Arama sonuçları

1. K

accurate de resmi nakışa çevirme diyen arkadasın resmini çevirdim

@prof eger bana diyosnız, birde 3d olmayan haline bakın, kısca bir resmi direk nakısa cevirmek filan hikaye, yok öyle bişi, :D bunun en gelişmişi eosta sihirli cubukla yapılıyor, onunda bi resimli anlatımını yaprım sorun kalmaz...
  2. K

sitemize nasıl ulaştınız ?

tabiki google, ne yzsam çıkıyor, :D:D
  3. K

Yani demek istediğimiz şu ki ben bu aşağıda gördüğünüz deseni 10 sn de yaptım, abartmıyorum sadece 10 sn sürdü, gayet iyi görünüyor belki ama aşağıdaki linkte ise bunun 3d olmayan haline bakın neye benziyor:D bn biliyorum ben biliorm:D(süprizi kaçmasın die önizleme yok bunda)...
  4. K

Tmm Konu Anlaşılmıştır, Lütfen desenin 3D olmayan halini upload edermisinz:) bunu hemen yaparsanız, doğrulunu kanıtlamıs olursunuz, ama unutmayınki bize birşey kanıtlamak zorundada değilsiniz :D:D
  5. K

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

@devin eos3 coreldrawdan cıkmıs cdrleri direk kullanılabilir desen haline getirebiliyor, bi daha puncha gerek yk, corel drawing demiyorum, bildiğimiz corel draw, hatta coreldrawda çizmek daha rahat die onda çiziyorm, sizde deneyin farkı görün.. birde accurate abla, desenler gzl teşekkürler...
  6. K

Eos Compucon Hakkında Soru ve Sorunlarınız

@GreenEyes sen gene iyisin abi ben bu temizlemeyi ilk öğrendiğimde pullara temizleme veriyodum. tabi yk oluyolardı:) acemilik işte.... şu anda ise min 0 max 4 yapıyorum dst olarak kaydedip açıyorum gereksiz dikişiler gitmiş ama düğümler geri gelmiş oluyor, buda bnm yöntemim, ama 5 yapınca...
  7. K

@paancc evet katılıyorum kardesim, hep iyi dememizi bekliyolar:D resmi nakısa cevirirken deseni 3d şeklinde koymak marifet değil, :) kaç atlama var:(:rolleyes::confused::confused::confused::confused:
  8. K

Tajima Pulse

green abi, eğer dosya boyutu 1gb dan az ise, bir hafıza kartına kopyala, sonra symbian os7 veya os8 işletim sistemi olan bir telefona tak, telefona x-plore adlı porgramı yükle(bir dosya yöneticisi). bu programın rar ve zip açma özelliği war, ve telefonda açarken şifre sormuyor işte symbianın...
  9. K

Tajima Pulse

Emule'de war tajima x2 hemde, ordan cekebilirsin..
  10. K

Standart Sıklık Parametreleri

Merhaba, güzel bir bilgi vermişsin greeneyes sağol, bn genelde ceyiz desenleri yapıyorum, 3mm oluyor sarglar genelde, sıklıgını 4 yapınca cok üst üste vuruyor, bn 7 veya 8 yapıyorum(+zikzaklı, sen neye göre verdin değerleri?)) hatta 10 da oluyor bazen, görünümü normal oluyor, syrek diyen olmadı...
  11. K

Maaş

iyi 1250 lira eğer tam gun deilse bi kaç saatlik iş bulabilirsin maaşın 1500ü geçer, yada aksamları evden çalışabilirsin, ben okul zamanı okuldan cıkısta 2-3 saat bi firmada çalışıyordum(baskı-nakıs) ve 400 lira alıyordum, tek bi yerde çalışınca, 2 saatlik 5 tane yerde çalışmaktan cok daha az...
  12. K

Tajima Pulse

Merhaba, Ben kullanmıyorum ama bildiklerimi anlatmak isterim.. Tajima Pulse şu an dünyanın en iyi nakış programı, tartışılmaz en iyisi, bizler ufak firmalara desen yaptıgımız için, bizimkilere tajima pulsede de yapsak accurte veya eostada yapsak fark olmuyor, kalite belli yani. ama büyük firmada...
  13. K

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

@residents2000 draw sandım şaşırdım ama drawingide sadece bi kaç yerde duymustum bilmiyorum yani, eos accurate gibi ayrıntılı yapılıyormu, programın önizlemesi warmı? 1-2 tane eklersen sevinirim...
  14. K

tasarımcılara söylenen 10 yalan.

başıma bunlardan 5-6 sını geldi ama yalan olduklarını bu yazıyı okucunca anladım, moralim bozuldu şimdi, çok safmışım:( bi dahakine ne diyeyimki ben, konusmasını hiç beceremem:) ama sanırım buldum:) bu yazıyı büyük harflerle çıkarıp asıcam:) yazıyı ezberlemeyene desen yok:)
  15. K

@sarp230 Merhaba, eos3 te yaptıgınız desenlere batışlar için temizleme vermezseniz bu sorunu yaşayabilirsiniz, ve ayrıca sadece çin makineleri değil, 750 devir üzeri çalışan orjinal barudan(ve son yıllarda üretilenlerden 2007 2008 model) hariç her makinede olabilir.. desene temizleme vermek...
  16. K

@eylul444 Merhaba eos 3 te yapamıyorsanız, eos2 yi denemenizde pek fayda olacağını sanmıyorum. eos3 diğer nakıs programlarına göre cok daha basitleştirilmiş, ama doğru kullanıldıgında en profesyonel programdır, eos3 ü soru sorarak öğrenebilirsiniz.
  17. K

@torukojin Herzaman soru sorabilirsiniz, cvplamak için burdayaız, iğne renk sıralamasını değiştirmek için, eos3 te blokları kullanmayı deneyin, sürükle bırak, yaparak blokları yer değiştirerek renk-iğne sırasını değiştirebilirsiniz.
  18. K

@karaQan eos2 windows 98 de çalışıyor ve windows xpde çalıştırmak istiyorsanız herhangi bir programa ihtiyacınız yoktur. bunun için yapmanız gereken, eos.exe ye sağ tıklayın özelliklerden uyumluluga gelin ve windows 98 altında çalıştır ı seçin tamam deyin, eos.exe çift tıklatarak uygulamayı...
  19. K

@sorterking bilgisayarla makineyi birbirine bağlayın, sonra ayarlarda digitzer war ordan yapıcaz ama önce buraya kadar yapın:) birde flash disk ile atabilirsiniz:) tabi usb girişi warsa @efsun-i figan bir kez cvp verdim, ayrıntılı cvp istiyosanırz, daha ayrıntılı açıklayın sorunuzu
  20. K

compucon eos3.015

Merhaba, tam olarak anlayamadım ama şöyle cevaplayayım, dantel deseni yapılabiliyor, kanaviçede yapılıyor, çeyiz vb içinde her türlü desen yapılıyor.
Yukarı Alt