır...
  12. Arzu ULUIRMAK

Bir resimde gerçek boyutu bulabilirmiyiz

Hiçbir şekilde daha önceden fotoğrafı çekilmiş olan bir objenin gerçek boyutunu bulamazsınız. Ancak o objenin fotoğrafını çeker birde örneğin kapının en ölçüsünü ölçersiniz, sonra photoshopta o ölçüye kapıyı büyütürsünüz.
  13. Arzu ULUIRMAK

freehand de logo çizimi milenyum

Bahsettiğiniz bütün işler freehandde yapılır photoshopta yapılmaz. Photoshop u bir kenara bırakın artık :) Photoshop adı üzerinde fotoğraf düzenleme programı... Freehandde ölçü, boyut herşey var freehand derslerine bakın. Birde logonuzda altta ve üste kullandığınız çizgiler olmamış onları...
  14. Arzu ULUIRMAK

logo tasarımlarım

@ekinoks76 Tekrar söylüyorum photoshopta logo yapılmaz, yaparsanız bu sorunlar olacaktır. Logolar vectörel programlarda yapılmalıdır. Coreldraw, ilistrator, freehand....
  15. Arzu ULUIRMAK

logo tasarımlarım

@ekinoks76 Bakın, uzun uzun konuşmaya gerek yok, arkadaşların size verdiği doğru bilgi şudur. Logo tasarımında efekt, degrede, geçiş olmaz. Tamamen vectörel programda hazırlanır. ve vectörel olur. Yani yaptığınız geçişli çalışmayı zoomlayıp düzeltemezsiniz, sırf seligrafi basılsın diye...
  16. Arzu ULUIRMAK

Resim Birleştirme Yardım Lütfen

@x_zeki Bakın şöyle anlatayım, bir müzik grubumuz var dediniz. Örneğin siz gitar çalıyorsunuz fakat ben çalmayı bilmiyorum. Acilen bir parça çalmam lazım, buradan yazıyla tarif etmenizi istiyorum. Edebilirmiydiniz? Durum aynen bu malesef :) Eğer grafiker değilseniz işi grafikerlere bırakın...
  17. Arzu ULUIRMAK

Resim Birleştirme Yardım Lütfen

Bunu anlatmak oldukça zor. Anlatsak bile sadece bu iş için işinize yarayacak bilgiler olacaktır. En iyisi photoshop derslerini takip edin. Kolay gelsin.
  18. Arzu ULUIRMAK

Konser afişi çalışması

Bence güzel olmuş emeğinize sağlık
  19. Arzu ULUIRMAK

Anabilim eğitim kurumları birkaç afiş çalışmam

@Kerim Öksüz Kerim beye katılıyorum emeğinize sağlık.
  20. Arzu ULUIRMAK

alternatif posterler

Alttaki fena olmamış elinize sağlık.
Yukarı Alt