Arama sonuçları

1. A

Kartvizit Tasarımı Müşteri İçin(Karar veremedim)

Bence çalışmalarında çok fazla renk kullanmamalısın. Mesela 1. Gri ile yeşil arası bir zemin rengi, Beyaz çizgiler lacivert logo, turuncu " Ad Soyad" diğerleride bu şekilde. Birazdaha çalışarak daha estetik tasarımlar çıkartabilirsin diye düşünüyorum.
  2. A

Vektör arşivim (Sürekli güncellenecek)

Evet arşiv süper ama linkleri güncellersen çok faydalı olacak. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
  3. A

Birkaç Tasarım

İlk logo pen aracıyla rastgele çizilmiş gibi duruyor. Hüseyin Bey'e katılıyorum görsellik üzerine sanırım biraz fazla çalışman gerekli.
  4. A

Lavanta Mobilya Kurumsal Kimlik

Renkler ve tasarım başarılı ellerine sağlık. Fontu " Bellona " fontuna benzettim ama gayet hoş duruyor :)
  5. A

Tek Taş Yüzük - Endüstriyel Tasarım

Çok başarılı gözüküyor. Elinize emeğinize sağlık.
  6. A

AYT Dizayn Logo

1. numaralı logodaki kırmızı ve siyah renklerini 6. numaraya uygulasanız bence daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ellerinize sağlık.
  7. A

Afiş Tasarımım

Gerçekten başarılı olmş ellerine sağlık.
  8. A

Çelik Grup Kurumsal Kimlik Sunumu

Kurumsal renkler hoş ama kartvizit üzerinde gradiant gereksiz diye düşünüyorum. Geri kalanı hoş gözüküyor ellerine sağlık .
  9. A

zaman gazetesinin haber başlıklarında kullanılan font

Yine gazete çalışmalarında kullanılabilir. ellerine sağlık.
  10. A

mimarlık logo

Gayet Başarılı çalışma fakat 2. Font a ilk logo uygulanırsa daha hoş olur diye düşünüyorum. :) İyi forumlar.
  11. A

broşur tasarımım

Güzel gözüküyor. Eline sağlık
  12. A

Alex İmza Çalışması

Dostum ellerine sağlık ama herşey çok karışmış bence. İnan konu Alex olmasına rağmen resimde o bile gözükmüyor gibi birşey yani. Daha sadece daha şık birşey olabilirdi mesela arka plana opacity değerini düşürüp alexin Sivasspor maçında attığı rovaşete ile gölün bir karesini koyabilirdin. Yinede...
  13. A

deneme tasarımlarım..

Güzel gözüküyorlar başarılarının devamını dilerim ellerine sağlık.
  14. A

Resmi büyütünce çıkan problemler

Photoshop pixellerle çalışan bi program olduğundan dolayı resmi büyüttüğün zaman bozulmalar olması çok normal. Eğer bozulmalar olmasın istiyosan Adobe Illustrator yada Corel tarzı vektör tabanlı olan programlarla çalışman gerekir. Vektör olduğunda istediğin kadar büyütebilirsin sıkıntı olmaz :)
  15. A

kartvizit çalışmlarım

İlk çalışmada yazıların background u için daha sade göze batmayan bi renk seçsen daha hoş durur bence. İkinci çalışmada ise alttaki desenleri sanırım pen aracı ile çizdin çok düzgün olmamış. Eline sağlık.
  16. A

Sohbet etmeyi sevenler, lütfen bakarmısınız?

Grafikahve bence kulağa çok hoş geliyor :)
  17. A

"Emre Ahşap" Logo ve Kurumsal Çalışması

Bencede logo güzel elinize , emeğinize sağlık ama biraz fazla büyük gibi :)
  18. A

OZ Design - Kartvizit Çalışması

İlk olarka emeğinize sağlık. Bence logo seçimini değiştirmelisin. Siyah yuvarlak içinde " OZ " logosu paintte tasarlanmış gibi duruyor. Öztürk yazan font biraz göz yorucu daha sade ve kurumsal olabilir. Son olarak bence çok fazla renk kullanılmış. Çalıştıkça daha güzel çalışmalar çıkabilir...
  19. A

Akva Dış Ticaret Logo

Evet Burak bey'e katılıyorum. İkinci logo göze daha hoş geliyor. Elinize sağlık.
  20. A

ilaç kutusu tasarımı

Emeğine sağlık fakat biraz göz yorucu gözüküyor. " Garanti Edilen İçerik " ve " Mikro bitki besin maddeleri karışımı " kısmı zor okunuyor.Çalıştıkça daha başarılı çalışmalar çıkaracağınız düşüncesindeyim. İyi forumlar
Yukarı Alt