Arama sonuçları

1. mete meral

palyaço tipografi

çalışma ayrı bigüzel ama slogan çok güzel olmuş akıllıca bi yaklaşım:))
  2. mete meral

logo nasıl çizilir-2 grafikerler.org logosu (görsel ders 11)

http://www.brandsoftheworld.com/ bu v.b sitelerdende birçok logyu bulabilirsiniz bire bir logo lar eps olarak veriyo onuda artık corele alırsınız
  3. mete meral

Corelde Spotlarımızı Yakalım !

kendimi bişe sanmaya başladım artık sanki:))) teşekkürler
  4. mete meral

benden bir kampanya afişi daha :)

makelin kazandıran seçenekleri yazısında makelin kendi yazı font u kullanılırsa biraz daha iyi olmazmıydı acaba??
  5. mete meral

Çiçek Şeklinde saat

güzel olmuş ama bişey dikkatimi çekti ben acemiyim bu konularda ama görsel güzellik olarak saatin siyah çizgisi yerine çiçğin kendi çizgilerinden yararlansaydınız daha gerçekci ollmazmıydı
  6. mete meral

Resimlerinize sis ekleme ( resimli anlatım )

ders güzel olmuşeline sağlık diline sağlık ama aklıma takılan bukadar küçük noktayı çoğaltrak yapmak mümkün değilmi elimizle tektek tıkla:))) bunalım eder beni:)) etti bile
  7. mete meral

fotoğrafımıza yağmur yağdırma ... görsel ders

@adlf_8 espiriyi güzel yakalamışsın:)) elinize sağlık bu dersleri not alıyorum devamlı sonunda herşeyi beynen öğrenince öğrencilere aktarırım bende:)
  8. mete meral

Dış Cephe Reklam Çalışması

abi doğru söylemiş buyuk ustama saygılar.bizde seni yormicaz inş.ustam
  9. mete meral

Corelde Yazı Yuvarlamak

@crazy_34 aynı yuvarlma yazıyı direk daire çizip yazı imlecini dairenin çizgisine getirdğindede yapabiliyosun butonlara girmeye gerek kalmıyo ben buşekilde öğrenmiştim ama hocamızınki daha farklıysa ve kullanışlıysa bilemiyorum
  10. mete meral

Logo Çizimi Corel Ders

eyvallah sağolasın bu site bana çok şey öğretiyor teşekkürler butun arkadaşlara abi bunları yaptıkca kendimi bişe sanmaya başlıyorum:)) ben daha çok yeniyim :D:D::D hızla gelişiyo gibiyim
  11. mete meral

corelde bir buton yapmak kaç dakkanızı alır ki? (görsel ders 3)

teşekkürle yeni birşey daha öğrendim bilmeyince nekadar zor olduğunu bilmek öğreniince de bi okadar kolay olduğunu bilmek bi okadr güzel:))
  12. mete meral

ŞARKÜTERİ Resimleri

gerçek bir site ve dostluk hizmeti olmuş arkdaşım teşekkür ederim
  13. mete meral

yüksek çözünürlükte yemek resimleri

ramazan ramazan tamda denk geldi karnım acıktı ama güzel resimler hemen kaptım saol:)
  14. mete meral

merhaba

heç böylesinide yapmamıştım:)))) selamlar olsun ülkem insanlarına:)
Yukarı Alt