Arama sonuçları

1. G

Cafe/Bar Simulasyonu

ilan hala geçerliyse ilgileniyorum
  2. G

logo çalışması

biz sizinle daha önce bağlantıya geçmiştik ve öle bir tasarım yapmıştık ancak sizin firma ünvanınızda cıkan bir sorun yüzünden işi askıya aldınız ve dönüş yapmadınız
  3. G

Resmin Arkasındaki Zemine ihtiyacım VarArkadaşlar merhaba Umarım konuyu doğru yere a

Arkadaşlar merhaba Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Aşağıdaki resmin zeminindeki renkli background a ihtiyacım var arşivinde olan varsa ya da adını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen teşekkür ederim %20%20Uploaded%20with%20"][/URL] Uploaded with ImageShack.us
  4. G

Kültür Kitabı - Indesign İşi

Sayfası 10 TL
  5. G

Logo Yaptırmak istiyoum..Tekyapıinşaat..

gsn2010@hotmail.com adresinden bağlantıya gecer misiniz
  6. G

free photoshop

bence de öyle; işin ne olduğu belli değil ama herkes yardımcı olabiliyor ilana bakar mısınız free photoshop bu bedava yapacaklar var mı anlamına geliyor sanki arkadaşlar bu kadar mı düştünüz bu kadar mı açsınız
  7. G

Bayan veya Erkek Grafiker Arıyorum!ACİL!

danışmanıım harikasın yaaa :)
  8. G

Üniversite Sinema Topluluğu için logo

Sedat Beyin avukatlığını yapmıyorum ama gerekrirse de yaparım kaldı ki Sedat Beyin böle birseye de ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum biz bu forumda cok şeyler paylaştık paylaşmaya da devam ediyoruz ve edicez de buna avukatlık diyorsanız kendiniz bilirsiniz
  9. G

Sedat Gül Arkaşıma katılıyıorum niye böle anlamsız bir tepki veriyorsunuz anlamadım kimse size yardımcı olmak zorunda değil üstelik niye yardımcı olsunlar ki bu forumda bu kadar insan var zamanlarını ve emeklerini harcarayarak taleplerinize cevap vermeye calışıyorlar bunun da mutlaka bir...
  10. G

bu ilan aylardan beri yayında değişik tarihlerde ilanlar veriyorsunuz nasıl oluyorda hala bu işi yapacak birini bulamıyorsunuz
  11. G

İzmir"de Düzenli Çalışabileceğim Fİrma Arıyorum

merhabalar İzmir"de düzenli çalışabileceğim firma arıyorum kullandığım programlar Corel draw Photoshop 3d max Maya
  12. G

gsn2010@hotmail.com

gsn2010@hotmail.com
  13. G

Gazete sayfa tasarımı yapan grafiker aranıyor

arkadaşlar boşuna mail göndtermeyin hata vermeyi bırakın olumsuz dönüş bile yapmıyorlar
Yukarı Alt