Arama sonuçları

1. K

bu tarz deseni olan warmı?

Merhaba, Neyin üzerine işleneeck acaba, bayan tşhirt gibi bişeymi? Birde bu resim hangi programda çekilmiş bilen varmı?
  2. K

Nakış deseni paylaşmak isteyenlerimiz

merhaba, bişey anlayamadım, coreldrawda nakıs desenimi yaptınız? bi daha anlatabilirmisiniz
  3. K

Nakış Programları ile ilgili soru ve sorunlarınız

@Selcukygt Merhaba Selçuk Bey, Her türlü resimi kaliteli olarak nakış formatına çevirmek mümkün değildir. Eos 2-3 ve Accurate 4 programlarında benzer bir özellik mevcut ama sadece basit resimleri kullanılabilir nakışa cevrilebiliyor, genede karısık ama piksel olarak kaliteli bir resmi nakışa...
  4. K

Accurate İle Yapmış Olduğum Birkaç Desen....

Merhaba, harika desenler ellerine sağlık +++ kotamın içine ettiniz:), resimleri daha küçük upload edin, 100kb civarı olsun lütfen. çalışmalarının devamını bekliyorm
  5. K

BU DESENLERİ DE BEN YAPTIM !!..nasıl???..

sanırım zevk için yapıyosun :=) ayrıca büyük harfle konu açmasan iyi olur..
  6. K

Arka cep nakışı

kanka google'da arama yap nakış desenleri diye. orda parayla desen yapan siteler war. bi yerde 4-5 tane de ücretsiz desen war her konudan. çok güzel arka cepler war. az bişe ara
  7. K

eos3' te sorunum war

Xp service pack 3 ü yükledim ve sorun halloldu.. hem eso 2 ve 3 için hemde accurate4 için sorunlar çözüldü. bilginize...
  8. K

Accurate Hakkında Soru ve Sorunlarınız

accuratein gördüğü fontlar, yüklü oldugu klasördeki fontlar. fonts diye bi klasör olabilir(eos'ta öyle). ayrıca, normal bi worddeki fontu, font klasörüne eklesen bile, direk desene dönüştüremeyebilir. ama tek renk oldugundan 2dk da yaparsın
  9. K

Benim 1 kaç Desenim :)

@trafo7500 bunlar resim. nakışa uygun formatta değiller
  10. K

Eos Compucon Program Menüleri Açıklamaları

@yaşar metin daha hiç başlamadıysan eos 3 ten başla. 2 ye alışırsan pek destek bulamazsın. ama eos3 ile ilgili firma kendisi profesyonel destek veriyo. ve eos 3 e tam anlamıyla alışınca 2den daha pratik oldugunu görebilirsin. ama eos 3 şu an tam oturmadı eos2 gibi. en son cıkan 3.015...
  11. K

eos3' te sorunum war

ok eos 2 de de şu an aynı sey oluyo aralarda dikiş yapıyo. ayarlarda sorun yok.hangisinde yaparsan yaz
  12. K

eos3' te sorunum war

boş dikiş dediğin. x e basınca yürüyerek gidiyo o arayı dimi. makine de orayı dikiyo lazerde orayı kesiyo. lazer için dsb kullanıyorum dsb de sorun yok lazer için ama pulda sorun oluyo. dst lzım bu arada ilgin için tesekkur ederim ve eos3 mod'u Mike 3.015 kullan diyo o da çözemedi.seninde...
  13. K

hangi meslekteniz

meslek:) 1. tajima-zsk nakış makinasında calısıyorum, 2. lazer makinasında çalışıyorum. 3. B(p)askı - Nakış desinatörüyüm. 4. öğrenciyim..
  14. K

eos3' te sorunum war

knka, bizdede war bide lazer makinesi desenlerini ben yapıom :D. onlar bildiğin 2 mlimlik dikiş:D bunu eos3 moderatorü Mike'a sordum. eos3 v.010 un bi bug'uymus. önceden nasıl oluyodu dedim bilmiyorum ama 3.015i kullan dedi. bu senin dediğin dgüğüm ayarını filan biliyorum bunlar erf...
  15. K

aylık 200 desen

bi yerde çalışıyomusun. bizim burda bi abi beni istedi gitmedim sen çalış istersen. 1000 lira veririm dedi bana. ama ben ufagım diye az söyledi sana 1500'e yakın verir herahlde. 6-7 tane lazer makinası war. nakıs makinesi yok ama dışardan gelip yaptırıyolar hep
  16. K

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

16,67 az kaldı 17 olcam
  17. K

Accurate 4 Arsıv

latexe crackte sorun olabilir. bendede biara böle bi hata veriyodu crackini aldım baska bi yerden onunla oldu. gökcemsine kanka pullu desene temizleme verme, yoksa düğümleri de alır. bi taktik vereyim sana. pul olan kısmını kes, temizleme ver. sonra yapıştır pulu üstüne kaydet. sonuna manuel...
  18. K

eos3' te sorunum war

ok ediyorum. bide sen aç. http://www.speedyshare.com/978160159.html
  19. K

EOS Disket Okuma!(Selamlar)

bende inidireyim hemen ya. annem de hep soruyodu nasıl görürüm bu desenleri. tam ona göre. sende çok sağol kardesim
  20. K

eos3' te sorunum war

engin yardım için saol ama bu sorun çok acayip bi hal aldı, elimde resim war görüyosun. önceden cektiğim, üstteki mesajda. farklı olarak yaptıgım bişi yok. ama artık olmuyo, nakıscılara gittim sordum, olmadı onlardada dikiş oldu kendiliğinden. ama eos 3.0.0.14 versiyonunda bu sorun yok ama...
Yukarı Alt