Arama sonuçları

1. reborn

CorelDRAW Versiyonlarında Cdr. Önizleme Sorunu ve Çözüm Önerileri

Çok teşekkür ederim.
  2. reborn

wings of war

Güzel lakin esas oğlan karanlığın içine çok gömülmüş biraz ön plana çıkarmak lazım diye düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim.
  3. reborn

CorelDRAW Versiyonlarında Cdr. Önizleme Sorunu ve Çözüm Önerileri

Burada ki Download Linkinden indirebilirsiniz, dediğiniz kısma girdim ama hangi programı indirmem gerekiyor üstadım onu anlayamadım. Kusura bakmayın. Söylerseniz çok makbule geçecek.
  4. reborn

Futbol takımları vektörler

Sadece fener logosunu koymakla neyi ima ediyosun :) Şaka kardeş eline sağlık paylaşım için teşekkürler.
  5. reborn

Bunun Adı Sizce Ne Olabilir?

@Yasemin Ertosun Kıskanmakmı şu an moralim bozuktu bu çizeri izleyince hepten delirdim. Ayıp kardeşim çizen var çizemeyen var. Dayak istiyor bunlar kırmak lazım bunların ellerini. :)
  6. reborn

Sihirli Parmaklar / Mutlaka İzleyin !

Abi çırak lazımmı abiii. Etrafı yıkar siler süpürürüm. :)
  7. reborn

Engelli çalışmam

@aliarcom Teşekkür ederim. @aliarcom Teşekkür ederim.Ali kardeş
  8. reborn

Bunu beceremiyorum !!!

linkte bişey yok maalesef
  9. reborn

İlk Logo Çalışmam WMF

ne firması bu wmf? ona göre yorum yapalım diye soruyorum.
  10. reborn

Volbeat T-Shirt Çalışması

Günay biraz erosmith havası var bunlarda. Süper olmuş ellerine sağlık.
  11. reborn

Ay Yapı Kartvizit Çalışması

Çok fena olmuş eline sağlık
  12. reborn

Tasarımcı Grafiker Aranıyor

illustrasyon derken tablette mi çizim yapacak mouse lamı çizim yapacak? bu önemli bir ayrıntı 2.cisi illustrasyonları kendisimi tasarlayacak yoksa hazır tasarımlarımı çizecekti acaba?
  13. reborn

Karakter illustrasyon ve renklendirme

usta çok güzl çalışmalar nacizane tavsiyem üstüne flu bişeyler koyki copy paste olmasın. Günümüzde çok oluyor biliyorsun. Başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim.
  14. reborn

Tasarımcı Grafiker Aranıyor

İş hakkında biraz bilgi alabilirmiyiz acaba?
  15. reborn

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

Hasan bey konu ile alakalı olarak Cinema 4D programı 3d ye başlamak için iyi bir programmıdır? tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederim. Saygılar
  16. reborn

Vray 2.0 Temel Eğitim Seti Ücretsiz Türkçe - Download

linkler intahar etmiş atın çöpe gitsin :)
  17. reborn

iPhone 4S - Cinema 4D - Final Render

Çok başarılı bir çalışma. Bunu yapmanız ne kadar vaktinizi aldı acaba?
  18. reborn

Akma etkılı kartvızıt

@aliarcom Ali kardeşim TÜRKİYE de senin yanlışlıkla yaptığına inandığım mevzuyu inan bilerek yapan kaç kişi olduğunu inan sende zamanla göreceksin. Belkide zaten görüyorsundur. Benim bu konuya dahil olmamın nedeni TÜRKÇE'ye sahip çıkmaktan başka bişey değil. Sorun seninle alakalı değildi yani...
  19. reborn

Lokumcu A5 EL İlanı

@Günay YUNUS Günay kesinlikle katılıyorum, eklemek istediğim tek bir konu; Lezzet doğadan, Kalite bizden yazısı biraz daha yukarıda olsaymış sanki daha iyi olacak gibiymiş
Yukarı Alt