Arama sonuçları

1. halit dalhan

USB Disklerde AutoRun ile Gelen Tehlike

bir ara beımde bılgısayarda autorun vırüsü vardı onu sılmek için baya ugrasmıstım en sonunda bende panda antıvırusle sıldım... paylasımın için tesekkurler
  2. halit dalhan

twety resminırde ben çieyim dedım tukenmez kalemle

@Hatice Ceylan @Fatih Coşkun bu guzel yorumlarınız için çok tesekkur ederim...elimden geldiği kadar çizmeye çalışıyorum.
  3. halit dalhan

photoshopta yaptıgım bır gun batımı resmı

@secilisecil tesekkurler begendıgınıze sevındım..
  4. halit dalhan

sulu boya vazo ve çiçek

@Hatice Ceylan @Buse Türüdü yorumlarınız için tesekkurler ewet yeteneklıyım dıyebılırım ama daha ogrenmem gereken bırçok eksıgım var.tesekkurler..
  5. halit dalhan

karakalem köprü resmım yanlız orjınalı ufak oldugu için fotokıpıyle buyuttum

@Hatice Ceylan oncelık begendıgınıze sevındım genelde resımlerı ya kafamdan yada bır resımden bakarak çiziyorum bu remıde bır cocuk masal kıtabından gormustum ve cok hosuma gıttıgı için resmetmiştım tesekkurler...
  6. halit dalhan

yüzden fazla styles kalıbı

emegıne saglık
  7. halit dalhan

Araç giydirme uygulamam

gayet guzel bır calısma emegıne ve yuregıne saglık
  8. halit dalhan

karakalem kamyon resmım kafadan çizdim eksıklerım için kusura bakmayın

@Ege Gökçe hocam sızede tesekkurler yuregınıze saglık
  9. halit dalhan

yıne karakalem ve yıne ben

@Ege Gökçe yorumunuz için tesekkurler yorumunuzdan anladıgım kadarıyla cızımden anlıyorsunuz beyendıgınıze sevındım ama daha hoca sıfatını alacak kadar ıyı degılım ama genede bu yorumunuzdan dolayı saolun;)
  10. halit dalhan

karakalem kamyon resmım kafadan çizdim eksıklerım için kusura bakmayın

@Fatih Coşkun fatih bey öncelikle yorumunuz için tesekkurler yanlız kamyonun kasasında degıl arka tekerleklerde bozukluk var...
  11. halit dalhan

@Fatih Coşkun tesekkurler fatıh bey yorumunuz için saolun @Süleyman Köklü süleyman bey teller sadece ıkı dıregın arasında degıl uzaklastıkca goruntu kuculur ve hatta kaybolur yanı perspektıf tellerınde uzaktan gorunmemesı gayet dogal resımde kuculdugu için gorunmuyor duvarlara gelınce...
  12. halit dalhan

13. halit dalhan

karakalem sur resmı dılek hanım yorumunuzu esırgemeyın

@Fatih Coşkun @Dilek Doğrusöz yorumlarını için tesekkurler begendıgınıze sevındım.
  14. halit dalhan

4 resımden yaptıgım bırleşim ustadların yorumlarını beklıyorum

@ilhan dağdeviren ilhan bey beyendıgınıze sevındım ewet photoshopta yaptım buna benzer calısmaları corel ve frehand programlarındada yapabılırsınız ama en dogrusu photo shop olur bende yenı kurs bıtırdım daha yenıyım ogrenmeye calısıyorum
  15. halit dalhan

4 resımden yaptıgım bırleşim ustadların yorumlarını beklıyorum

@Fatih Coşkun yok unutmadım oylesıne bır calısma oldugu için pek onemsemedım tesekkurler fatıh bey
Yukarı Alt