Arama sonuçları

1. G

Gezi Tur İçin Yapılan Afiş Tasarımı

Bursa gezisi yazısıının fontu hoş durmuyor bir de soldaki fotolar uyumu bozmuş alternatif tasarımlar düşünseydiniz derim
  2. G

Diva Cafe Menü Çalışması

Gerçekten güzel olmuş emeğinize sağlık
  3. G

Oto Alarm Kutusu /3D

Sedat bey elinize sağlık cok başarılı bir çalışma
  4. G

Axle - Katalog Ön Çalışma

Gerçekten çok güzel başarılı emeğinize sağlık
  5. G

dergi reklam tasarımım

Evet font sorununu aşarsak daha güzel olur elinize sağlık
  6. G

ELMEHA kartvizit çalışması

Tasarıma yeni başlayan biri için gayet güzel ama logo daki yansıma hoş durmamış elinize sağlık
  7. G

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

Tasarım güzel de tuğraya bir anlam veremedim
  8. G

Karanfil Giyim Kartvizit

Tasarım olarak güzelde foto kullanmasaydınız daha güzel olurdu gibime geliyor
  9. G

Ay Yapı Kartvizit Çalışması

Gerçekten güzel olmuş elinize sağlık
  10. G

Bi Konuda Yardımcı Olurmusunuz ....

Arkadaşım sorun hangi programın olacağı değil sorun o program hakkında bilgi olayıdır yani 3d nin mantığını bildikten sonra hangi 3d programı olursa olsun istediğin şeyi yaparsın e tabi bunun yanında herhangi bir 3d programı kullanmayı bilmek te var ancak sandığın kadar kolay değil 3d max i...
  11. G

1000den fazla küçük resim

Biraz araştırsanız bunları internetten hazır olarak zaten bulursunuz
  12. G

60 Kuruştan Başlıyan Fiyatlarla Dekupe ve Makul Fiyata Grafik Tasarım

Arkadaşım 5 yııllık tecrübeden bahsetmişsin de kusura bakma ama sormadan edemiycem sen enayi misin? dekube işini minimum 5 TL den aşağı yapmam tabi bu da dekube edilecek fotoya bağlı bir fotoyu 20 TL ye dekube yaptığımı biliyorum, tasarıma gelince bir A5 el ilanını 35 TL den aşağı yapmam...
  13. G

Katalog Tasarimi Uygulamasi Yapacak Matbaa Temelli Grafiker Araniyor

100 - 150 sayfalık iki farklı katalog tasarımı gerekmektedir diyorsunuz, bu cümleyi okuduğum da şunu anlarım sıfırdan iki farklı katalog tasarım yapılacaktır ve bunu yapacak biir arkadaşa ihtiyacımız var cümlenin geri kalanı nı okuduğumuzda, Kapak tasarimi ajansimiza ait olacagi icin tasarimi...
  14. G

Logo Yaptırılacak

Sevda hanım siz forum sitesinde yenisiniz sanırım
  15. G

vizite karti

ya gercekten vizite kartı mı kartvizit mi özelden ulaşınız tşkler
  16. G

Ürün tanıtımkataloğu tasarımı

arkadaşlar 250 tl fiyat ve 1 gün süre veren arkadaş nasıl bir mantıkla böle bir cevap vermiş anlamadım bunun mantıklı bir acııklaması var mı acaba yoksa mantıklı acıklaması kusura bakmayın ama enayilik olabiilir mi yoksa derdi para olsun benim olsun diğer arkadaşlar ne halt ederse etsin gibi bir...
  17. G

Sende logo tasarımı yap! En iyi logo için 500 TL

fiyat konusunda baya cimrisiniz böylesine büyük firma icin
  18. G

Pet Kolonya Şişesi Tasarımı Yaptırılacak.

para yüzünden birbirinize düşmüşsününüz birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz ayıp arkaşadaşlar lütfen bırakalım bu tür davranışları grafikerler sitesi olarak zaten iki tane adam gibi mükemmel site var hem kendimize hem diğer arkadaşlara hem de sitemize saygı duyalım ve sahip çıkalım
  19. G

grafik ve web tasarımcı aranıyor-istanbul

İlanınızda dikkatimi çeken nokta grafiker ve web tasarımcı arayışınız ancak şunu belirtmek istiyorum ki bir grafikerden aynı zamanda web tasarım işi beklemek son derece hata olur, çünkü alanları cok farklı yani bir grafikerden aynı zamanda web tasarımcı olmasını beklemeniz yanlış, her iki işi de...
  20. G

acil grafiker

arkadaşım arkalı önlü bir sayfasını 20 TL den yaparım, kapak tasarımı ve dekube işleminiin fiyatlandırması da ayrı olur pazarlığa da girmem, tasarımı da indesign"da yaparım
Yukarı Alt