Arama sonuçları

1. Burak Güzey

20.07.2009 Online Rekorumuz

Daha nice 1477 lere... :D
  2. Burak Güzey

Web Site Banner yapana süresiz reklam

@fdursun Yardım mı istiyorsunuz, yoksa kendi işinizi yaptıracak birini mi arıyorsunuz? "Fakir adama balık verme, balık tutmayı öğret." ---ÇİN ATASÖZÜ---
  3. Burak Güzey

zeytin doneleri lazım

http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=search&txt=olive&w=1 "olive" = "zeytin" diye search/arama kısmına yazdım... Buradan işinize yarar bir görsel bulabilirsiniz sanırım...
  4. Burak Güzey

logo çalışmalarım

Bence bir tane de "Çanta" kullanarak yapın..
  5. Burak Güzey

Paintte tasarım yapabiliyorsanız, bununda üstesinden gelirsiniz bence...
  6. Burak Güzey

Ben sadece format değiştirmek istiyorsunuz sandım... Hareketli bir gif banner yapmak istiyorsunuz sanırım... Bu durumda, PS ya da gif maker gibi bir program indirip, buradan da ilgili dersleri takiple, istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz... İnternette deneme sürümlerini bulabilirsiniz bu tarz...
  7. Burak Güzey

@fdursun O zaman 2. dediğimi yapın...
  8. Burak Güzey

25 TL'ye logo, 100 TL'ye logo+kurumsal kimlik (3 parça)

@petit Baba parasıyla yaşayan ya da ajans sahibi arkadaşlara dokunacağını hiç sanmam, senden 100 e alıp 200 e satarlar ne güzel işte... Kimsenin yorulduğu yok sadece "Gülüyoruz ağlanacak halimize"...
  9. Burak Güzey

PhotoShop diye bir program var... Sanırım onunla bu işin üstesinden gelebilirsiniz... Ya da tasarımınızın renkli çıktısını alın sonra da tarayıcı ile taratın ve gif dosyası olarak kaydedin...
  10. Burak Güzey

25 TL'ye logo, 100 TL'ye logo+kurumsal kimlik (3 parça)

Tanesi 25 ten 3 parça 75 yapmaz mı? Ayrıca çok alınca birim fiyat düşer... 60 falan desek... 10 da almayı ver bizi mi kırcan, ayamız alışsın... 50 ye 3 parçalı Kurumsal yapı ver, 100 çok...
  11. Burak Güzey

grafikerlik çocukluktan gelir

İlginç bir teori... Bir çocuğun algısı ile yetişkin birey in algısı aynı mıdır, aynı mı olmalıdır sizce? Bir çocuk ile yetişkin bir bireyin dikkatini toplama aralığı aynı mıdır sizce? Oto galerisi için sizin söylediğiniz tarzda tasarım yapmayan grafikerlerin çocuklukları hayal kurma açısından...
  12. Burak Güzey

Unutulmaz anlar...

Paylaşımınız için teşekkür ederim, o havayı teneffüs eder gibi oldum ve özlemle doldum... Eski dostlar, eskimeyen dostlar... Yeniden eski zamanlarda olsak dedirten dostlar...
  13. Burak Güzey

Küçük Kız Clipart (20 ai)

Paylaşımınız için teşekkürler...
  14. Burak Güzey

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

Evet optik bilgim fena değildir... :D Hiçbirşeyi dış görünüşüne(kutusuna) göre değerlendirmeyin, bence...
  15. Burak Güzey

Sizce Nasıl Olmuş?

Böyle süper bir tavsiye almışın, bence mutlaka ikna et müşterini...
  16. Burak Güzey

Bir Teleskop Modelleme Ve 2 Sunum

@kriptonik Sizinki dürbündür, teleskop aynalı olmak zorunda, bu yüzden de vizörü(göze denk gelen yeri) yanda olur...
  17. Burak Güzey

insanı uzaylıya çevirme

Demek gerçekten adamın içinde varmış... :D
  18. Burak Güzey

"Program kullanıyorum, öyleyse grafikerim" demek doğru mudur?

Bilgisayar araçtır... Bilgisayar yokken tasarımlar kağıt üzerine kalemle yapılıyordu... Bu durumda bilgisayar icadından önce kağıt kalem kullanan herkes grafikerdi mi diyeceğiz? Bu durumda bilgisayarın icadıyla(grafik programlarının çıkışından sonra), grafiker sayısında bayağı bir azalma olmuş...
  19. Burak Güzey

Sağlam Balıkçılık Hand-Out

Sayın danışman verdiğiniz bilgilerden dolayı gerçekten teşekkür ederim... Sayın adsFenomen, size de bir afişin nasıl olması gerektiği hakkında bu yararlı bilgileri edinmemize vesile olduğunuz için teşekkür ederim...
Yukarı Alt