Arama sonuçları

1. A

360 Entertainment Group Ramazan Flyer

Başarılı gözüküyor fakat kutlama yazısının fontu daha ağır olsa bence daha hoş gözükürdü. Elinize sağlık.
  2. A

Herkesi İlgilendiren Bir Konu

Evet Hüseyin Bey'e katılıyorum. 50 Mb lik bir dosya için 10 dakika beklediğimiz oluyor. Zaman kaybı.
  3. A

Abandoned street zombie - photoshop cs5 speed art

Daha çok bilgisayar oyunu kapağına benziyor :) Elinize sağlık.
  4. A

Flash Web Sitemin Afişi.

Bu şekilde güzel gözüküyor. Site yayınlandıktan sonrada görmek isterim :) iyi çalışmalar.
  5. A

Resmin Arka Planını Siyah Yaparmısınız

Pek üzerinde durmadım öyle hızlı bir şekilde üzerinden geçtim işini görmesi dileğiyle.
  6. A

Photoshop Çalışmam

itfaiyenin dekupeleri dikkatimi çekti. Dekupe kısmı amatörce gözüküyor.
  7. A

Çağdaş Proje Logo ve Küçük Kurumsal Kimlik Çalışması

Ben çok başarılı buldum Hasan bey elinize sağlık.
  8. A

3D karakalem otomobil

Bencede kusursuz gözüküyor. Elinize sağlık.
  9. A

dinlenme tesisi kartvizit çalışmam (yorumlar)

İlk kartvizit göze daha hoş geliyor. 2. kartvizit çalışmasında gri - sarı çizgi bence çok sırıtmış renkleri değiştirilebilir yada kaldırılabilir. Emeğinize sağlık.
  10. A

bi restorant için yaptıgım imsakıye tasarımım

Herşey hoş ama logo sanki paint ile yazılmış gibi duruyor. Png olarak alsaydınız logoyu bence daha hoş dururdu. Emeğinize sağlık.
  11. A

Aytuğlu Kümes Ekipmanları Website Çalışması

Tabiki orası flash tarzı bir tasarım ise yani sadece .jpeg resimden oluşmuyorsa o zaman görselliğe büyük önem katar diye düşünüyorum. Ben teşekkür ederim. İyi forumlar :)
  12. A

Aytuğlu Kümes Ekipmanları Website Çalışması

Sitenin anasayfa hariç diğer kısımlarınıı başarılı buldum ama Anasayfa'da sanki biraz amacın dışına çıkılmış gibi. menünün altındaki resim oldukça büyük ve göz yoruyor. daha ufak şekilde bi banner kullanılabilirdi diye düşünüyorum ve menüyüde silip atmış gibi sanki menü zor farkediliyor. Emeğine...
  13. A

Yeni deneme çalışmalarım

2. Kartvizitin arka yüzünde sanırım bir kelime hatası var. Özellikle kartvizitler ve ilk logo başarılı gözüküyor. Ellerinize sağlık.
  14. A

Kalamam

" Yaram acıyor anne yüzüme bir öpücük kondursana " bu kelime bitirdi beni :) Gerçekten çok etkili İlyas bey yüreğinize sağlık.
  15. A

Starke Print kartvizit çalışması

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Gökhan bey'in ne iş yaptığı konusunda size katılıyorum ve şirket yetkilisi özellikle logo kullanmamamı belirttiği için çalışmam biraz kısıtlı oldu. Yani aslında kafamda gerçekten güzel logolar oluştu kartuş markası dediklerinde logolu şekilde sunmak istedim...
  16. A

Starke Print kartvizit çalışması

Arkadaşlar yeni kurulacak olan bir şirket için yaptığım kartvizit çalışması. Görüşleriniz benim için önemlidir.
  17. A

baskı öncesi değerlendirme

Saygılar Hasan bey. İyi forumlar.
  18. A

Lavanta Mobilya Kurumsal Kimlik

@Hasan YILDIZ Öneriniz için teşekkür ederim Hasan bey :)
  19. A

Hasan ÇELİK bende seni takdir ediyorum :) Yorumun güzel açıklayıcı olmuş ama bence benim ne amaçla konuya yorum yaptığıma karışmamalısın. Arkadaş zaten konuyu forumdaki kullanıcıların görüşlerini almak için açmış belliki. Sende yorumunu yapmış gözüne batan şeyleri belirtmişsin. Bende 5. ve 6...
  20. A

Bende 5 ve 6 diyorum.
Yukarı Alt