Merhaba arkadaşlar
Tesadüf olarak gördüğüm faydalı bir siteyi sizlerle paylaşıyorum.Sitenin adresi: http://www.picresize.com/
Adındanda anlaşılacağı gibi sitenin görevi resim boyutlandırma.Bu işi çok güzel yerine getirdiğini söylebilirim.Hem hızlı çalışma bakımından hemde ek özellikleri...
Merhaba,
Bu yazıyı programlamaya ve grafikerliğe meraklı arkadaşlara fikir vermek bakımından yazıyorum.
Çoğumuz genellikle yaptığımız işlerde hazır programları kullanırız(Photoshop,illustrator vb).
Programları kullanırken onların nasıl çalıştığıyla genelde ilgilenmeyiz.Bu programlar oldukça...
Aleyna hanım logo derken tam anlamadım yani sayfa başlığı şeklindemi yoksa bu içerik yazısının altında arka plan olarakmı duracak?bunu söylerseniz yardımcı olabilirm.
Merhaba
Bu konumuzda ücretsiz Photoshop eklentilerinden Half-tone'u göreceğiz.
Half-tone resimlere mozaik etkisi vermek için yazılmış güzel bir eklentidir.Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://www.dropbox.com/s/n06x9pyzisuz99w/halftone.8bf
Eklentinin menülerini inceleyelim.
Sol...
Bencede k harfi anlaşılmıyor.Bir fikir olarak tava biraz açılı olarak yan durup sap kısmından degilde yan tarafından yağ dökülebilir.Tabi k harfinin anlaşılır olmasıda gerekli bence,kolay gelsin
Merhaba
Tablo kullanımıyla ilgili örnek vermiş öğretmeniniz.Aynı tablo mantığında yatay menünün kodlarını aşağıda veriyorum.
Body arka planını mavi,anatablonun arka planını birbirinden ayrılsın diye turuncu yaptım.Burda ana tablonun
iki tane satırı var.Birinci satırda bir tane daha tablo...
Merhaba arkadaşlar
Bu konumuzda Photoshop ile bir ışık efekti uygulamasını göreceğiz.Bu uygulamayı yapmak için bir Luce isimli bir PS eklentisine ihtiyacımız olacak.Bu eklenti ışık efektleri konusundaki güzel eklentilerden biridir.Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.