Arama sonuçları

1. reborn

a3 selefon

@emr80 Bu makina ile kaliteli pvc yapabilirsin ama maliyet ne kadar artar orasını senin hesaplaman gerekecek.
  2. reborn

Studio Deo Logo Çalışması

Gayet güzel de şu stüdyoda bi turda biz atalımmı günay. Sende bi müzik aleti çalıyosundur illaki :)
  3. reborn

In Flames T-Shirt Çalışması

Günay bende bateri çalıyorum gel bi müzik grubu kuralım senle yaw. Benim likle aynı adı bulunan bi müzik grubumuz vardı. Yaw sen nerden girdin IN FLAMES, METALLICA anılara daldım çıkamıyorum :)
  4. reborn

Metallica - Color And Justice For All

Ağa sen ne yaptın koca METALLICA albüm kapağını yaptım diyosun. Ver şu mübarek elleri bi sıkayım. İstanbuldaysan bi görüşelim bi feyz bi bereket alalım senden. (ben ciddiyim :)
  5. reborn

a3 selefon

Bu tür makinalarda selefon yapamazmıyız mesela yazıcıdan aldığımız a4 çıktıyı bobinden kestiğimiz selefonla üst üste koyup makinadan geçirsek sıkıntı yaratırmı Bobinden kestiğin selefonla sıcak selefon arasında çok fark olduğunu sanıyorum
  6. reborn

Deneme

Haklısınız çizim yapabilenlere her zaman buyüzden hayranlıklarımı gizleyemiyorum. elle çizim yapanlar burdan size saygılarımı birkez daha iletiyorum.
  7. reborn

Engelli çalışmam

@muratata Yorum için teşekkür ederim. Bencede 3 numara. :)
  8. reborn

Engelli çalışmam

Engelli çalışmam, engelleremi takıldı yoksa :)
  9. reborn

Deneme

Yorumlarınızı bekliyorum.
  10. reborn

Merhaba Diyerek Başlayalım mı =) (=

Herşey gönlünüze göre olsun iyi forumlar. Tekrar HOŞGELDİNİZ.
  11. reborn

Meb nın Hazırladığı Illustrator Görsel Eğitim Cd'si

Bu menüsü türkçe olan illustrator eğitim cdsimi acaba?
  12. reborn

açılış sayfası deneme çalışması

@kenas sende haklısın:clap2:
  13. reborn

açılış sayfası deneme çalışması

Webden hiç anlamam.Tasarım dersen daha çok açılacak bir cafe yada restaurant sitesine benziyor. Nacizane tavsiyem yapım aşamasında olmasına istinaden söylüyorum.Yarısı çizilmiş yarısı çizilmekte olan bir yağlı boya tablo olsaydı ve yapım aşamasında ibaresi bunun üstüne konsaydı daha anlamlı...
  14. reborn

İlk konum, ilk sayılabilecek tasarımım.

Murat Usta nerde kaldın yaw revo ne zaman yollanacak diye yolunu gözledik :)
  15. reborn

Engelli Merkezi Afiş Çalışması

Üst kısımdaki engelli sembolu Fıstık yeşili olsaydı bence daha iyi olurdu gibime geldi.
  16. reborn

Fotoğraf Çekmece'si (:

Güzel fotolar eline sağlık.
  17. reborn

Engelli çalışmam

@kenas Herkesin bakış açısı farklıdır, ve bir tasarımcı bir topluluğa değilde herkese hoş görünecek tasarımlar ortaya koymaya çalışmalı, bu yüzden senin ve herkesin fikirlerinede ihtiyacım var. Yorum için sağolasın.Ne görüyorsanız söyleyebilirsiniz. Saygı ve hoşgörü parantzleri içerisinde.
  18. reborn

Grafiker ile yardımcı grafikerler

Yeriniz neredeydi acaba?
  19. reborn

Engelli çalışmam

@kenas Tekrar yükledim bi kaçtanede versiyon yaptım umarım hoşunuza gider umarım. :s8:
  20. reborn

a3 selefon

Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba? İstanbul da dijitalcilerde tam istediğiniz gibi selefon makineleri mevcut. Tek yüzü 1 TL. haberiniz olsun. Ayrıca o tarz makinalar satılmakta hemde tutkal kullanmadan sıcak selefon deniyor. İyi çalışmalar.
Yukarı Alt