Links panelinin yan kısmında aşağı ok ve çiGiler var oradan menüyü açıyorsunuz ilinci görseldeki gibi şu an uygun değilim hala bulamazsanız sabah görselde tekrar işaretlerim sizin için
öncelikle merhabalar;
İllustrator de çalıştığınız görselleri gömmek için aşağıdaki yönlendirmeyi izleyin lütfen..
Öncelikle window menüsü altından Links panelini açalım..
ardından çalıştığımız dosya içinde bulunan bu görseller bu panelden dilediğinizce yönetebilirsiniz..
embed...
Hayat hiç birşeyi başarmak için geç değildir...ZxxxE abimizinde dediği gibi inde yeterli istek azim heyecan eee birde yetenek varsa hiçbir şey için geç değildir
Allah iyiliğinizi versin inşallah sübaneke dinimiz âmin :))))) güldürdünüz beni sabah sabah çok yaşayın emi :))
Ooo Şenercan sen daha diğer hitap şekillerimi duysan cümle aleme ibret vakvakiye ağacında sallandırırsın beni vallahi :)) gayette vakayi hayrıye bir olay olur kanımca
Bende bu...
@Şener CANÖZ
Ehe asla aslımı inkar edemem gibi hissettiriyor bana hatta telefonda soyadımı anlamayanlara aslı gibidir gibi işte aslı sayılır demek var ya o daha feci :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.