biz sizinle daha önce bağlantıya geçmiştik ve öle bir tasarım yapmıştık ancak sizin firma ünvanınızda cıkan bir sorun yüzünden işi askıya aldınız ve dönüş yapmadınız
Arkadaşlar merhaba
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Aşağıdaki resmin zeminindeki renkli background a ihtiyacım var arşivinde olan varsa ya da adını bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen teşekkür ederim
%20%20Uploaded%20with%20"][/URL] Uploaded with ImageShack.us
bence de öyle; işin ne olduğu belli değil ama herkes yardımcı olabiliyor ilana bakar mısınız free photoshop bu bedava yapacaklar var mı anlamına geliyor sanki
arkadaşlar bu kadar mı düştünüz bu kadar mı açsınız
Sedat Beyin avukatlığını yapmıyorum ama gerekrirse de yaparım kaldı ki Sedat Beyin böle birseye de ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum biz bu forumda cok şeyler paylaştık paylaşmaya da devam ediyoruz ve edicez de buna avukatlık diyorsanız kendiniz bilirsiniz
Sedat Gül Arkaşıma katılıyıorum niye böle anlamsız bir tepki veriyorsunuz anlamadım kimse size yardımcı olmak zorunda değil üstelik niye yardımcı olsunlar ki bu forumda bu kadar insan var zamanlarını ve emeklerini harcarayarak taleplerinize cevap vermeye calışıyorlar bunun da mutlaka bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.