Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

Gerçek Bir Aşk Hikayesi

Çok güzel bir yazıydı.. Teşekkürler Abdullah Bey
  2. Buse Türüdü

Eurovision Değerlendirme

Kesinlikle katlıyorum,spikerin dediği gibi şu oylama işine bir çözüm gerekli.. tüm komşu ülkeler birbirine oy verdi, Norveç'in şarkısını cidden hiç beğenmedim (Hakan Bey'e katıllıyorum)ama Azerbeycan'ın ilk 3'e girmesine sevindim açıkçası.Kardeş ülke nede olsa.. Ne diyelim, hayırlısı..
  3. Buse Türüdü

amatör denemeler

nedemek efendim, bizler burada bir aileyiz :)
  4. Buse Türüdü

Eurovision Değerlendirme

Evet, son oylamaya göre Hadise ile Türkiye yarışmayı 4. olarak tamamladı. Norveç bildiğiniz gibi açık ara farkla birinci, İslanda ikinci, Azerbeycan 3. olarak ilk 3'ü tamamladılar.. Seneye inş. daha iyi bir sesle daha iyi bir başarıyla eurovision'a katılırız. Ne diyelim, geçen senelere göre...
  5. Buse Türüdü

Eurovision Değerlendirme

Norveç'i geçmemiz imkansız gibi gözüküyor son puanlamaya bakarak söyleyeceğim bu. Benim düşüncem, yarışmayı 2 veya 3. olarak bitirmek.. bakalım, inş. en iyi şekilde bitirebilriiz..
  6. Buse Türüdü

Bergamos Oliveoil

Zeytindalı konusunda danisman'a katılıyorum.. Genel olarak söyleyeceğimd eşık bir çalışma olmuş, elinize sağlık
  7. Buse Türüdü

amatör denemeler

Öncelikle hayata mutlu bir şekilde bakın sayın kriptonik.. Hayatta hiçbirşey için değmediğini anlamışsınızdır, anlıyoruz.. Bence bu durumunuzu yenebilirsiniz, nasıL mı? Kendisinizi müzik aletine verme fikri gayet güzel, yetenek de varsa tamamdır ( Bu konuda Hakan Bey'den yardım alabilirsiniz...
  8. Buse Türüdü

opacity

Buyrun buradan bakabiLirsiniz..
  9. Buse Türüdü

Dershane afiş çalışma

*Dershane Logosu biraz yukarda durmuş, aşağıya çekebilirsiniz. *Ortadaki Yolunuzu siz belirleyin.... yazısının fontu çok sade durmuş, biraz daha değişik bir font seçebilirdiniz.. *"ÖSS" derken Harfleri renkli yazmışsınız, bu güzel durmamış. *Deneme Sınavı yazısı da turuncu renk yerine başka renk...
  10. Buse Türüdü

Hoşgeldin Yaz Vektörleri :D

Hoşgeldi hoşgeldi :) Teşekkürler Abdullah Bey
  11. Buse Türüdü

KorsanLarın İnterneti kesilecek..

İnternet üzerinden korsan film ya da müzik indirenin internet bağlanısı kesilecek. Fransa'da yasa dışı dosya paylaşımı konusunda yaptırım uygulama konusu uzun süredir hükümetin gündemindeydi. Tartışmalar neredeyse 1 yıl öncesine kadar uzanıyor. Fransız hükümeti internet üzerinden yasa dışı...
  12. Buse Türüdü

Mesa Medikal

Bencede 2 numaralı çalışma medikal için daha uygun olur gibi geldi bana da. Müşteriler işte.. Ellerinize sağlık
  13. Buse Türüdü

Yüksek kalitede Hastane, doktor, hemşire fotoğrafları

Tşk.Ler Aras Bey, gerçekten sıkı bir paylaşım olmuş, arşivde bulunması gereken görseller..
  14. Buse Türüdü

Elazığ Medical Park Hastanesi için Küpblok çalışmları

Bencede her ikiside hoş duruyor ama görsel kullanılanlar, kurum için daha iyi olur sanırım.. Ellerinize sağlık..
  15. Buse Türüdü

Cep Telefonu Çizimi

Hakan Bey çoğu şeyi belirtmiş zaten, ek olarak söyleyebileceğim ellerinize sağlık,gerçekten güzel görünüyor..
  16. Buse Türüdü

corelde sade kartvizit yapımı

Teşekkürler Fatih Bey, yeni başlayanlar için cidden çok güzel bir ders olmuş..
  17. Buse Türüdü

Logotype Set3 Vector

Teşekkürler Abdullah Bey, kullanılabilir vektörler..
  18. Buse Türüdü

Kol saati

Güzel bir çalışma olmuş Nihat bey,ellerinize sağlık
  19. Buse Türüdü

Illistration Vector

Link: http://rapidshare.com/files/232576815/illistration_Vector--Grafikerler.Org.rar.html Şifre: Grafikerler.Org
  20. Buse Türüdü

Sale-İndirim Vektör 2

Link: http://rapidshare.com/files/232574341/saLe-Grafikerler.Org.rar.html Şifre: Grafikerler.Org
Yukarı Alt