Arama sonuçları

1. Vedat Yavuzoğlu

Jquery'e Giriş ve Ahşap Desenli Jquery Menü Örneği

Merhabalar, bu konuda Jquery'e temel bir giriş yapıp sonrasında güzel bir Jquery eklentisini inceleyeceğiz. Jquery Nedir? Jquery web tarayıcılarında çalışmak için tasarlanmış ve basitliği ön plana alan,açık kaynaklı bir Javascript kütüphanesidir.Sloganı "az kod çok iş" şeklindedir.John Resig...
  2. Vedat Yavuzoğlu

Komik Video--Çöp Adamın Mücadelesi

Rica ederim..:)
  3. Vedat Yavuzoğlu

Sevdiğimiz Sözler

4. Vedat Yavuzoğlu

Komik Video--Çöp Adamın Mücadelesi

Çöp adam iyi mücadele ediyor..İzlenmeye değer bir video.:) http://www.youtube.com/watch?v=mZhU46j77hY
  5. Vedat Yavuzoğlu

İş Güvenliği Uyarı Levhaları Vektörel lazım

Buradaki vektörlerde işinize yarayabilir.Kolay gelsin.. http://all-free-download.com/free-vector/vector-icon/construction_please_note_that_security_icon_vector_152556.html
  6. Vedat Yavuzoğlu

Merhabalar

Teşekkürler Kemal bey.
  7. Vedat Yavuzoğlu

Merhabalar

Herkese merhaba.Grafikerler.org sitesine 2012 yılında üye olmuştum fakat aktif olarak yaklaşık bir aydan beri kullanıyorum.Özellikle web tasarım,yazılım(asp.net),photoshop,flash,illustrator gibi konularla ilgileniyorum.Daha önce bir merhaba deme fırsatım olmadı,demek ki kısmet bugüneymiş.Sitenin...
  8. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

Teşekkürler :)
  9. Vedat Yavuzoğlu

web arayüz için hangi vektör program?

Bence tek bir programa bağlı kalmak yerine bir kaç programı denemekte fayda var.Çünkü birinde yapılamayan yada daha zor yapılabilecek bir iş diğerinde daha kolay yapılabiliyor.Illustratorun en güzel özelliği vektörel olması ve gelişmiş bir çok araç sunması.internet ortamında vektörel bir çok...
  10. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

En yeni versiyonu kullanmak her zaman daha avantajlıdır haklısınız.Yakın zaman içerisinde yükseltmeyi düşünüyorum versiyonu.Umarım türkçe kullanım konusunda gerekenleri yapar Adobe firması.Neticede hem görüntü işleme hemde diğer alanlarda çok kullanılan ürünleri var.Bu konuda biraz özen...
  11. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

Tuncer bey ayrıntılı cevabınız ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Aynen dediğinizi yaptım ve sorun düzeldi.Söylediğiniz gibi bu sadece görüntüleme moduymuş.Kopyala-yapıştır yapınca uygulandığını gördüm. İyi çalışmalar dilerim,tekrar teşekkürler. :)
  12. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

Söylediğiniz gibi yaptım fakat durum aynı malesef,yine ayarlar uygulanmıyor.
  13. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

Kemal bey cevabınız için teşekkürler.Resimleri ekledim. Orj.Resim Sihirli değnekle kenarları temizliyorum ve katmanlardan istediğim tek bir rengi zemin olarak ayarlıyorum. Yine Sihirli Değnekle kenarları seçip sonra Tersi deyip kendisini seçiyorum.Üstteki menüden Kenarları İncelt...
  14. Vedat Yavuzoğlu

Kenar İnceltme Yardım

Arkadaşlar herkese kolay gelsin,iyi çalışmalar dilerim.Benim küçük bi sorunum var.Photoshop Cs3 kullanıyorum.Resmi seçip Kenar inceltmeye tıklıyorum ve gelen menüden ayarları yapıyorum.Fakat tamam dediğim zaman hiç bir şey olmuyor sadece resim seçili biçimde duruyor.Neyi eksik yapıyorum acaba?
Yukarı Alt