@fdursun
Yardım mı istiyorsunuz, yoksa kendi işinizi yaptıracak birini mi arıyorsunuz?
"Fakir adama balık verme, balık tutmayı öğret."
---ÇİN ATASÖZÜ---
http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=search&txt=olive&w=1
"olive" = "zeytin" diye search/arama kısmına yazdım...
Buradan işinize yarar bir görsel bulabilirsiniz sanırım...
Ben sadece format değiştirmek istiyorsunuz sandım...
Hareketli bir gif banner yapmak istiyorsunuz sanırım...
Bu durumda, PS ya da gif maker gibi bir program indirip, buradan da ilgili dersleri takiple, istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz... İnternette deneme sürümlerini bulabilirsiniz bu tarz...
@petit
Baba parasıyla yaşayan ya da ajans sahibi arkadaşlara dokunacağını hiç sanmam, senden 100 e alıp 200 e satarlar ne güzel işte...
Kimsenin yorulduğu yok sadece "Gülüyoruz ağlanacak halimize"...
PhotoShop diye bir program var... Sanırım onunla bu işin üstesinden gelebilirsiniz...
Ya da tasarımınızın renkli çıktısını alın sonra da tarayıcı ile taratın ve gif dosyası olarak kaydedin...
Tanesi 25 ten 3 parça 75 yapmaz mı?
Ayrıca çok alınca birim fiyat düşer... 60 falan desek...
10 da almayı ver bizi mi kırcan, ayamız alışsın...
50 ye 3 parçalı Kurumsal yapı ver, 100 çok...
İlginç bir teori...
Bir çocuğun algısı ile yetişkin birey in algısı aynı mıdır, aynı mı olmalıdır sizce?
Bir çocuk ile yetişkin bir bireyin dikkatini toplama aralığı aynı mıdır sizce?
Oto galerisi için sizin söylediğiniz tarzda tasarım yapmayan grafikerlerin çocuklukları hayal kurma açısından...
Paylaşımınız için teşekkür ederim, o havayı teneffüs eder gibi oldum ve özlemle doldum... Eski dostlar, eskimeyen dostlar... Yeniden eski zamanlarda olsak dedirten dostlar...
Bilgisayar araçtır... Bilgisayar yokken tasarımlar kağıt üzerine kalemle yapılıyordu... Bu durumda bilgisayar icadından önce kağıt kalem kullanan herkes grafikerdi mi diyeceğiz?
Bu durumda bilgisayarın icadıyla(grafik programlarının çıkışından sonra), grafiker sayısında bayağı bir azalma olmuş...
Sayın danışman verdiğiniz bilgilerden dolayı gerçekten teşekkür ederim...
Sayın adsFenomen, size de bir afişin nasıl olması gerektiği hakkında bu yararlı bilgileri edinmemize vesile olduğunuz için teşekkür ederim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.