Merhaba Arkadaşlar. öncelikle belirtiyim ben acemiyim. Photoshop'ta böyle bişeyler yaptım sitemiz adına duvar kağıtları umarım işe yarıyorumdur az çok :)
Herkeze Görsel Günler Dilerim:)
Selam arkadaşlar bir sorunla karşılaşıyorum photoshop'ı açarken. bu konu ile bilgisi olan var mı acaba ?
qt-mt333.dll dosyası herhalde virüs var diye silinmiş ama bilgisayarımı komple tamara yaptm bişey çıkmadı.
çalışma ortasından photoshop aniden kapanıyor ne bi hata veriyor nede bişe...
@sevgilerbizden
Arkadaşım sorunun tam olarak ne olduğu belirtmiş olsaydım net bilgi alırdın ama.
ben böyle bişey gösteriyim umarım yardımcı olmuşumdur.
ayrıca bana lazımdı indirdim tıkır tıkır kullandım :)
Kesinlik güzel bişey olur bence. Ama Orijinal alınırsa bence daha da iyi olur Türkiye'de malumunuz Pek Orijinal ile kimse ilgilenmez yanlış bir durum ama umarım yakında olur ( Korsan'a Hayır ) bana değil ha sahtecilik korsan'lığa :)
Selam arkadaşlar. eğer bilen varsa bilmeyen arkadaşlar için anlatıyorum.
umarım işinize yarar arkadaşlar.
Tamamen bana aittir anlatım uygulama
Yara izi yapmak için Photoshop'ta çok yolu var ama bence bu en kısası ve en kolayı
1 - Resmimizi Açalım ( Resminiz ne kadar kaliteliyse o kadar iyi...
Selam. Ya şu WCF'deki üst resmi anlayamadım aslında görür görmez bişeye benziyor da ama o görülen şey değildir sanrıım :D o resim neyi simge ediyor acaba ?
@GÜNEL AYVACI
Kesinlikle öyle süper ilgi var bence çok şey alıyor insan burada bende. En ufak konuya kaç kişi ilgileniyor elden geldikçede hızlı teşekkürler ilgileriniz için...
tamamen kaldırmam lazım şimdi hiç açılmıyor kökten gitti. ve D diskteki photoshop klasöründeki klasörlerin yasırı yok silinmiş. komple tarattım virüs tespit edilemedi anlamadım... yardım için teşekkürler karrdeşim..
Merhaba. Arkadaşlar iyi geceler. Photoshop cs2 kullanıyorum brushes plug ın vs yüklüyorum ancak ps'de görünmüyor bilgisi olan var mı acaba ?
( photoshop - Yerel D - sürücüsüne yüklü bu arada )
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Tekin Kıbrıs'tan Aranıza Dahil Olmaktayım. PhotoShop'ta Çoğunuz Kadar İyi Değilim Ama Bu Yolda İlerlemekteyim Umarım Sizlerin Vermiş Olduğu Engin Bilgileriniz İle Daha Da İyi Olurum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.