amatör denemeler

kriptonik

Üye
Tepki
1
Buse hanım sizede değerli tavsiyelerinizden ötürü teşekkürü bir borç biliyorum Hakan bey bana hiç bahsetmedi müziğe ilgisinden.. bunu değerlendirmeliyiz.. İnşallah şu kırgınlığı bi atarsam başka tarz çalışmalar yapabilirim heralde.. bu arada sizede teşekkür ederim desteğiniz için..

danisman

Consultant
Tepki
30
siz de kesinlikle sanat yönünde bir kabiliyet var, bu yönde ki yetenekleriniz sizi sanatın sahillerinden birisine sürükleyecektir. İsteyin yeter, istemek, başarmaktır...

kriptonik

Üye
Tepki
1
Ayy Allah'ım ne güzel sıcacık bi ortam gerçekten:) Sayın danışman inşallah söylediğiniz gerçekleşir birgün.. yani gerçekten sanatla ilgilenmeye başlarım inşallah.. Hakan bey e de s(sayın danışman) size de, Buse hanım size de çok teşekkür ederim gecenin bu saatinde, karanlıkta bir ışık gibi böyle destek olmanız yani yanımda olmanız işte gerçek paylaşım budur.. Sağolun..

danisman

Consultant
Tepki
30
Rica ederiz ne yaptık ki, sadece olması gerekenleri. Hayat her zaman virajlarla dolu olan bir yoldur, bunların çoğu önemsiz ve tehlikesiz virajlardır aslında, gözünde hiç birşeyi büyütme. Bizim insanımız, yeter ki gerçekten istesin, aslında dünyanın en zeki ve en çalışkan insanlarıyız, yapamayacağımız hiç bir şey yok. Sen de gerçekten istedikten sonra, başaracağına sonsuz inancım var...

kriptonik

Üye
Tepki
1
herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim, inşallah bir ay kadar bi sürede toparlarım kendimi.. çok hazırlıksız yakalandım böyle bir ihtimal yoktu kafamda yani.. hani virajlar demişsiniz ya ben hep hazırlıklıyımdır aslında o virajlara.. ama bu birden karşıma çıktı.. ve kenarında bir uçurum.. virajı alamadan aşağı düştüm uçurumdan..

danisman

Consultant
Tepki
30
demek ki, abs,esr vesaire :) hep açık olacak ki, en az hasarla ayrılabilelim, zaman çünkü öyle bir zaman. Vefa artık sadece semt isimlerinde kalmışsa, samimiyet çoktan unutulmuşsa, gerçek aşkların ardından çoktan fatihalar, yasinler okunmuşsa, tüm bunlara hazırlıklı yaşamak gerek. Sadece sizin için değil bu söylediklerim, hepimiz için geçerli, ne zaman nerede ve nasıl bir ihanet yaşayacağımızı bilemiyoruz, yazdıklarım yalnızca aşk için geçerli değil artık, yaşamın her safhasında, her an gerçekleşebiliyor...

kriptonik

Üye
Tepki
1
yok ihanet demeyelim çünkü zaten beraber değildik onunla, sadece onu sevdiğimi biliyordu o kadar, şimdi hayatına biri girince ve o kişiyi gerçekten çok sevince benim ona karşı hislerimi bildiği için rahatsız olmuş.. ben de (hayatımda 5 aydır biri var sana söylemek istedim ama söyleyemedim seni incitecek şekilde söylemekten korktum dedi.. ama şimdi onu sevdiğimi biliyorum ve senin bana karşı hislerini bildiğim için bu durumdan rahatsızım) bunu der demez; ben de anladım konuşmamız doğru değil dedim kendine iyi bak dedim ve gitti.. bitti.. ben onun başkasıyla olmasına kırgın değilim zaten.. onsuz kalmak burktu içimi.. birdenbire.. ansızın.. kısmet işte.. yapacak birşey yok..

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Sayın kriptonik;
isterseniz bu tür özel hayatınızla ilgili konuları PM üzerinden yazışabilirsiniz. :)
Aksi halde açtığınız konunuz özelliğini yitirmekte.

kriptonik

Üye
Tepki
1
doğru haklısınız hakan bey.. samimi bir ambians oluştu birden.. kendime engel olamadım yani..:)

Yukarı Alt