Ahaaa zanna bak :)
egeliyim zaten evet ama 2001 de Ankara ile tanıştım üniversite dolayısıyla 2005 ten sonra istanbullara kaldım kalış o kalış...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@ZxxxE
Ehehe baştan sondan alınca iyice bi karmaşık olmuş benimde kafam karıştı bak şimdi ;)
ama Şenercan almıştır mesajı :)))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@Şener CANÖZ
Şener Silivri şirindir uzunca yaşadım orada ev almak daha kolaydır daha ucuzdur İstanbul içine kıyasla..yazlık bölge olduğundan yazın daha pahalıdır...güzel olmasa da istanbula göre Deniz'i iyidir yazın bol bol denize girebilirsin ayrıca orada işler daha çok sanayi alanındadır...
Forum kuralları gereği üyelerimizden ücretsiz tasarım talep etmek kesinlikle yasaktır..
Lütfen forum kurallarını dikkatle okuyalım..
Tapatalk 2 ile gönderildi
Heheh evet birde bünye alışık değil ev hanimligina ya da alısmama konusunda baya bir direncli sanırım Sener :)) normal o zaman desene...
Güzel tavsiye yakında kitap fuarı var mutlaka giderim her sene..Gittigim de de bakacağım yayinevinin standına..Umarım bulabilirim...Teşekkürler Şener bilgilendirme icin..
Yaa az kaldı değil mi..Benim kocam da yarın gideyim diye tutturdu ama böyle iyiydi :)) Aslında bana pek yaramadı bayramı hasta gecirdim birsey anlamadım ama siz çalısanlar icin super bir tatil oldu bu..:cool:
Yüzümde kocaman bir gülümse birden icim pır pır bayramlıklarım alınmış...resmen eskiye bir donus...telefon ekranina bakarken birden kafami kaldirmam ile gozume giren isik huzmesi gunes ne parlak gercek hayata donus ve direkt bir melodi aklimda "boynuuu bükükklerrrrr boynuuu bükükkklerr" ne kadar...
Güneşin son demlerini yaşadığı tekrar iç ısıtmaya başladığı güzel bir öğle vaktinden günaydınlar olsun arkadaşlar..
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Forum Kurallarımız gereği üyelerimizden ücretsiz tasarım talebinde bulunmak yasaktır..Lütfen forum kurallarını dikkatle okuyalım..
LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.