Arama sonuçları

1. reborn

Photoshop CS5 İp Uçları E-Kitap

Kitap TÜRKÇE değilmi üstadım?
  2. reborn

Akma etkılı kartvızıt

@aliarcom Bu cümleleri ben yazmadım kardeşim. Ben anladığımı yazıyorum. yanlış anladı isem eğer özür dilemesinide biliriz. Ama ortada yanlış yapan ben değilsem bi özürde beklemek hakkımız olduğunu düşünüyorum.
  3. reborn

Podyum çalışmam yorum lütfen..

Bittikten sonra yorum yapsak olurmu?
  4. reborn

NewAsiaRestaurant

Çalışma gayet başarılı diğer yorumlardaki gib yazılar biraz daha küçük punto ile yazılırsa karizması bir kaç daha artacaktır. Başarılar.
  5. reborn

Lütfen eksiklerimi yazın ilk tasarımlarımdan

Cafer Çikolata ''Ç''. Adres ve mailleri köşeleri o kadar köşeye yaklaştırmaman gerekiyor yoksa kartvizit kesilirken yazılar uçabilir. Tasarım içinde zemin rengi ile yazı rengini bibirine yakın tonlarda kullanmak ofset baskı için çok riskli bunlara dikkat etmen gerekli. İyi çalışmalar dilerim.
  6. reborn

Ürün çekimi

Bu iş ilanını veren arkadaş birilerine cevap yazdımı acaba?
  7. reborn

Akma etkılı kartvızıt

@aliarcom bide en sonunda yanlış yazmışsın senin yazdığın: ''küfür mü ediyoruz normal şekilde konusuyoruz.'' olması gereken ''en sonunda konusuyoruz değil konuşuyoruz'' Arkadaşlar bence bu kişi bilerek ve kasten TÜRKÇE ' yi ile yanlış yazarak olayları kürt,laz ,çerkez gibi saçma bir...
  8. reborn

İyi Yada Kötü Yorumlayalım Sizin Fikirleriniz Benim İçin Önemli İlk Denemelerim

@ByAdrenalin Tabii bu iş için adrenalinde şart :)
  9. reborn

Corel e hakim çalışma arkadaşı arıyoruz

Bayrampaşa maltepemi yoksa anadolu yakası maltepemi acaba?
  10. reborn

Akma etkılı kartvızıt

Bu senin yazdığın @aliarcom Buda olması gereken, ne dedim ki sagolun kontrol edeceğim anlamında söyledim ne yazmamı istiyorsunuz ? ''tamam agabey bakacağım'' anlamında söylediğiniz için, uyardığınız için yani ilginiz için teşekkür ediyoruz, ne yazmam gerekiyordu, forum içi yazılan yazılara...
  11. reborn

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

Daha ne olsun. :)
  12. reborn

In Flames T-Shirt Çalışması

@Günay YUNUS Usta ben bunu sene 2000 de elle çizmek için uğraşmıştım :) Bilseydim direk senden isterdim. :) Müsait bi gününde tanışmak isterim. Çalışmalarında başarılar dilerim. Yolun ve bahtın daima açık olsun
  13. reborn

In Flames T-Shirt Çalışması

üstadım buda sanamı aitti acaba?
  14. reborn

Albüm Öncesi Afiş Çalışmam

Gayet başarılı çalışma , albüm çıkınca 1-2 adet parçayı burdan yayınlarsan onunlada alakalı yorum yazabiliriz. Tekrar başarılar.
  15. reborn

a3 selefon

B şıkkı emr80
  16. reborn

Fiat Fiorino Çizim (İSTEK)

Sağolasınız
  17. reborn

İyi Yada Kötü Yorumlayalım Sizin Fikirleriniz Benim İçin Önemli İlk Denemelerim

Mücadeleye devam. Program kurcaladıkça, deneyim araştırdıkça kazanılır :)
  18. reborn

T-shirt desenleri vektörel-78 dosya

link intahar etmiş.
  19. reborn

Akma etkılı kartvızıt

Bunumu görmeye çalışıyorsunuz?
  20. reborn

Müşteriye Sunulan 5 örnek l N.Tr.

Tasarımda yukardaki soldaki güzel bence lakin baskı teknikleri konusunda bilgi sahibide olmalısın. Yoksa emekler çöp olabilir. Etek payı - Makas payı - Taşırma - vs... bunlar önemli ayrıntılar. Kolay gelsin.
Yukarı Alt