Burada ki Download Linkinden indirebilirsiniz, dediğiniz kısma girdim ama hangi programı indirmem gerekiyor üstadım onu anlayamadım. Kusura bakmayın. Söylerseniz çok makbule geçecek.
@Yasemin Ertosun
Kıskanmakmı şu an moralim bozuktu bu çizeri izleyince hepten delirdim. Ayıp kardeşim çizen var çizemeyen var. Dayak istiyor bunlar kırmak lazım bunların ellerini. :)
illustrasyon derken tablette mi çizim yapacak mouse lamı çizim yapacak? bu önemli bir ayrıntı
2.cisi illustrasyonları kendisimi tasarlayacak yoksa hazır tasarımlarımı çizecekti acaba?
usta çok güzl çalışmalar nacizane tavsiyem üstüne flu bişeyler koyki copy paste olmasın. Günümüzde çok oluyor biliyorsun. Başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim.
Hasan bey konu ile alakalı olarak Cinema 4D programı 3d ye başlamak için iyi bir programmıdır? tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederim. Saygılar
@aliarcom
Ali kardeşim TÜRKİYE de senin yanlışlıkla yaptığına inandığım mevzuyu inan bilerek yapan kaç kişi olduğunu inan sende zamanla göreceksin. Belkide zaten görüyorsundur. Benim bu konuya dahil olmamın nedeni TÜRKÇE'ye sahip çıkmaktan başka bişey değil. Sorun seninle alakalı değildi yani...
@Günay YUNUS
Günay kesinlikle katılıyorum, eklemek istediğim tek bir konu;
Lezzet doğadan, Kalite bizden yazısı biraz daha yukarıda olsaymış sanki daha iyi olacak gibiymiş
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.