Arama sonuçları

1. mete meral

Photoshopla Yaptıgım Resim Kendim

güzel olmuş ama resmi normal boyutunda bakınca kadının oturduğu sandalyenin kalıntıları kalmış biraz daha iyi temizleme yapılsa daha güzel olurdu emeğine sağlık
  2. mete meral

Serbest

rakı balık tarzının orjinali olsa gerek önceden içiriyosun sonra pişiriyosun :))
  3. mete meral

karıncalarım :):):)

karıncalar kadar sevdiğim hayvan yoktur nerdeyse:) askerde nöbet saatlerimde çok olurdu karıncalar öğlen saatinde onları izlerdim nekadar farklı ve çalışkan yaratıklar:)) bu çalışmada çok güzel ve şirin onların yuvalarına afiş olarak asmak isterdim :)
  4. mete meral

Atatürk

bencede atatürk'ün yüzünde fazla ışık var
  5. mete meral

kartvizitlerim

insanın kendisi için çalışma yapması kadar zor bişe yoktur beğenmez durur :) sonun da beğendirir beğenileni beğenir:)) güzel çalışmalar
  6. mete meral

Bir Hortum Ancak Bu kadar Net Görüntülenir

galiba yıldırım kısmında manüplasyon var sadece var sayım olarak söyluyorum tabi bilemiyorum
  7. mete meral

Bayan Eşek

yinede isim farklı olsa daha iyi olurdu bilirsiniz dinimzde kadınların yerini belki
  8. mete meral

Gerçek Tabela Sanatçıları...

çok güzel bi hayat hikayesi insan bazen nekadar saçma bulsada bilen kişinin düşüncesini her bilenin bir bildiği ve mantığı olduğunu gözeler önune koyabiliyor
  9. mete meral

papyon logo istek

arkadaşlar elinde papyon logosu varmı acaba?
  10. mete meral

logo istekleriniz

şiş belediyesi logosu elinde olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
  11. mete meral

Yorumsuz... Sadece İSYAN ediyorum...

keşke naziler tekrar gelse ve bu israil oğullarını yine sırt sırta dizip mermi tasarrufu yaparak öldürse bunlar için mermi hesabı yapmak bile okadar küçük insanoğlu olduklarını anlatır ek olarak leşlerini toprak yerine nerelere atmak gerekir siz karar verin . çalışman çok güzel ellerine sağlık
  12. mete meral

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

biz insanların koca dünyada nekadar buyuk etkiler yarattığımızı ve dünyayı kendi elimizle yaktığımızı anlatan bi çalışma olarak gördüm güzel bi çalışma ellerine sağlık
  13. mete meral

logo istekleriniz

Tekirdağ Belediyesi'nin logosu vectorel olarak var mı? bütün belediyeleri buluyorum neredeyse bi tekirdağı bulamadım cizmekte bir haylı surecek vaktım cok az kaldı. elinizde varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
  14. mete meral

Tekirdağ Belediyesi Logo

Selamınaleyküm. arkadaşlar tekirdağ belediyesinin logosu vectörel olarak elinde olan var mı? acil ihtiyacım var.
  15. mete meral

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@Emine Şahin yapmak istediğim ifadeler :D:(:p bunlara benzer olan ifadeler msn de çok küçük kalıyo onu çözemedim
  16. mete meral

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

s.a arkadaşlar bende yeni birşey yapmak istedim yapamadım haliyle acemilik:)) ben messangerda yeni bi ifade yaptım ama messanger e attığımda çok küçük oluyor corel 11 de oran olarak buyuttum dpi ıda buyuttum ama yinede işe yaramadı bunu nasıl yaparız?
  17. mete meral

Operatörlerimiz Turkcell Vodafone Avea Logo ları !!! ( CDR AI EPS )

bana turkcelin TAVUĞU lazım o varmı sizde acaba
  18. mete meral

Menü Çalışması

çalışma çok güzel olmuş eline sağlık bişe isticektim ben ama bana şapka resmi lazım ahcı şapkası Ş HARFİNİN ÜSTÜNE KOYMAK İÇİN ELİNİZDE VAMI??
  19. mete meral

Aşçı Clipartları (Her Mutfağa Lazım:)

çok sağolun paylaşım için
Yukarı Alt