arkadaşlar ben bizzat denedim ve yaptım işini yarayacığına eminim bir deneyin hak vericeksiniz..
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
bu URL yi direk girin sizi font bulma aracına getirecek orada yazı resmini seçin ve devam edin bugün çok zor durumdaydım ve bu şekilde buldum
bir sorum olacak
mesela normal çizgi çizerken ctrl tuşuna basılı tutarak çizim yaparsak düz çizgi yapabiliyoruz
ama eraser da düz çizgi şeklinde kesim yapamıyomuyuz normal olarak düz kesim yapmak çok vakit alır..
--------------- File (Dosya) Menüsü ---------------
New (Ctrl+N): Yeni bir Corel dosyası açmak için kullanılır
New From Template: Corel’in hazır şablonlarından faydalanarak yeni bir çalışma sayfası açar
Open (Ctrl+O): Daha önceden hazırlanmış bir Corel dosyasını açar
Close...
ben corelde bunu yapana kadar neler çektim kendi kendime karler çizdim ordan renk paletinden kareleri boyadım filan sonra bunların pantone isimlerini verdim bilmem ne
arkadaşım allah senden razı olsun diyorum başka bişe diyemiyorum...:)
benim için çok iyi oldu her pc de photoshop olmuyo corel inde portable var usb ye yüklü istediğim yerde kullanabilme olanağım oluyo ve bu yüzden çok sevindim:)
teşekkür ederim
ElishaCuthbert bigün başımızı yakacak ama nezman yakar allah bilir :)
her kuaför bu hatunu istiyo cama yada tabelaya 5 müşterimde var :)
tabelasından matba işine kadar neresinde ararsan bir ElishaCuthbert eseri var:)
Fatih Coşkun paylasım için teşekkür ederim.
ilginç bir tesadüf oldu; senin font klasörlerine verdiğin ismin hemen hemen aynısı şeklinde benim de font klasörlerim var senin resimli anlatımındaki klasör ismini görünce hobaaa bu da nerden çıktı benim bilgisayarımdan nasıl alır sistem bunu dedim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.