ekmegime mani olma :) desenlerde cok buuk emek var. bide mesajımın sakıncasını yazarmısın.?
burası bir paylaşım platformudur. bu cümleyi ezberlemişsin, güzel
kanka cok karısık yazmıssın anladıgım kadarıyla yardımcı olayım, sen desen yapıyosun, bunu müşteriye veriyosun ama müşterinin bunu nasıl okuyacagını soruyosun. eosu zipleyip versem olurmu diyosun. deseni sadece okuyup yazıp görmeye büyüp küçültmeye yarayan bi program war adı "necat" yada öle...
benim elimde harika desenler war. yaklaşık 10 adet. ama altlı üstlü ayrı ayrı olundugundan kombinasyonlarla 50 adet filan ediyo. görünce ağzın açık kalabilir. anında sipariş alma garantisi veriyorum. bi kac yere verdim. sonuc; 1 haftada 2-3 milyar satış oldu. eger istersen özel mesaj at...
tmm kanka ama dst olarak kaydet ac bakim oluyomu ben denedim eos 3ün güncel olmayan halinden cektim o resmi 3.10u yükliyince sorun oluyo ama önceden yoktu da neyse kimse çözemicek galiba
arkadaslar daha tajimada böyle bişey zaten yok diyenler için eskiden kalan bi resim gerekli yerlerini kırmızıyla çizdim. görüldüğü gibi uzantı dst ve kesme war. ama artık olmuyo
baskıya göre az diyen kardesim. bu accurate 4 nakıs programıdır. ve 200 desen ii sayılır çünkü günde 7 desen filan yapar. vuruşları az da olsa ben şahsen 3 desen yaptıktan sonra bıkıyorum 3 gün dinlenip sonra gene yapıyorum. sadece bikere gaza geldim o zamanda 10dan falza yapmıstım 300 lira...
arkadaslar gecen durduk yere eos3 te bir sorun cıktı. herşeyini bilmeme rağmen cözemedim. işin garip yanı bu sorun(sorunu yazacam birazdan) evde oldu ve elimdeki deseni yapmak için iş yerine gittim aynı şey ordada oldu:D
sorun ise şu: diyelim 10 cm lik bi atlama war mecburen keserek oraya...
eline sağlık güzel olmus ama bende bunun 3d değilde normal halini merak ettim acaba kaç tane kesme war? bu görüntüyü 10 sn de yaparsın ama 50 tane kesme olur:) desen calısabilir haldeyse tebrik ederim
@paşa
aynısı bendede oldu eğer eosu kapatıp acarsan bi daha disketi gormuyo çözum icin once bilgisayarı kapat ac eosa gir hic kapatma diskete öyle yaz o zaman yazar yazassa eosu sil program files compuconun icine yukle bendeki sorun cozulmustu eğer olmassa disket surucunde olabilir ama ona pek...
bende kurs almadan eos2 yi ve eos 3 u öğrendim sonra bizde makine aldık nakıs makinsini de ögrendim bi de lazerimiz var ben su an lazerimizi de kesiyorum desenleride yapıyorum makineyi de calıstırıyorum sadece çok seeri iş cıkaramıyorum. 1 gunde 200-250 bin filan anca yaparım ve hicbiri icin...
zaten eos3ü internette arayarak bulamazsın, birinin vermesi lazım:) ben vereyim ama upload
için zamanım hiç olmuyo ya zamanı olan birini bul yada git nakışcıları desencileri dolaş kesin bulursun. aslında bi abi war bana 3.015i buldu yollıcak zamanı olmuyodu o bana wersin bende sana mutlaka...
ben corel ve photoshop ta kullanıyorum zaten:) daha 15 yaşındayım ama gerçekten ileri düzey bilgisayar bilgisine sahibim bu programları kendi başıma öğrendim eos 3 ü 2-3 ayda öğrendim ve sevdim:) bu crack olayına gelince onu da arkadaslarla bi ara kendimiz yazıcaz galiba:)neyse genede tesekkür...
@trafo7500
olmaz cünkü, diyelim bir etek deseni yaptın ve 20 lira aldın sen burda deseni tüm haklarıyla beraber nakışçıya satmıs olursun ve pazarda dükkanda bu eteği gören baska bi desenci bu eteği satın alarak tarayıcısından geçirip desen haline getirebilir. yani ilk fikir senden çıkmıs...
slm arkadaslar ben eos3 versiyon 3.014 kullanıyorum ver3015 cıkmıs indirdim yükledim ama girince hata verdi eski versiyonu tekrar üstüne kurdum 3015 in bi kac özelliği 3014 e eklendi ama 3015i kullanamıyorum crack i filan warsa yollayabilirmisiniz? yada çözümü bilen??
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.