Arama sonuçları

1. Burak Güzey

Grafikerler Birlik Olmalı mı?

Allah a şükür okumam da var yazmamda. Okumayı yazmayı babamdan değil okuldan öğrendim.(Balkan da dolaşmak tan ne kastettiğinizi anlamadım başkası ile karıştırdınız sanırım) Copy-Paste in ne olduğunu da biliyorum, sizin verdiğiniz cevap "Neden Grafikerler Birliği kurulamaz?" sorusunun cevabı idi...
  2. Burak Güzey

Sitemiz çok güzel...

Katılıyorum... Şu an değişim aşamasında her tıklamada biraz daha güzelleşiyor... :D
  3. Burak Güzey

@canlan Sorduğunuz sorulara cevap vereyim, her ne kadar siz benimkilere cevap vermek yerine kopyala yapıştır yapsanızda... 1.soru : Siz neden faruk çağla ile aynı soruyu soruyorsunuz? 1.cevap : Aklın yolu birdir? 2.soru :faruk çağla'nın yargılanacak olmasından neden bu kadar rahatsızlık...
  4. Burak Güzey

Grafik Ödevleri için yardım

Ozancım Ödevi veren hocan da bu foruma üye olmasın sakın...
  5. Burak Güzey

Su damlacıkları vektörel (ai)

Paylaşım için teşekkürler...
  6. Burak Güzey

Faruk Bey in yazdığı pek çok yazıyı okudum, sizinkileri de sayın Levent Bey(Bu forumdaki)... Faruk Bey in yazdıklarından, "Ezberci olalım" anlamını hiç çıkartamadım açıkçası... peki, KUU RUUU LAAA MAAZZ olan bir birlik için neden bir TÜZÜK yazma zahmetine girdiniz? (Büyük ve bold harf kullanımı...
  7. Burak Güzey

Benim bildiğim kadarı ile, Kanunlar taşa yazılmamıştır, değiştirilebilir... Zaten Kanunlar, toplum yararı için düzenlenmiş ve uygulanan kurallar değil midir? Bu memleketin "Grafiker" i de toplum üyelerinden oluşmuyor mu? Elbetteki belirli bir çoğunluk elde edildiğinde mutlaka kanuni bir yolla bu...
  8. Burak Güzey

Doğum Günün Kutlu Olsun

Çok teşekkür ederim hepinize, çok incesiniz...
  9. Burak Güzey

Teşekkür ederim...

Teşekkür ederim...
  10. Burak Güzey

Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?

Düzenlemeler ve yorumlar için teşekkür ederim...
  11. Burak Güzey

Moderatör arkadaşlardan rica etsem, konu başlığını "Sizce Hangi İlan Çalışması daha iyi?) şeklinde değiştirebilir misiniz acaba?
  12. Burak Güzey

Marka yaratma...

Emeğinize ve kaleminize/klavyenize sağlık... Bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim...
  13. Burak Güzey

futbol fotoları 9 HQ JPG | 5000x3333-2816x2842 | 40 mb | RS&DF

Paylaşımınız için çok teşekkürler...
  14. Burak Güzey

Yotumlarınız ve değerli fikirleriniz için teşekkür ederim... Turuncu rengi çok seven bir müşteri(oyuncak kutularının çoğunda fosforlu turuncu kullanılıyor) nerede ise kurumsal renk olarak benimsemiş durumda... :) Ben de kararsız kaldım doğrusu, bir bakıyorum karmaşık gibi duruyor... Bir...
  15. Burak Güzey

logo çalışmalarım

Ayrıca Ömer Bey in yaptığı, logodaki üstte solda duran turuncu şekil yerine, yine turuncu renkte "Simetri" yazısına ortalı bir çanta kulbu/tutacağı koyarsanız daha da iyi olabilir bence...
  16. Burak Güzey

Önerisi olan yoksa bu şekilde gidiyor baskıya... :D
  17. Burak Güzey

natür su logo çalışması

Ying-Yang i severim ama "Doğal Su" ifadesine 2 ve 5 daha uygun bence...
  18. Burak Güzey

Henüz yayınlanmadı... Değişiklikler yapılabilir, biraz da o yüzden koydum zaten... Müdahale olmazsa bu şekilde gidecek baskıya :)
  19. Burak Güzey

Bir dergi için yaptığım, oyuncak üreticisi bir firmaya ait tanıtıcı ilan... En son bu hale getirdim... Sizce hangisi?
  20. Burak Güzey

Sigara yasağı

İnşaallah "Yasak Elma" ektisi yaratmaz bu uygulama... Ve de satışını da yasaklayarak mafyanın ekmeğine yağ sürmezler umarım... Gerçi şu an satışı serbest içmesi yasak, oldu olacak satışını da yasaklayalım dedikleri anda yeni mafyalarımız ortaya çıkıverir anında...
Yukarı Alt