Günay bende bateri çalıyorum gel bi müzik grubu kuralım senle yaw. Benim likle aynı adı bulunan bi müzik grubumuz vardı. Yaw sen nerden girdin IN FLAMES, METALLICA anılara daldım çıkamıyorum :)
Ağa sen ne yaptın koca METALLICA albüm kapağını yaptım diyosun. Ver şu mübarek elleri bi sıkayım. İstanbuldaysan bi görüşelim bi feyz bi bereket alalım senden. (ben ciddiyim :)
Bu tür makinalarda selefon yapamazmıyız mesela yazıcıdan aldığımız a4 çıktıyı bobinden kestiğimiz selefonla üst üste koyup makinadan geçirsek sıkıntı yaratırmı
Bobinden kestiğin selefonla sıcak selefon arasında çok fark olduğunu sanıyorum
Webden hiç anlamam.Tasarım dersen daha çok açılacak bir cafe yada restaurant sitesine benziyor.
Nacizane tavsiyem yapım aşamasında olmasına istinaden söylüyorum.Yarısı çizilmiş yarısı çizilmekte olan bir yağlı boya tablo olsaydı ve yapım aşamasında ibaresi bunun üstüne konsaydı daha anlamlı...
@kenas
Herkesin bakış açısı farklıdır, ve bir tasarımcı bir topluluğa değilde herkese hoş görünecek tasarımlar ortaya koymaya çalışmalı, bu yüzden senin ve herkesin fikirlerinede ihtiyacım var. Yorum için sağolasın.Ne görüyorsanız söyleyebilirsiniz. Saygı ve hoşgörü parantzleri içerisinde.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba? İstanbul da dijitalcilerde tam istediğiniz gibi selefon makineleri mevcut. Tek yüzü 1 TL. haberiniz olsun. Ayrıca o tarz makinalar satılmakta hemde tutkal kullanmadan sıcak selefon deniyor. İyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.