Arama sonuçları

1. idris gümüş

Titanların savaşı

fragman: Resim: Film konusu: Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini...
  2. idris gümüş

çok filim hareketler bunlar

fragman. resim: Bkm Mutfak ekibi gerçek tatilin peşinde.herkesin tatilden beklentisi farklıdır.BKM mutfak’ın filminde hepsine yer vardır. Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanan bkm mutfak ekibi, dokuz ayrı öyküyü ve film türünü tek filme sığdırarak bir ilki...
  3. idris gümüş

Death Race - Ölüm Yarışı "2008"

Selam. bu çok acayip bir film'di zaten genelde jason statham bu tarz filmlerde oynadığı için film bi başka güzel olmuş bence taşıyıcı1 - 2 ve 3 harika iş çıkarmış bu tarz filmler bu adama çok yakışıyor bence. paylaşımınız için teşekürler.
  4. idris gümüş

Sherlock Holmes 2009

Kusuruma bakmayın ufak bi hata daha yaptım sanırım uyarınızı dikkate aldım teşekkürler.
  5. idris gümüş

Photoshop psd Albüm dosyaları

@Abdullah Şahin Selam. Sayın Yöneticim Ben Resmi Çalışırım Bu Sebebten Kullandığım Her Türlü Program Lisanslı Olur. Ve Kaliteli Bir Antivürs Kullanıyorum. Sorduğum Kadarıyla Bi Şekilde Yolunu Bulup Enjekte Oluyormuş Bigisayara. Teknik Olarak Pek Anlamadığım İçin.
  6. idris gümüş

Sherlock Holmes 2009

@Hakan Dağdeviren Selam Ya Evet Çok Haklısınz Bende Şimdi Fark Ettim Diğerleri Hep .org Bu Araya Kaynamış Hatamdan Dolayı Özür Dilerim Hemen Değiştiryorum... Uyarınız İçin Teşekkürler. Hakan Dağdeviren
  7. idris gümüş

kazanamıyacağımı bilerek yayınlıyorum:))

selam. Büşra GİRİTOĞLU Hanıma Katılıyorum Emek Vermişsiniz Elinize Sağlık.
  8. idris gümüş

güzel bir wallpaper blogu

Selam. Arkadaş Teşekkürler Haklısın Güzel Bir Site Sık Kullanılanlara Ekledim Takip Ederim.
  9. idris gümüş

Evet Karşılaşmazsınız Söylemiş Olduüğum Gibi Antivirüs Tanımaz Virüs Direk Enjekte Olur. Bu Arada Yanlış Anlamayın Yani Size Özel Davranıyor Değilim. İndirmem şifreli rar Dosyalarını.
  10. idris gümüş

Selam İlginiz İçin Sağolun Sayın: Yaşar KARADENİZ Şifre Yok Demedim AntiVirüs Programları Şifreli Rar Dosyalarını Görmez O Yüzden.
  11. idris gümüş

Sherlock Holmes 2009

Konu: Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında Holmes (Robert Downey Jr.) ve cesur ortağı Watson (Jude Law) en son maceralarına atılıyorlar. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok...
  12. idris gümüş

Selam Paylaşımınız İçin Teşekkürler. Ancak Keşke Şifresiz Olsaydı Dosya. Bu Şifreli Olmasından Sebeb İndiremiyorum Maalesef.
  13. idris gümüş

Filtreler / Stylize

Selam. Teşekkürler. Bu Bilgiler Dikkatlı Okunduğu Ve Takip Edildiği Zaman Gerçekten Güzel İşler Çıkıyor. Tekrar Teşekkürler Bilgiler için.
  14. idris gümüş

Photoshop hatalı açılıyor.

@vejdi Selam. Çok Teşekkür Ederim İlginize Sorunum Kalmadı. İlginiz İçin Teşekkürler Arkadaşlar..
  15. idris gümüş

Ağaç Kafa Manipülasyon Dersi

Selam. Eline Sağlık Süper Olmuş. Hemen Denemeye Başliyim.
  16. idris gümüş

Film Önerileri

Mark Wahlberg: Charlie Croker; Charlize Theron: Stella Bridger - İtalyan İşi Bruce Willis - Çakal Hannibal, Kuzuların Sessizliği Ve Kızıl Ejder Bu 3 Film Seri. Bunlar benim Favorilerim
  17. idris gümüş

Film Önerileri

Mark Wahlberg: Charlie Croker; Charlize Theron: Stella Bridger - İtalyan İşi Bruce Willis - Çakal Hannibal, Kuzuların Sessizliği Ve Kızıl Ejder Bu 3 Film Seri. Bunlar benim Favorilerim
  18. idris gümüş

Sitemizin logosundan masa üstü resmi. [ deneme çalışması }

Çok Teşekkür Ederim Yorumunuzdan Dolayı. Kesinlikle Haklısınız amaçsız Bir Şey Olmaz...
  19. idris gümüş

walt disney karakterleri

@Fatih Coşkun selam teşekkürler şimdi kullanılabilirler :)
  20. idris gümüş

walt disney karakterleri

@Fatih Coşkun selam. teşekkürler şimdi kullanılabilirler :))
Yukarı Alt