3 haftadır ben de hergün girdim ve özellikle şu soruya bir yanıt var mı diye baktım... Ne yazık ki yazan kişi siz oldunuz, zaten sertifiklara sahip olan siz... Bu basit soruya verilebilecek o kadar çok farklı yanıt var dı ki... Verilen yanıtların çok şaşırtıcı(ve yararlı) olacağını düşünmüştüm... :(
Baskı Operatörü Makina başında durunca basıyo de mi? :D
Bi de başında durunca tasarım yapan KOMPUTER i bulsalar da bitse şu kavram karmaşası... :D
Hoş Gedin...
@canlan
Bunu dün yazdınız...
@canlan
Bunu da bugün.
Dün sorunları çetelerle çözüyordunuz, bugün mahkemeyle...
Copy-Paste in faydaları, okuma yazma bildiğim için, herhalde böyle oluyor...
@canlan
Siz "AYDIN" bir insansınız, yukarıdaki cümleyi kurduğunuzda başbakanamızın DAVOS ta kurduğu cümle yapısına olan benzerliği hiç mi dikkatinizi çekmedi. Hem DAVOS a gönderme yapıp, bu göndermeyi anlayarak ona göre cevap yazan insana da DAVOS u da nereden çıkarttınız diyorsunuz. BRAVO... :D
Benim bildiğim "Başkanlık" ateşten bir gömlektir, taşımayı göze almayan sırtına geçiremez. Ama olayı Alicengiz oyunları ile kasayı nasıl boşaltıp cebime ne kadar para koyabilirim zihniyetine getirirsek iş değişir... Öyle bir birlikten hayır gelmez zaten,ne de olsa balık baştan kokar... Grafiker...
Bazı insanların diğerlerine "APTAL" deme Hakkı var ama; diğer insanların soru sorma hakkı yok öyle mi? İlginç bir Hak anlayışınız var... Size göre herkes eşit ama siz en eşit olanısınız sanırım... :D İnsansa, diğer tarafta insan onların da hakkı yok mu az da olsa?
Ayrıca, "İş istasyonu" ve...
Konumuzu dağıtmayalım artık bence...
Sizce Grafikerler İş istasyonu mudur?
İş istasyonluğu yapan grafikerler Fogbird ün dediği gibi APTAL mıdır?
Tartışmanızı devam ettirmeyi çok arzuluyorsanız, açın yeni bir konu oradan devam edin.
Saygılarımla
Burak GÜZEY(başkası değil :D)
@canlan
Ben öyle birşey demedim...(Hatta tam tersini söyledim ama "Algıda seçicilik" durumu söz konusu sanırım...)
Sizin bana sorduğunuz sorunun aynısını size soruyorum...(OKUMA ve yazma ile ilgili olan)
Flood için özür dilerim, bilgisayar kaynaklı bir hata oldu sanırım, lütfen 2. aynı...
Tutarsızlık görünce dayanamıyorum ne yapayim, huyum kurusun...(Bende de laz damarı var da ondan herhalde...:D)
Adamın biri diyor ki, Falanca birlik kurulamaz. Hatta ben bu falanca birlik için emek harcadım tüzük yazdım, sonra problemler oldu tüzüğümü çektim(Top benim topum, ben istermezsem...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.