Arama sonuçları

1. mete meral

kom ve endeep in logosu lazım

arkadaşlar kom ve endeep mayo firmalarının logoları lazım elinizde varmı?
  2. mete meral

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

corelde yaptığım bir işi nasıl slayt yapabilirm
  3. mete meral

bu siteden yazının resmini gösterin fontun adını söylesin

arkadaşlar ben bizzat denedim ve yaptım işini yarayacığına eminim bir deneyin hak vericeksiniz.. http://new.myfonts.com/WhatTheFont/ bu URL yi direk girin sizi font bulma aracına getirecek orada yazı resmini seçin ve devam edin bugün çok zor durumdaydım ve bu şekilde buldum
  4. mete meral

A5 ebadı fatura hazırlama

çok güzel ders olmuş:)
  5. mete meral

eraser tool corel draw ın çarpıcı özelliklerinden biri

bir sorum olacak mesela normal çizgi çizerken ctrl tuşuna basılı tutarak çizim yaparsak düz çizgi yapabiliyoruz ama eraser da düz çizgi şeklinde kesim yapamıyomuyuz normal olarak düz kesim yapmak çok vakit alır..
  6. mete meral

Corel Draw'ın Tüm Menüleri ve İşlevleri

--------------- File (Dosya) Menüsü --------------- New (Ctrl+N): Yeni bir Corel dosyası açmak için kullanılır New From Template: Corel’in hazır şablonlarından faydalanarak yeni bir çalışma sayfası açar Open (Ctrl+O): Daha önceden hazırlanmış bir Corel dosyasını açar Close...
  7. mete meral

Corelde C.M.Y.K ( Kataloğu )

ben corelde bunu yapana kadar neler çektim kendi kendime karler çizdim ordan renk paletinden kareleri boyadım filan sonra bunların pantone isimlerini verdim bilmem ne arkadaşım allah senden razı olsun diyorum başka bişe diyemiyorum...:)
  8. mete meral

Vektör Güvercinler ( Mutlaka Bakın )

düşüncene katılıyorum bu güvercin insanı uçurur :)
  9. mete meral

coreldraw da dekupe yapmak

@asimavim_24 galiba ben anladım çizdiğin çizgiyi ve resmi işaretle ve insert et sonrda resmi sağa sola çek işte dekupe edilmiş :)
  10. mete meral

coreldraw da dekupe yapmak

benim için çok iyi oldu her pc de photoshop olmuyo corel inde portable var usb ye yüklü istediğim yerde kullanabilme olanağım oluyo ve bu yüzden çok sevindim:) teşekkür ederim
  11. mete meral

Köşe Süsleri - Çerçeveler

linklerin elini kolunu kırmışlar indiremedim : S
  12. mete meral

ev_dekorasyon_mobilya

çok sağolun sabahtır resim arıyorum gözlerim artık dur diyordu sen yetiştin:()
  13. mete meral

ev dekorasyon,ev içini konu alan resimlere ihtiyacım var

eminecik sağol paylaşmışsın sonradan fark ettim teşekkürler
  14. mete meral

ev dekorasyon,ev içini konu alan resimlere ihtiyacım var

arkadaşlar resim arşivinde bulamadım bir sürüde site gezdim bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
  15. mete meral

lale resimleri yüksek çözünürlük

ahh ah arayınca bulunmu yo bu güzel resimler:) şimdi aldım ama çok sağolun
  16. mete meral

ElishaCuthbert resimleri yüksek kalite

ElishaCuthbert bigün başımızı yakacak ama nezman yakar allah bilir :) her kuaför bu hatunu istiyo cama yada tabelaya 5 müşterimde var :) tabelasından matba işine kadar neresinde ararsan bir ElishaCuthbert eseri var:)
  17. mete meral

corelde font sorunu.

Fatih Coşkun paylasım için teşekkür ederim. ilginç bir tesadüf oldu; senin font klasörlerine verdiğin ismin hemen hemen aynısı şeklinde benim de font klasörlerim var senin resimli anlatımındaki klasör ismini görünce hobaaa bu da nerden çıktı benim bilgisayarımdan nasıl alır sistem bunu dedim...
  18. mete meral

Boğaziçi Köprüsü (Tarihi Fotoğraflar)

gerçketen harika geçmişe ylcluk bilmediğim birşeydi çok güzel oldu teşekkürler
  19. mete meral

rgb nedir?

RGB Yİ CMYK ya nasıl çeviricez acrp yardım edermisiniz :)???
  20. mete meral

cmyk nedir?

RGB olan bir resimi nasıl CMYK ya çevirebiliriz yarıdımcı olabilirmisiniz?
Yukarı Alt