Arama sonuçları

1. G

T shirt Tasarim icin freelance ekip arkadasi araniyor

hem örnek bir çalışma niye yapılıyor ki arkadaşların önceki yaptığı çalışmalara baksanız yeterli, ilgili grafiker arkadaşın hayal gücü tasarıma ve konuya hakimiyeti, renk kombinasyon kabiliyeti gibi durumlar zaten o tasarımlarda kendini belli edecek
  2. G

Wordpress Tasarimci araniyor

@PCIT Siz bütçenizi açıklasanız daha iyi olmaz mı
  3. G

Freelance Grafiker

@Sedat Gül Zaten verilen ilan biraz şüpheli freelance çalışmada aylık ücret olduğu nerde görülmüş madem aylık ücret verilcek o zaman firma bünyesinde personel çalıştırılsın freelance ye ne gerek var
  4. G

Freelance Grafiker

@doyuk Freelance çalışmadan bahsetmişsiniz ancak ücret olarak aylık belirtmişşisiniz freelance çalışmalar genelde parça başı ücretlendirilir bu kısmı yineden değerlendirirseniz daha iyi olur sanırım
  5. G

coreldraw yada photoshop kullanan freelance acil

Arkadaşlar ilanın tarihine bir bakın kendinizi gülünç duruma düşürmeyin işte böle bir sorumsuzluk örneği
  6. G

Köklü Gazetemize Acil Operatör Grafiker

@afk_1 Grafiker misiniiz diye sordum şu yüzden gazete tasarımının photoshopta yapılamayacağını ve bu tasarımın indesign veya quarkexpress gibi bir programda yapılması gerektiğini bilmeniz gerekirdi düşüncesiyle, cünkü bu tasarımın photosohopta yapılması mümkün değil, ben yaparım diyen zaten...
  7. G

@emre_ozturk Grafik operatörü diye birsey yoktur ve olamaz sadece graifik tasarımcı diye birsey vardır ve bu bir meslektir, operatörlük kullanım gücü, kullanım yetisi, kullanım becerisidir yani şoförlük gibi bilgisiyar işletmenliğinin diğeri adı da bu yüzden operatör dür. Bunların ayrımına...
  8. G

@afk_1 Sen grafiker misin
  9. G

İnternet üzerinden çalışabileceğimiz grafiker,

Size gönderilen maile cevap verme zahmetinde bulunmuyorsunuz
  10. G

Vray 2.0 Temel Eğitim Seti Ücretsiz Türkçe - Download

Arkadaşım filesonic linkleri artık çalışmıyor boşuna upload etmişssin rica etsem mediafire.com a upload edermisin herkes faydalansın
  11. G

Videographer Aranıyor Yardım Ederseniz Lütfen

Her zaman ki yaşanan durum ilanı verirler arkasında durmazlar, görünen o ki aradıkları kişiyi buldular olumlu yada olumsuz dönme gereği duymuyorlar nedense
  12. G

Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır . .

tamam madem sadece tasarım istiyorsunuz o zaman 30 TL YE yaparım ancak kartvizite logo konacaksa orginal dosyayı sizden isterim, bana jpeg olarak giönderecek olursanız o logonun çizimi olarak artı olarak 20 TL olur, tasarımı size yapar jpeg olarak gönderirim beğenirseniz ödemeyi yaparsınız...
  13. G

Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır . .

yaw az daha "bence de akıl fikir versin diycektim ":) ama reborn açıklamasını görünce kurumsal kimlik meselesi cıktı ortaya ne yalan söleyim ben de kurumsal kimliği 2500 TL den aşağı yapmıyorum yani 2495 bile olmaz ilk defa görmeniz normal çünkü araşıtırma yapmıyorsunuz matbaa, baskı ve...
  14. G

Özel Güvenlik Firması için detay içerde büyük iş

Sedat Bey o zaman sizin söleminize göre herkes kendine bu konuda güveneceğine (kendine güvenmeyen zaten bu işi yapmaz kaldı ki bir işe başlayan herkes de kendine güvenerek başlar)göre herkes kendini profesyonel olarak görmeli buna daha dün okuldan mezun olmuş bu meslekte henüz yeni olanlar da...
  15. G

Evet Hüseyin Bey anladım ayrıca herkesin işine saygılı olmakla birlikte başkalarına da saygılı olduğuna ya da olacağınıa inanıyorum ya da en azından bunu temenni ediyorum Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var, bazı arkadaşlar ilanla cevap verirken şöle bir cümle kullanıyorlar - profesyonel...
  16. G

Galliba yazmış olduğum yazı az da olsa amacına ulaşmış, grafik tasarım mesleğine ve öncelikle kendine saygısı olan tüm grafik tasarımcı arkadaşlara teşekkür ederim Hüseyin Beyin fiyat konusundaki düşüncesine de ayrı olarak katılıyorum bu meslekte para kazanmak için çalışan bir cok grafik...
  17. G

reborn tşk ederim duygularıma tercüman olmuşsunuz bu arada elbise örneği de cok güzel yapılan da bu zaten dediğiniz kaliteli iş fiyatı kalitesiz işin fiyatın belli anlayana yeri gelmişken şunu da belirtmek istiyorum düşük fiyatlara iş yapanlar hani var ya 10 krş olsun benim olsun diyen 20 tl...
  18. G

Güzel olmadığnı hissediyorsun çünkü Grafik Tasarımıcı değilsin, mükemmel olanı istiyorum demiişsiin mükemmellik diye birsey zaten yoktur sadece elindekilerin en iyisi diye birsey vardır, fiyatı sonra konuşuruz diye birsey olamaz çünkü kimse bedava iş yapmaz önce biriileriyle anlaşırsın bir...
  19. G

Et ve Balık Restaurantı İçin Yaptığım El İlanı

Hocam eline sağlık ama tasarım çok kötü olmuş beğenmedim öncelikle renkler konuya uyumlu değil ikinci olarak tasarımı cok abartmışsın sadelikten cok uzak ve çok karmaşık görünüyor yani görsellik olarak itici duruyor alternatifi tasarımlar üzerinde düşün derim kolay gelsin
Yukarı Alt