bir ara beımde bılgısayarda autorun vırüsü vardı onu sılmek için baya ugrasmıstım en sonunda bende panda antıvırusle sıldım... paylasımın için tesekkurler
@Hatice Ceylan
oncelık begendıgınıze sevındım genelde resımlerı ya kafamdan yada bır resımden bakarak çiziyorum bu remıde bır cocuk masal kıtabından gormustum ve cok hosuma gıttıgı için resmetmiştım tesekkurler...
@Ege Gökçe
yorumunuz için tesekkurler yorumunuzdan anladıgım kadarıyla cızımden anlıyorsunuz beyendıgınıze sevındım ama daha hoca sıfatını alacak kadar ıyı degılım ama genede bu yorumunuzdan dolayı saolun;)
@Fatih Coşkun
tesekkurler fatıh bey yorumunuz için saolun
@Süleyman Köklü
süleyman bey teller sadece ıkı dıregın arasında degıl uzaklastıkca goruntu kuculur ve hatta kaybolur yanı perspektıf tellerınde uzaktan gorunmemesı gayet dogal resımde kuculdugu için gorunmuyor duvarlara gelınce...
@ilhan dağdeviren
ilhan bey beyendıgınıze sevındım ewet photoshopta yaptım buna benzer calısmaları corel ve frehand programlarındada yapabılırsınız ama en dogrusu photo shop olur bende yenı kurs bıtırdım daha yenıyım ogrenmeye calısıyorum
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.