Arama sonuçları

1. idris gümüş

Alvin Sincaplar 2

Selam. ya varya filmi izleyemeyeceğim neredeyse siteye ekliyim diye daha var animasyon filmleri onları paylaşıcam :) filmi sabaha karşı bir bardak kola biraz çekirdek ve yarım kapalı gözlerimle izlicem galiba :))
  2. idris gümüş

Sherlock Holmes 2009

Arkadaşlar hakikatten hangi sitede böyle bir incelik ve duyarlılık var. bazı siteler var ki imza resimlerinden renkli kocaman imza yazılarından ve avatarlarından dolayı neredeyse mesajlar okunmaz hale geliyor yazıları seçmekte zorlanıyorum şahsen. tekrar teşekkür ederim. Bu arada...
  3. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Evet aynen yani galiba :D öyle hesabına gelirse kardeşim :D valla öyle bir durumum olsa neden olmasın yazarım kalemim vardır :) Hemşerim :) bence istisna yapıp hemen izle şiddetle tavsiye ederim.
  4. idris gümüş

Alvin Sincaplar 2

Fragman: Resim: Film konusu: Alvin ve Sincaplar'ın hikâyesi üç sincapın evlerinin yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilmesiyle başlıyor. Üstelik bu olurken minik sincaplar hala kovuklarındadır. ağaç şirket tarafından Ian Hawk (David Cross)'a gönderilir. Hawk Los Angeles'ta...
  5. idris gümüş

Mahalle Bakkalı

Selam. Ben bir şiir sever olarak çok hoşuma gitti bir yandan çocukluk duygular diğer yandan gerçekten para olmadan içeri girip sessiz bir selam verirken bakka amcamız anlardı ki paramızın olmadığını hafif tebessüm ederek tamam tamam gelin ne alıcaksanız alın derdi. Bakkallarımız vardı bizim...
  6. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Selam. şu insanın duruşu bile farklı bir şey böyle sanat'çılar zor gelir. gidişide zor olur. yetkililer bişey duymaz bence :) ben mi yazsam acaba senaryoyu :) kendilerine taktim ederiz belki tutar :))
  7. idris gümüş

Ejder Kapanı

Fragman: Resim: Çocuk tecavüzcülerini öldüren bir katilin izinde adalet kavramının sorgulandığı filmde, iki deneyimli dedektif Abbas ( Uğur Yücel ) ve ' Akrep ' Celal ( Kenan İmirzalıoğlu ) bir seri katilin peşine düşerler. Katilin kurbanları aftan yararlanıp çıkan sübyancılardır. Eldeki...
  8. idris gümüş

Photoshop image ready hakkında yardım

Selam. arkadaşım çok sağol dediğini yaptım oldu
  9. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Selam. Geç kaldın bunu söylemek için izledim bile ama diğer sefere isteğini yerine getiricem :) Bence bu sinema filminin ikincisinide çekmeleri lazımdı fikrime göre yani böyle bir baş yapıt unutulmadı diye düşünüyorum. eğer bi anket düzenlenseydi bence filmin senaryosunu yazmaya başlarlardı :)
  10. idris gümüş

Titanların savaşı

Kesinlikle kaçırma çok zevkli olacağını düşünüyorum filmi severesn eğer :)
  11. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Evet. Kesinlikle en iyi filmlerden birde büyük usta Şener ŞEN olunca film daha bi güzelleşiyor. valla iştahım açıldı bi izliyim :))
  12. idris gümüş

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Selam bende united states of real Mardin.
  13. idris gümüş

Photoshop image ready hakkında yardım

Selam. arkadaşlar ben imageready'de aynı anda 2 obje yada layer'ı oynatamıyorum biri bittikten sonra diğeri başlıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Bu resimde ışın geçişi var sağdan sola gidiyor ben yazının altına da aynı efektin farklı şeklini yapmak istiyorum bunun tersine. örnek resim:
  14. idris gümüş

Türkçesi varken Neden Yabanci Olanı Kullaniyoruz?

Selam. evet arkadaşlar bu konu bence çok ciddi bir konu dikkat ediyorum özellikle şu bulunduğumuz zaman içerisinde gençlik artık tamamen Türkçe'yi unutmuş durumda. yani hep amerikan'ca konuşma tarzı, giyim ve kuşama bürünmüş. Sanki öyle konuşmasalar modadan mahrum olup alay konusu olacaklarını...
  15. idris gümüş

Eşkiya - Şener ŞEN -

Fragman: Resim: Film konusu: 35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıyajandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran (Şener Şen). Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur...
  16. idris gümüş

Recep ivedik 3

fragman: resim: film konusu: Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en...
  17. idris gümüş

Apokalipto

Fragman: resim: film konusu: Güçlü Maya Krallığı, gittikçe yayılan şehirler kurarak, gökyüzünü delen piramitler yaparak ve olağanüstü kültürel ve bilimsel başarılar elde eden etkileyici gelişmiş bir toplum inşa ederek Amerika’da 1000 yıldan fazla bir süre hüküm sürdü. Ondan sonra, tarihin...
  18. idris gümüş

Tanrının Kitabı

Evet erkan bey aynen öyle. çok fonksyonel bir film :) kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim :)
  19. idris gümüş

isyan Equilibrium

fragman: resim: adamın duruşu bile farklı değil mi arkadaşlar :) Yapım Yılı 2002 Gösterim Tarihi 2004 Süre 107dk oyuncular Christian Bale, John Preston, Emily Watson, Mary Taye, Diggs Brandt ve Angus MacFadyenDuPont Yönetmen Kurt Wimmer Senarist Kurt Wimmer Müzik Klaus...
  20. idris gümüş

Tanrının Kitabı

fragman: resim: Film konusu: Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ''From Hell'' (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı '' The Book of Eli''...
Yukarı Alt