Arama sonuçları

1. idris gümüş

background

Evet bencede hem daha zevkli oluyor hem daha da iyi fikirler çıkyor ortay en çokta kendi emeniğiz oluyor başarılar dilerim.
  2. idris gümüş

Kutsal Damacana 2: İtmen 2009

Merhaba Arkadaşlar ben geldim :) bir süredir gelemiyorum işler yoğun biraz ekmek parası :) Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Korku Yönetmen: Korhan Bozkurt Senaryo: Şafak Sezer, Soner Günday, Suat özkan, Kaan Ertem Yapımcı: Şenol Zencir, Selin Altınel...
  3. idris gümüş

İyi ki doğdun :)

merhaba abi iyiki doğdunuz nice yıllara ve burada nice görsel günlere :) abi siz abilikten çıkmışsınız yavaş yavaş buranın hasan amca'sı olacaksınız :) ben srtık size amca desem olur mu amcaaaaaa :)
  4. idris gümüş

background

selam bence hoş bir çalışma olmuş peki karakter çizimleri size mi ait acaba ?
  5. idris gümüş

Alev Topu yapmaya ne dersiniz? =)

Selam. watchful Arkadaşım çok teşekkürler dersleriniz için gerçekten kaliteli dersler veriyorsunuz ve çok net bir açıklama ile ders için terkrar teşekkürler.
  6. idris gümüş

Angelina Jolie ( Biyografi )

Uyuyan Güzel(ı) Afiş bulunamadı. Cyborg 2 1993 Hackers 1995 Without Evidence 1995 Mojave Moon 1996 Love ıs All There ıs 1996 Foxfire 1996 Tanrı'yı Oynamak 1997 George Wallace 1997 Gia 1998 Çapraz Hayatlar 1998 Hell's Kitchen 1998 Pushing Tin 1999 AfI's 100 Years... 100 Stars 1999...
  7. idris gümüş

grafikerlere en lazım HQ görseller ne ararsanız altın arşiv

@Fulyam Eveet Haklısınız siz alın arada bende kullanırım :D
  8. idris gümüş

Genç Victoria ( The Young Victoria )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ İngiltere Tür: Dram, Romantik, Tarih Yönetmen: Jean-Marc Vallee Senaryo: Julian Fellowes Yapımcı: Martin Scorsese, Graham King, Tim Headington, Sarah Ferguson Görüntü Yönetmeni: Hagen Bogdanski Müzik: Ilan Eshkeri Filmin Websitesi...
  9. idris gümüş

Astro Boy 2009 ( Animasyon )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD, HongKong, Japonya Tür: Aile, Aksiyon, Animasyon, Bilim Kurgu, Macera Yönetmen: David Bowers Senaryo: Timothy Harris Senaryo (Kitap): Osamu Tezuka Yapımcı: Francis Kao, Maryann Garger, Yoshihiro Shimizu Müzik: John Ottman Dağıtım: UIP...
  10. idris gümüş

All About Steve 2009

Fragman: Resim: insanın içini parçalıyor bakışları dimi arkadşlar : ) Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Komedi Yönetmen: Phil Traill Senaryo: Kim Barker Yapımcı: Sandra Bullock, Ted Field, Trevor Engelson Görüntü Yönetmeni: Tim Suhrstedt Müzik: Christophe Beck Filmin Websitesi...
  11. idris gümüş

grafikerlere en lazım HQ görseller ne ararsanız altın arşiv

Selam. Arkadaşım tabiki iş görür hemde nasıl eline sağlık o kadar emek vermişsin. :) ben indiriyorum bazılarını teşekkürler paylaşım için.
  12. idris gümüş

1 Million Dolarlık Anlatım‏

Selam. Evet bencede hak etmiş yani mükemmel olmuş şu iki parça neler anlatıyor. Sigarayı bırakmam gerekiyor galiba :) banada ders oldu biraz paylaşım için teşekkürler +rep
  13. idris gümüş

Kod Adı Kılıç Balığı 2001 Swordfish ( Özel Tavsiyem )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2001 ~ ABD Tür: Aksiyon, Suç Yönetmen: Dominic Sena Senaryo: Skip Woods Yapımcı: Joel Silver, Bruce Berman, Skip Woods, Dan Cracchiolo Görüntü Yönetmeni: Paul Cameron Müzik: Christopher Young, Paul Oakenfold Filmin Websitesi...
  14. idris gümüş

Tetikçi 2007 ( Shooter ) Özel Tavsiyem

Fragman: Resim: Fiml Detay: Yapım: 2007 ~ ABD Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem Yönetmen: Antoine Fuqua Senaryo: Jonathan Lemkin, Stephen Hunter Senaryo (Kitap): Jonathan Lemkin, Stephen Hunter Yapımcı: Mark Johnson, Lorenzo Di Bonaventura, Erik Howsam, Ric Kidney Görüntü Yönetmeni...
  15. idris gümüş

İki Babalık 2009 ( Old Dogs )

Evet aynen katılıyorum size zaten bu aralar John Travolta bu tarz filmlerle ilgilenmektedir ben pek yakıştırmıyorum bu adama bu tarz filmler örneğin. Kod adı kılıç balığı Ve from paris with love bu tarz olması lazım.
  16. idris gümüş

Van Helsing 2004 ( Özel Tavsiyem )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2004 ~ ABD, ÇekCumhuriyeti Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Korku, Macera Yönetmen: Stephen Sommers Senaryo: Stephen Sommers Yapımcı: Stephen Sommers, Bob Ducsay Görüntü Yönetmeni: Allen Daviau Müzik: Alan Silvestri Filmin...
  17. idris gümüş

İki Babalık 2009 ( Old Dogs )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD Tür: Aile, Komedi Yönetmen: Walt Becker Senaryo: David Weissman, David Diamond Yapımcı: Robert L. Levy, Peter Abrams, Andrew Panay Görüntü Yönetmeni: Jeffrey L. Kimball Müzik: John Debney Dağıtım: UIP Filmcilik Filmin Websitesi...
  18. idris gümüş

yüreğinin götürdüğü yere git

@beterbocek2010 Selam Evet kesinlikle arkadaşa katılıyorum bu konuda resim kesim baya zayıf ama gelişir zamanla. elinize sağlık
  19. idris gümüş

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma 2010 (The Twilight Saga: Eclipse)

Selam. Evet aynen bu film seridir ve baştan takip ederseniz daha iyi anlarsanız. ve kesinlikle tavsiye ederim. Zaten yeni ay baya bi rağmet gördü beklenmedik derecede güzel bir hasılat bıraktı yani.
  20. idris gümüş

Cehenneme Bir Adım2 2009 ( The Descent2 )

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ İngiltere Tür: Gerilim, Korku, Macera Yönetmen: Jon Harris Senaryo: James Mccarthy, James Watkins, J Blakeson Yapımcı: Neil Marshall, Christian Colson, Diarmuid Mckeown, Ivana Mackinnon, Paul Ritchie, Paul Smith Görüntü Yönetmeni: Sam McCurdy Müzik...
Yukarı Alt