Arama sonuçları

1. halit dalhan

pastel

guzel çalışmalar emegınıze saglık...
  2. halit dalhan

Birkaç Karakalem çalışmam

çok saglam çizgilriniz var basarılarınızın devamını dılerım...
  3. halit dalhan

karakalem cizim...

@Erkan_Nehir tesekkurler erkan bey...
  4. halit dalhan

karakalem bırkac çalışma daha...

5. halit dalhan

karakalem calışmalarımdan...

6. halit dalhan

karakalem desen calısmam

7. halit dalhan

karakalem cizim...

8. halit dalhan

karakalem çizerken...

9. halit dalhan

karakalem portre

resme sag tıklayıp resmı goster dedıgınızde gorunuyor...
  10. halit dalhan

karakalem portre

11. halit dalhan

sulu boya düşünen adam

@Fulya Gece tesekkurler...
  12. halit dalhan

photoshopta yaptıgım bır gun batımı resmı

@asmalıbeyin eyvallah kardes senınde yuregıne saglık yorumun için tesekkurler...
  13. halit dalhan

yenı yaptıgım suluboya resmım ufak tefek hatalarım var kusura bakmayın...

@GÜNEL AYVACI ewet amator bır cızımcıyım bu kuralı bılmıyordum ogrettıgınız için tesekkurler bundan sonrakı resımlerımde dııkat etmeye calısırım saolun... @Bahattin Dulkadir oncelıkle guel oldugunu dusundugun için tesekkurler. ben resmı kafadan cızdım ınanırmısın evde gıtar olmasına ragmen...
  14. halit dalhan

sulu boya düşünen adam

@Dilek Doğrusöz yok kesınlıkle kırılmıyorum çunku eksıklerımın oldugunu bılıyorum ve bunları ogrenmenın ve gelıstırmenın en kısa yolununda eleştiriden gectigini bılıyorum sunuda belırteyım resım konusunda sımdıye kadar hiç bır yerden bılgı veya teknık olarak bır egıtım almadım sadece bır...
  15. halit dalhan

sulu boya vazo ve çiçek

@Emine Şahin @Dilek Doğrusöz bundan sonra daha dıkkat etmeye calısırım ama ben bunları sadece sıkıldıgım zaman zamanımı degerlendırmek için yapıyorum oyle sergı gıbı buyuk hedeflerım yok çunku daha çok eksıgımın oldugunu dusunuyorum elestırılerınız içinde tesekkeur ederım çunku hatalarımı...
  16. halit dalhan

sulu boya vazo ve çiçek

@ismail koc @Dilek Doğrusöz bende sıze tesekkur ederım actıgım konualrı yorumsuz bırakmadıgınız için ama sız benım çalısmalarımı suluboya degılde teknıgı neyse onunla yorumlarsanız sevınırım sadece sulu boyayla yaptıgım için resımlerı oyle bır baslık kullandım sadece yoksa teknıgı...
  17. halit dalhan

sulu boya düşünen adam

@ismail koc @Dilek Doğrusöz arkadaşlar öncelikle eleştiri ve yorumlarınız için tesekkurler ewet bende bunların suluboya teknıgı olmadıgını bılıyorum dılek hanım dedıgınız gıbı resınmler sulu boyayla yaptıgım için oyle yazmıstım yoksa bende suluboya teknıgının seffaflık transparanlık...
Yukarı Alt