Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Pek pak tuvalet kağıdı ambalaj tasarımı

Elinize sağlık Murat Bey.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Ünv Logo YARDIM !

Logo resimle yapılmaz. Bir logonun nasıl yapılması gerektiği ile ilgili forumda yeterince bilgi ve materyal mevcuttur arama yaparak bulabilirsiniz.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Kartvizit Tasarım ( Logo Dahil )

Çalışman kadar sunumunu da beğendim abi eline sağlık.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Özel Bir Üniversite İçin Tasarladığım Kartvizit

Sunum herşey... Elinize sağlık harika görünüyor.
  5. Kerim ÖKSÜZ

Silah Firmasına Yaptığım Logo

Renk seçimi dışında hoş görünüyor.
  6. Kerim ÖKSÜZ

View / Görünüm Menüsü (3)

Yeni başlayanlar için altın niteliğinde bir ders Murat Bey. Elleriniz dert görmesin.
  7. Kerim ÖKSÜZ

Referans logo tasarımı.

Evet tam olarak böyle :)
  8. Kerim ÖKSÜZ

Sanat Yönetmeni / Grafiker / Reklam Yönetmeni ARANIYOR

Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli, Grafik/Tasarım programlarına, özellikle Adobe Photoshop, Freehand, Illustrator ve/veya CorelDRAW, programlarına ileri düzeyde hakim, Tasarım yeteneği gelişmiş, görsel algısı yüksek ve detaylara önem veren, Tercihen Portfolio sunabilecek...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Referans logo tasarımı.

Daireleri uygulamayın zaten böylesi çok daha iyi yalnız biraz daha küçük olmalı mimarlık.
  10. Kerim ÖKSÜZ

Referans logo tasarımı.

2. Tasarımda mimarlık yazısı alt sağ tarafa indirlmeli ve fontu da ilk çalışmadaki referans yazısıyla aynı olmalı derim ;) Çok daha şık durur.
  11. Kerim ÖKSÜZ

Logo yapmak istiyorum.

Yapmak mı yaptırmak mı ? Konunuzu ona göre uygun bölüme taşıyacağım yanlış bölümdesiniz.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Men's Tee and sweats...Aramızda kalsın, ilk defa paylaşıyorum ;) yorumları bekliyorum

Hayal gücünü zorlayan çok başarılı çalışmalar gördüm ben. Emeğinize sağlık.
  13. Kerim ÖKSÜZ

aşkın çarklarında kalan son kıpırtılar...

Başarılı bir çalışma ellerinize sağlık. Sadece yazının kenarlarındaki siyah konturlara takıldım olmasa yada daha zemine uyumlu bir renk olsa güzel olurdu. Tebrik ederim.
  14. Kerim ÖKSÜZ

Kurumsal Kartvizit Çalşmam

Sorun sizde sanırım ben görebiliyorum.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba Arkadaşlar

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. İşe sitedeki dersleri inceleyerek başlayabilirsiniz. Çıkardığınız çalışmaları foruma yüklerseniz üzerinde tartışır varsa eksiklerinizi size söyleyebiliriz. Bol bol örnek inceleyin ve deneme çalışmalar yapın derim. İyi forumlar...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Logo Logo :)

Bugün, ajans hayalim bir gün gerçek olursa ajansıma koyacağım ismi ajans açmak üzere olan sevdiğim bir abime önerdim ve hoşuna gitti :) Şimdilik bir önerim yok ama ajans ismi herşeyden önemli bence. Üzerinde detaylıca araştırma yapmak düşünmek lazım gelir.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Birkan Deniz | Sanal Modifiye | Volkswagen Golf MK1 [+ wip VIDEO]

Çok beğendim ben bunu ya :)
  18. Kerim ÖKSÜZ

Bir Başkasın Antalya..

Çok hoş kareler...
  19. Kerim ÖKSÜZ

Logo Logo :)

Ajansının ismini değiştirmeni öneririm :)
  20. Kerim ÖKSÜZ

Selamlar Bol tasarımlar..:)

Hoşgeldin aramıza ;)
Yukarı Alt