Arama sonuçları

1. idris gümüş

Mermi İzleri Psd byPyshpt

Arkadaşım paylışımın için teşekkürler. Ancak bunu şifrelemenin sebebi nedir ki yani. Anlamıyorum.
  2. idris gümüş

Parti İnsanları Vektörel

Selam. Arkadaşım link kırık ilgilenir misin ? teşekkürler
  3. idris gümüş

Gelin-Damat Fotoğrafları Montajlık

Teşekkürler çok işime yaradılar :). ve sanıyorum ki yakında ben o resimlerin içine giricem :) +rep
  4. idris gümüş

Pürüzsüz Bir Cilde ne dersiniz? Buyrun içeri :)

Selam. Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım rötüş olarak güzel bir teknik çok teknik var ama sanırım bu en basit ve daha iyi anlaşılır uygulanabilir.
  5. idris gümüş

Sitemizin logosundan masa üstü resmi. [ deneme çalışması }

Merhaba Arkadaşlar. öncelikle belirtiyim ben acemiyim. Photoshop'ta böyle bişeyler yaptım sitemiz adına duvar kağıtları umarım işe yarıyorumdur az çok :) Herkeze Görsel Günler Dilerim:)
  6. idris gümüş

Photoshop hatalı açılıyor.

olmadı işte kaldırdım programı aynı hatayı veriyor. arattım baktım ancak olmadı dll dosyası
  7. idris gümüş

Photoshop hatalı açılıyor.

Selam arkadaşlar bir sorunla karşılaşıyorum photoshop'ı açarken. bu konu ile bilgisi olan var mı acaba ? qt-mt333.dll dosyası herhalde virüs var diye silinmiş ama bilgisayarımı komple tamara yaptm bişey çıkmadı. çalışma ortasından photoshop aniden kapanıyor ne bi hata veriyor nede bişe...
  8. idris gümüş

Bayan Kuaför - Saç Şekilleri (Arşivlik)

Selam. Ya Özür Dilerim Ancak Bunlarda Sorun galiba yada benim bilgisayar açamadı yardımcı olabilir misiniz ?
  9. idris gümüş

Bayan Kuaför - Saç Şekilleri (Arşivlik)

selam bunlar süper şeyler artık her bir arkadaşım için yeni bir tarz yapıcam teşekkürler elinize sağlık.
  10. idris gümüş

Papatyalar (PSD)

@sevgilerbizden Arkadaşım sorunun tam olarak ne olduğu belirtmiş olsaydım net bilgi alırdın ama. ben böyle bişey gösteriyim umarım yardımcı olmuşumdur. ayrıca bana lazımdı indirdim tıkır tıkır kullandım :)
  11. idris gümüş

Adobe Cs5 çok yakında çıkıyor.

Kesinlik güzel bişey olur bence. Ama Orijinal alınırsa bence daha da iyi olur Türkiye'de malumunuz Pek Orijinal ile kimse ilgilenmez yanlış bir durum ama umarım yakında olur ( Korsan'a Hayır ) bana değil ha sahtecilik korsan'lığa :)
  12. idris gümüş

Photoshop'ta Burn tool ile yara izi yapımı

Teşekkürler Sağolun Gelişmesi lazım yavaş yavaş :) tamam logoyu kullanrıım
  13. idris gümüş

Photoshop'ta Burn tool ile yara izi yapımı

Selam arkadaşlar. eğer bilen varsa bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum. umarım işinize yarar arkadaşlar. Tamamen bana aittir anlatım uygulama Yara izi yapmak için Photoshop'ta çok yolu var ama bence bu en kısası ve en kolayı 1 - Resmimizi Açalım ( Resminiz ne kadar kaliteliyse o kadar iyi...
  14. idris gümüş

Logo Çalışmalarım /Erkan Nehir

Selam. Ya şu WCF'deki üst resmi anlayamadım aslında görür görmez bişeye benziyor da ama o görülen şey değildir sanrıım :D o resim neyi simge ediyor acaba ?
  15. idris gümüş

bu fontun adı

@GÜNEL AYVACI Kesinlikle öyle süper ilgi var bence çok şey alıyor insan burada bende. En ufak konuya kaç kişi ilgileniyor elden geldikçede hızlı teşekkürler ilgileriniz için...
  16. idris gümüş

Yardıma ihtiyacım var (Brush/Plug-in yükleme)

tamamen kaldırmam lazım şimdi hiç açılmıyor kökten gitti. ve D diskteki photoshop klasöründeki klasörlerin yasırı yok silinmiş. komple tarattım virüs tespit edilemedi anlamadım... yardım için teşekkürler karrdeşim..
  17. idris gümüş

Kardeşim göstermermiş olduğun yolu aynen yaptım ancak gene olmadı kapatıp açtığımda herşey aynı :s
  18. idris gümüş

Merhaba. Arkadaşlar iyi geceler. Photoshop cs2 kullanıyorum brushes plug ın vs yüklüyorum ancak ps'de görünmüyor bilgisi olan var mı acaba ? ( photoshop - Yerel D - sürücüsüne yüklü bu arada )
  19. idris gümüş

Merhaba. Bir MardinLi :)

Elbette haklısınız bende alışkanlık böyle yazıncada çok zor ve yavaş yazıyorum kusuruma bakmayın özür dilerim.
  20. idris gümüş

Merhaba. Bir MardinLi :)

Merhaba Arkadaşlar; Ben Tekin Kıbrıs'tan Aranıza Dahil Olmaktayım. PhotoShop'ta Çoğunuz Kadar İyi Değilim Ama Bu Yolda İlerlemekteyim Umarım Sizlerin Vermiş Olduğu Engin Bilgileriniz İle Daha Da İyi Olurum.
Yukarı Alt