Çalışma güzel olmuş gerçekten tebrikler..Bende Blender programını öğrenmeyi istiyorum ilerde basit çalışmalar için.Blender için fikirlerinizi yazabilirseniz sevinirim
Bende yaklaşık iki ay önce Wacom Bamboo grafik tablet aldım.Önceden nasıl fareyle çalışmışım diye kendime soruyorum şimdi.Sadece çizim vb işler için değil bilgisayarı fare yerine tabletle kullanmak apayrı bi olay.Malesef sizin sorunuza cevap verecek kadar tecrübem yok fakat tablet almayı...
Merhaba arkadaşlar Jquery menü örneklerine devam ediyoruz.
Bu konuda yatay,aşağıya doğru açılan jquery menü örneğini göreceğiz.Yine örneği kendi bilgisayarımızda denemek için gereken dosya yapısı nasıl olmalı ona bakalım..
css: Uygulamanın stil sayfası .css bu klasörün içinde.
images...
Merhaba,
Bu konuda bir çoğumuzun bildiği ve kullandığı ColorPix programını inceleyeceğiz.Daha önce kullanmamış olan arkadaşların yazıyı tamamen okumalarını tavsiye ederim.ColorPix programı küçük boyutuna rağmen güzel iş çıkaran,grafik,web tasarım vb işlerde oldukça yardımcı olan programlardan...
"Yanı, hüner programda değil kullanandadır." anafikri güzel özetlemişsiniz bencede aynen öyle.
Acaba bu betonuz kazıyan üstatlar şimdiki çağda yaşasa ve Photoshop CS6 yı kullansaydı kimbilir ortaya neler çıkardı...:D
Teşekkür ederim Kemal Bey.Aynı mantıkla istenirse daha değişik uygulamalar yapılabilir.Aynısı Jquery yada Javascriptlede yapılabilir fakat flash kadar kullanışlı olmuyor..swf dosyasını html de istediğiniz gibi yerleştiriyorsunuz o bakımdan bu tür uygulamalarda swf yi tercih ediyorum
Merhaba,
Bu konumuzda Jquery ile yapılmış güzel bir örnek olan öne çıkan menüyü inceleyeceğiz.Öncelikle menüyü çalıştırabilmek için gereken dosyalara bakalım.
Dosya yapısı bu şekilde olacak..
images: Resimlerin olduğu dosya.
js: jquery.js(Jquery 1.1.2 kütüphanesi) ve menü için gereken...
Mesajın üzerinden bir ay geçmiş fakat faydası olur diye düşünüyorum.
SWF Decompiler:Swf dosyalarını .fla'ya çevirir.
Swf Scanner:Swf dosyasını içindeki action script'leri görmeye yardımcı olan bir program.
Anim-FX:Metin efektleri için.
Mix-FX:Arka plan efekti yada metin efekti için.
Flax:Metin...
Merhaba arkadaşlar.
Kendi hazırladığım temel reis swf dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Mouse'un hareketine göre temel reisin gözleride hareket ediyor.Masal,hikaye,fıkra yada çocuk içerikli sitelerde kullanılabilir.Html içinde kullanıma örnek:
<embed src="temel.swf">
İndirme linki...
Merhaba,
Photoshop için net ortamında çok güzel katman stilleri var.Bunlar yapılan işi estetik olarak güzelleştiren ve bence olmazsa olmaz PS özelliklerinden.Bu katman stillerinin uzantıları .asl şeklinde,küçük bir araştırmayla netten indirmeniz mümkün.Yine sıfırdan kendi katman stilinizide...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.