Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Yeni logom - düşünceleriniz önemli !

Bulut Mazhar ın fontu güzel ama ben logoyu fontla uyuşturamadım font gibi akıcı bir logo ya da logo gibi keskin bir font seçmek ... bir kaç font denemesi yapılabilir bence
  2. Aslı SAYILIR

2014 yılbaşı wallpaper [hd]

çalışma güzel ama yeni yılın gelişi sanki daha renkli kutlanmalı :)
  3. Aslı SAYILIR

Ahşap üzeri endirekt aydınlatmalı krom kutu harf tabela

Şenercan süper görünüyor eline sağlık
  4. Aslı SAYILIR

Bendende bir kaç illustrasyon :) tabi, illustrasyon sayılırsa...

Bende çok beğendim çizimlerinizi emeğinize sağlık
  5. Aslı SAYILIR

Tren resimleri

Paylaşımınıza sağlık iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  6. Aslı SAYILIR

Photoshopda Dergi kapağı çalışmam (amatör)

Öncelikle amatör olduğunu belirtmişsiz başlangıç için fena değil ama bol örnek incelemeniz gerekiyor Font seçimleri ve renklere dikkat edelim ayrıca yazılar çok kenarda kalmış az içe çekelim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  7. Aslı SAYILIR

Doğum tarihine göre kişilik özellikleri

2 Haziran :) eşimde 5 Ocak :)) nasıl da tutuyor hehe keyf aldım çok sağol paylaşımın için :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. Aslı SAYILIR

Merhabalar...

Sizlere de merhabalar Aramıza hoşgeldiniz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. Aslı SAYILIR

Bu resmi ne diye aratsam bulurum

Tipografi çalışması diye aratabilirsin ama zor olacaktır bulman.Benim tavsiyem Google görseller i açtıktan sonra resmi sürükle bırak yöntemi ile arama çubuğuna bırakman farklı çözünürlüklerde benzer görselleri gösterecektir sana.. Birde arama ayarları kısmından boyut seçebilirsiniz :) iPhone...
  10. Aslı SAYILIR

Illustrator'de Taşırma Payı Verme ve Kros Koyma

Anlatımınıza sağlık Emre bey iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  11. Aslı SAYILIR

Birden Fazla İsim veya Yazı Montajlama

Anlatımınıza sağlık :) daim olması dileklerimle... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Soğuk havanın aksine sevdiklerinize sımsıcak bir gün geçirmeniz dileği ile :) Günaydınlar olsun sizlere... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Şaşırtayım bugün dedim :) sana da günaydınlar olsun teşekkür :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar olsun cümleten Şeker abi Nerden bildin öyle olacağını ya ilk kez adliyeye hatta bir mahkemeye gideceğim bugün şahit olarak ilk ve son olur inş... sanırsam asla unutamam bugünü iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE benim adım hızır (!) elimden gelen budur :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hemen eşlik edelim o zaman... Şenercan sen de kararı vermiş gibi görünüyorsun ne bilim hayırlısı olsun diyelim bazen bir başkası ne derse boştur kalp götürür insanı engelleyemezsin bende de öyle olmuştu Allah utandırmasın inş..... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. Aslı SAYILIR

Tasarımcının Masası

@ZxxxE Benim adam bunu görse ille de tutturur yapalım böyle diye :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ohh ohh baya verimli geçirmişsin ne güzel yaa.. Darısı başıma diyeyim :) ama ben yasak koydum hamur işine bir süre malum sebepten ev hanımı olduktn sonra baya abartmıştım :cool:
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

anamm nasıl bir gündü bu geçen ben bile anlamadım nasıl akşam oldu da eve geldim :) Çalışırken ben ne yapıyordum yaa düşündükçe işin içinden çıkamıyorum :allalla: Şenercan, Şeker abi okudum okudum yazdıklarınızı da üstünden sular akmış ben buraya gelene kadar :) Bahtınur arkadaşım sana da çok...
  20. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Çıkmış o çıkmış çalkalanmış silkelenmiş baksana büyük denizlerde boğulmaya niyet etmiş neyse ki imdat anında can simidi atanları olacak yakınlarında :) benim gibi tek tabanca değil :)) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yukarı Alt