Arama sonuçları

1. halit dalhan

65.000 Yağlı Boya Tablo Resim A-Z ye sanatçı kategorili

rapid linklerı olu linklerı guncellersenız sevınırım.... şimdiden tesekkurler.
  2. halit dalhan

pastel boya manzara ...

bılgım yoktu ogrenmıs oldum tesekkurlerhasan bey...
  3. halit dalhan

guaj çıçek çalışmam...

@Fulyam tesekkurler fulyam... @Emine Şahin aslına bakarsanız ben bunu suluboya olarak calıstım ama bıraz koyu gecmem gerektı orta gobegı belırtmek için bıraz koyuya kacınca bende guaj dıye yazdım cunku burda konunun neyle alakalı olduguna cok dıkkat edıyorlar bende hata yapmamak için...
  4. halit dalhan

suluboya calışmam...

@Emine Şahin tesekkurler emıne hanım nette gordugum bır ressamın resmıydı hosuma gıttı bende resmedeyım dedım ortaya cıkan guzel bısey oldu...
  5. halit dalhan

pastel boya manzara ...

@Hasan Güner ewet genel calısıyorum basarılı buldugunuza sevındım tesekkurler ayrıca resılerım portfolyo olarak facede mevcut...
  6. halit dalhan

pastel boya manzara ...

@Emine Şahin oncelıkle tesekkurler... fotografını cekerek attım çunku orjınalı tarayıcıma sıgmadı. bu yuzdende goruntude baya bır bozukluk oldu haklısınız...
  7. halit dalhan

karakalem bırkac çalışma daha...

@Fulyam evet bende sanslı oldugumu dusunuyorum ama daha ılerı gıtmek ıcınde calısıyorum...
  8. halit dalhan

karakalem portre çalışmalarım...

@Emine Şahin oncelıkle tesekkurler emıne hanım . elestırı olmassa ılerıye gıdılmez dıyen dusunuyorum çunku herkes çok guzel olmus deyıp hatalarımı gostermesse ben aynı hatayı tekrarlamaya devam ederım buda benı aynı yerde takılmaya mahkum eder.ılerlemem gerekıyor daha çok eksıgım var yanı...
  9. halit dalhan

@Seyit Ali Başer daha halende eksıklerımın oldugunun farkındayım gun gectıkce bunları telafı ederek daha ıyıye gıtmeye calısıyorum... yorumunuz için tesekkurler...
  10. halit dalhan

@Fulyam tesekkurler fulyam...
  11. halit dalhan

tükenmez kalemle cızdıgım bır calışma

@Fulyam @Emine Şahin @doktorcapo arkadaslar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.beyendıgınıze sevındım...
  12. halit dalhan

13. halit dalhan

pastel boya manzara ...

14. halit dalhan

guaj çıçek çalışmam...

15. halit dalhan

suluboya calışmam...

16. halit dalhan

karakalem cizim...

@Seyit Ali Başer beyendınıze sevındım...:)
  17. halit dalhan

tükenmez kalemle cızdıgım bır calışma

@Seyit Ali Başer tesekkurler seyıt bey basarılı buldugunuza sevındım...
  18. halit dalhan

karakalem lale çizimim...

19. halit dalhan

guaj boya çalışmam...

20. halit dalhan

pastel at resmı...

Yukarı Alt