güzel olmuş ama resmi normal boyutunda bakınca kadının oturduğu sandalyenin kalıntıları kalmış biraz daha iyi temizleme yapılsa daha güzel olurdu
emeğine sağlık
karıncalar kadar sevdiğim hayvan yoktur nerdeyse:)
askerde nöbet saatlerimde çok olurdu karıncalar öğlen saatinde onları izlerdim nekadar farklı ve çalışkan yaratıklar:))
bu çalışmada çok güzel ve şirin onların yuvalarına afiş olarak asmak isterdim :)
çok güzel bi hayat hikayesi insan bazen nekadar saçma bulsada bilen kişinin düşüncesini
her bilenin bir bildiği ve mantığı olduğunu gözeler önune koyabiliyor
keşke naziler tekrar gelse ve bu israil oğullarını yine sırt sırta dizip mermi tasarrufu yaparak öldürse bunlar için mermi hesabı yapmak bile okadar küçük insanoğlu olduklarını anlatır
ek olarak leşlerini toprak yerine nerelere atmak gerekir siz karar verin .
çalışman çok güzel ellerine sağlık
biz insanların koca dünyada nekadar buyuk etkiler yarattığımızı ve dünyayı kendi elimizle yaktığımızı anlatan bi çalışma olarak gördüm güzel bi çalışma ellerine sağlık
Tekirdağ Belediyesi'nin logosu vectorel olarak var mı?
bütün belediyeleri buluyorum neredeyse bi tekirdağı bulamadım cizmekte bir haylı surecek vaktım cok az kaldı. elinizde varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
s.a
arkadaşlar bende yeni birşey yapmak istedim yapamadım haliyle acemilik:))
ben messangerda yeni bi ifade yaptım ama messanger e attığımda çok küçük oluyor
corel 11 de oran olarak buyuttum dpi ıda buyuttum ama yinede işe yaramadı
bunu nasıl yaparız?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.