Başarılı bir çalışma olmuş fakat Şerife Hanıma katılıyorum rüzgar efekti daha hoş gözükürdü.
Bir de kelime hatası var " Kampanyalar ile birlikde " yerine " Kampanyalar ile birlikte " olmalıydı.
İyi forumlar.
Hasan bey tebrik ederim. Güzel bir konuya değinmişsiniz ve güzel açıklamada bulunmuşsunuz. Bence bu tarz küçümsemelerde bulunmamalı kimse. Ayrıca başkasının yaptıklarıyla övünmek bence yanlış birşey. e-m-r-e isimli kullanıcının kendi çalışmaları varsa onlarıda inceleyebiliriz.
iyi forumlar.
Evet kontrol ettim submit formum " $_POST " metodu kullanıyor. Peki " $_POST$ metodu kullandığım halde bu hatayı nasıl çözebilirim bir bilginiz varmı ?
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar,
Kendi internet sitemde php ile kodlanmış iletişim formu kullanıyorum fakat site yayında iken formu doldurup submit ettğimde alttaki hatayı alıyorum. Anlayan arkadaşlar ilgilenebilir mi ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Paintbursh Tool (B) ile renklendirebilirsin. Aracı seçtiktens onra sol üst kısımda 2 adet renk paleti görüceksin. Sağ tarafta bulunan panelden fırça rengini seçip boyama yapabilirsin.
Arkadaşlar herkeze iyi forumlar öncelikle.
Kişisel web tasarımım üzerinde çalışıyorum fakat CV sayfasında download butonuna tıklandığında aynı dizin üzerindeki CV.pdf dosyasının kullanıcı bilgisayarına download ettirmek istiyorum.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.