Allah a şükür okumam da var yazmamda.
Okumayı yazmayı babamdan değil okuldan öğrendim.(Balkan da dolaşmak tan ne kastettiğinizi anlamadım başkası ile karıştırdınız sanırım)
Copy-Paste in ne olduğunu da biliyorum, sizin verdiğiniz cevap "Neden Grafikerler Birliği kurulamaz?" sorusunun cevabı idi...
@canlan
Sorduğunuz sorulara cevap vereyim, her ne kadar siz benimkilere cevap vermek yerine kopyala yapıştır yapsanızda...
1.soru : Siz neden faruk çağla ile aynı soruyu soruyorsunuz?
1.cevap : Aklın yolu birdir?
2.soru :faruk çağla'nın yargılanacak olmasından neden bu kadar rahatsızlık...
Faruk Bey in yazdığı pek çok yazıyı okudum, sizinkileri de sayın Levent Bey(Bu forumdaki)... Faruk Bey in yazdıklarından, "Ezberci olalım" anlamını hiç çıkartamadım açıkçası...
peki, KUU RUUU LAAA MAAZZ olan bir birlik için neden bir TÜZÜK yazma zahmetine girdiniz?
(Büyük ve bold harf kullanımı...
Benim bildiğim kadarı ile, Kanunlar taşa yazılmamıştır, değiştirilebilir...
Zaten Kanunlar, toplum yararı için düzenlenmiş ve uygulanan kurallar değil midir?
Bu memleketin "Grafiker" i de toplum üyelerinden oluşmuyor mu? Elbetteki belirli bir çoğunluk elde edildiğinde mutlaka kanuni bir yolla bu...
Yotumlarınız ve değerli fikirleriniz için teşekkür ederim...
Turuncu rengi çok seven bir müşteri(oyuncak kutularının çoğunda fosforlu turuncu kullanılıyor) nerede ise kurumsal renk olarak benimsemiş durumda... :)
Ben de kararsız kaldım doğrusu, bir bakıyorum karmaşık gibi duruyor... Bir...
Ayrıca Ömer Bey in yaptığı, logodaki üstte solda duran turuncu şekil yerine, yine turuncu renkte "Simetri" yazısına ortalı bir çanta kulbu/tutacağı koyarsanız daha da iyi olabilir bence...
İnşaallah "Yasak Elma" ektisi yaratmaz bu uygulama...
Ve de satışını da yasaklayarak mafyanın ekmeğine yağ sürmezler umarım...
Gerçi şu an satışı serbest içmesi yasak, oldu olacak satışını da yasaklayalım dedikleri anda yeni mafyalarımız ortaya çıkıverir anında...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.