Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

wordpress Exact teması sorunu

Bu tarz islemleri kolayca yapabilmek icin her temanin kendine has ayarlar bolumu olur wordpresste...Temayi indirdiginiz linki verin indirip arayuz ayarlarini kontrol edip size bilgi vermeye calisayim...
  2. Aslı SAYILIR

Web Site Sunum Mock Up Set

Oldukça şık duruyorlar.. Paylaşım için teşekkürler...
  3. Aslı SAYILIR

wordpress portfolio tema lazım !!

Başlangıçlar için tavsiyemdir... Bir ara özenerek kullandığım ve beğendiğim bir tema " yin and yang" Hem sade ve anlaşılır bir blog sayfanız olur hemde şık bir portfolyo sunum sayfanız...
  4. Aslı SAYILIR

Bob Ross - Yağlı Boya Videoları

Hala trt haberde yayinlaniyor videolari Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  5. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydınlar olsun... Keyifli bir pazar günü geçirmeniz dileği ile...
  6. Aslı SAYILIR

Selam

Aramıza hoşgeldiniz.. Eğer doğru kullanmayı bilirseniz tam da aradığınız yerdesiniz.. Takıldığınız her noktada uygun konu başlığı altında sorunuzun cevabını bulamazsanız yeni konu açarak bizlerle paylaşabilirsiniz.. Sizlere yardımcı olmaya çalışırız.. Keyifli forumlar...
  7. Aslı SAYILIR

ajans kunye afiş

Eline sağlık Elif :) birden avea geldi aklıma... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  8. Aslı SAYILIR

kartvizit zemin yardım

@erenmuzik Faydalı olması dileklerimle.. Keyifli forumlar..
  9. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Şener CANÖZ Alla alla dedim oruçmu vurdu başıma ne yazmışım ben :D hehehe sabah sabah güldürdün yaa sağol Şener CANÖZ varol...
  10. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Eee benden de bi (t)unaydın olsun herkese :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Cümleten hayırlı ramazanlarımız olsun arkadaşlar...
  12. Aslı SAYILIR

A5 arkalı önlü / paylaşım olsun...

Emeginize sağlık..Renk uyumu ve kompozisyon oldukça başarılı...
  13. Aslı SAYILIR

araç içi multimedya sistemleri katalog çalışması

Araç içi multimedya sistemleri üzerine çalışan bir firmanın katalog çalışmasıdır.. Müşteriye iki ayrı hakkımızda sayfası tasarımı sunuldu.. İkincisi beğenildi.. Çalışma yapıldı.. Basıldı... Bana kaldı sizlerle paylaşması... Bu ilk sunulan iç kapak ve hakkımızda sayfası çalışmasıydı...
  14. Aslı SAYILIR

Flyer Mönü

Emeğinize sağlık ..
  15. Aslı SAYILIR

Selam.

Merhabalar o zaman herkese :) Aramiza hosgeldiniz... Keyifle zaman gecirmeniz dilegi ile... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
  16. Aslı SAYILIR

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

@kelestayfun Aramıza hoşgeldiniz.. Takıldığınız her noktada uygun konu başlığı altında sorunuzun cevabını bulamazsanız yeni konu açarak bizlerle paylaşabilirsiniz.. Sizlere yardımcı olmaya çalışırız.. Keyifli forumlar...
  17. Aslı SAYILIR

Bir kaç çalışmam

Gayet güzel çalısmalar...Cizmeyi hic birakmamaniz dilegi ile... Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...
Yukarı Alt