İlk kartvizit göze daha hoş geliyor. 2. kartvizit çalışmasında gri - sarı çizgi bence çok sırıtmış renkleri değiştirilebilir yada kaldırılabilir. Emeğinize sağlık.
Tabiki orası flash tarzı bir tasarım ise yani sadece .jpeg resimden oluşmuyorsa o zaman görselliğe büyük önem katar diye düşünüyorum. Ben teşekkür ederim. İyi forumlar :)
Sitenin anasayfa hariç diğer kısımlarınıı başarılı buldum ama Anasayfa'da sanki biraz amacın dışına çıkılmış gibi. menünün altındaki resim oldukça büyük ve göz yoruyor. daha ufak şekilde bi banner kullanılabilirdi diye düşünüyorum ve menüyüde silip atmış gibi sanki menü zor farkediliyor. Emeğine...
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Gökhan bey'in ne iş yaptığı konusunda size katılıyorum ve şirket yetkilisi özellikle logo kullanmamamı belirttiği için çalışmam biraz kısıtlı oldu. Yani aslında kafamda gerçekten güzel logolar oluştu kartuş markası dediklerinde logolu şekilde sunmak istedim...
Hasan ÇELİK bende seni takdir ediyorum :) Yorumun güzel açıklayıcı olmuş ama bence benim ne amaçla konuya yorum yaptığıma karışmamalısın. Arkadaş zaten konuyu forumdaki kullanıcıların görüşlerini almak için açmış belliki. Sende yorumunu yapmış gözüne batan şeyleri belirtmişsin. Bende 5. ve 6...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.